See who gave reputation

There's nothing here yet

  • Similar Content

    • By Monstanner
      Hi Guys.
      I need help with my modpack. This is my first own modpack. Everything is perfect, except for a few mistakes. Here are the errors that crop up. Many players crash when they first launch the modpack.
      The skin of each player disappears in between and is replaced by the Steve Skin (this only happens in a single player). When playing longer, it happens from time to time that Minecraft crashes. Moreover, if you play the modpack on a server and die then you will be kicked off the server. If there is a player nearby, this will also be kicked. I've already freed the modpack from the ongoing crashes, but it still can happen. I hope you can help me. I will mention everyone helping on the Modpack page.

      To the mod pack:https://www.technicpack.net/modpack/minecraft-new-ground-lite.1317800

      Sorry for my bad english.
    • By Tx957
      Hey,
      I got an issue with my Tekkit Crashing every time I try to play it. I don't know if it occurs with other packs tho. My Java's up to date, and so are my Drivers. I will embed the Crash file here:
      ---- Minecraft Crash Report ---- // I'm sorry, Dave. Time: 13.11.18 18:14 Description: Initializing game org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449) at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27) A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: --------------------------------------------------------------------------------------- -- Head -- Stacktrace: at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449) -- Initialization -- Details: Stacktrace: at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27) -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.6.4 Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0 Java Version: 1.8.0_191, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 291973816 bytes (278 MB) / 383778816 bytes (366 MB) up to 6681526272 bytes (6372 MB) JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx7168m -XX:MaxPermSize=512m AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used Suspicious classes: FML and Forge are installed IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 FML: Launched Version: 1.6.4-Forge9.11.1.965 LWJGL: 2.9.0 OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread. Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge' Type: Client (map_client.txt) Resource Pack: Default Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Profiler Position: N/A (disabled) Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Thank You!
    • By KitKatz
      Ok so i thought i was my computer then i see other people are having the same problem when i load technic launcher its just stuck on the logo i cant do anything about it and i really want to do a modpack with a friend is there a way to fix this?
    • By ketchupboy2002
      Decided to make a custom modpack, combining the elements my friends and I wanted a lot of which came from Crazy Craft. It lets you download all the mods just fine, but when you click "play" it simply opens the vanilla version of minecraft without any mods. Here's the link to the pack http://api.technicpack.net/modpack/daboiz
      The dropbox link is here, note that at the end I have a 1 but put a 0 so you can view it better https://www.dropbox.com/s/415g98pnprntcwv/modpack.zip?dl=1
      Using 64bit Java, 8GB of memory. All help is appreciated!
       
    • By viperaxes
      Hello! 
      So I have used technic for years on computer to computer. Currently I'm on an ASUS windows 10 laptop. Lately I have been wanting to use the launcher to play hexxit, tekkit, etc.... But for a couple hours I have ran into a HUGE roadblock.
      Every time I load up the launcher and proceed to run tekkit or something the launcher will close and proceed to launch the modpack (as it should) but it just remains at a white screen. Sometimes the modpacks wont load at all! This will happen with the Minecraft launcher as well, I go to load Minecraft and it either closes or crashes. furthermore the Feed The Beast launcher will do the same as well. honestly this is getting on my nerves!
      For the past couple hours I have searched far and wide for a solution. YouTube, this forum, reddit, google search, redownloading, downloading different java software, updating my drivers, and so on. apparently 3 years back people were having the same problems as me but they managed to fix there's. I don't understand what I am missing or failing to understand.
      If there is any one out there who can help me? do not hesitate to respond! I will gladly co operate in any way necessary!
      Get back to me as soon as possible!