levelzyt

Tekkit Legends Crashes Upon Joining Server

3 posts in this topic

14 hours ago, levelzyt said:

Every time I try to join my Tekkit Legends server it crashes on the loading in screen. I have a crash report here (https://paste.ubuntu.com/p/DGXy74QZtY/)

You need atleast 2 GB RAM allocated for Tekkit Legends, download Java 64-bits and go to Launcher options -> Java settings, and set it to 2 GB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Server board is for advertising.

Server Op Swap Shop is for discussing why your server no work. Moved

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By sliggybiggy
      So I made a modpack, and it works, however, I also made a server package, that doesn't work.
      I followed some tutorials on the internet and none of them fixed the issue.
      Here's my log

       
    • By sliggybiggy
      So I created a 1.7.10 kitchen sink pack. It is 60mb and worked when I was play testing it from my mc launcher with forge. Now that I compressed it into a modpack, when I download it from the technic launcher, it just starts 1.7.10 without any of the mods installed. 
      I don't know what to do.
      Here's a link to the modpack page: https://www.technicpack.net/modpack/sickcoolradpack.1285145
      Here's the download link: https://dl.dropbox.com/s/9phcgq2z1cf9lfn/sickcoolradpack.zip
       
      Please help!
    • By TruVanillaYami
      Hi! I'm going to preface this with saying I'm not the best at all of this, and it's difficult for me to read logs and such, so I was hoping for help!
       My modpack that I'm running (1.12.2) was working fine previously, but now it seems to crash anytime I try opening it. (The same happened for True SevTech, but no other modpack has had this issue.) Basically:
      -I hit play modpack
      -Everything in launcher loads fine
      -Minecraft opens, begins loading Forge as well as the other mods, and everything seems to go fine
      -Minecraft closes, reopening the Technic launcher with no error message, or anything.
      Crash report from modpack: https://pastebin.com/8TT4bAXg
      If you need the entire log, let me know so I can get it for you. Sorry once again, I was directed here to post issues like this, and apologies if I'm wrong! This is my first time posting here, and I'm not the best with this stuff. Thank you!
    • By hash_ix
      Hey,
      I recently downloaded aotbt latest version and also the recommended option on the technic launcher, I managed to update my java and sort out the ram issue however when I load the game up it instantly shows Minecraft v1.6.4 and not 1.0.12 which is what I downloaded. This also prevents me and my friends from joining the apex server we bought becasue they're having the same issue.
    • By v6lur
      https://pastebin.com/ANzS4SQe