Sign in to follow this  
Followers 0
Maxis010

Tutorial: How to get any version of Tekkit Lite

36 posts in this topic

I replied and pointed you here, the links are for lite so you need to put some effort in instead of having someone hold your hand 24/7, let's break this down

Go to the Tekkit Lite page (Click Me)

Go to the Volts page

Copy this link

Copy the server download link

Change the ### to the EXACT server version that you want

Change the ### to the EXACT server version that you want

Put the new link in your address bar

Put the new link in your address bar

Now I know this has been hard for you, so please go lie down somewhere until your brain stops overheating

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mornin' all,

I wonder if you could shed some light on the error I bumped into this morning as I was about to harvest (some rubber tree's) before work .... Yet was denied.

Basic info:

I've been playing MC / Tekkit Lite for a couple of weeks (Very new to MC).

I've managed to setup a home server and had a multiplayer world running and had a 2nd player join (via Hamachi ?) onto this server.

Using the TekkitLauncher, launching Tekkit Light, I've spend a good 20 hours on the current world, (Just piped to Sawmill and extractor ... tmi)

This morning I noticed the Tekkit launcher was not as quick at launching as normal, then there was a message about updating, I clicked "No" attempted to launch, and the client froze. Quite, re-tried, this time clicked "Update" .....

Files transfered, updated, Launched Tekkit lite .....

Still not happy.

I may have stopped and restarted the (multiplayer tekkit) server, then relaunched T.Launcher ....

Minecraft started, I selected "Multiplayer" (Normal server with green latency bar) appears, clicked .... then received the following messages:

Forge Mod Loader could not connect to this server

The mods and versions listed below could not be found

They are required to play on this server

ImmibisCore : 52.4.5

LogisticsPipes:Main : 0.7.0.90

DimensionalDoors : 1.4.6R1.2.1RC1

factorization : 0.7.10

AppliedEnergistics : rv.9.f

mod_bspkrsCore : v1.01(1.4.7)

DimensionalAnchors : 52.1.9

StevesCarts : 2.0.0.a61

Now as time was up and I had to log into RL and perform the usual Daily tasks to earn the gold coins ...... I closed down and left the problem.

However taking a snapshot of the last few lines on the server CMD window:

2013-04-23 08:40:00 [iNFO] [Minecraft] User Darkened connection failed:missing [], bad versions [immibisCore, LogisticsPipes:Main, DimensionalDoors, factorization, AppliedEnergistics, mod_bspkrsCore, DimensionalAnchors, StevesCarts]

2013-04-23 08:40:00 [iNFO] [ForgeModLoader] User Darkened connection failed :missing [], bad versions [immibisCore, LogisticsPipes:Main, DimensionalDoors, factorization, AppliedEnergistics, mod_bspkrsCore, DimensionalAnchors, StevesCarts]

2013-04-23 08:40:01 [iNFO] [Minecraft] Disconnecting Darkened [/25.xx.xx.xx:503xx]: Thhe server requires mods that are absent or out of dateon your client

2013-04-23 08:40:29 [iNFO] [sTDOUT] saving

Any thoughts guy's 'n gals?

Again, I'm VERY new the the MC world, setting up servers etc.

Cheers in advance, Darkened.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, maybe posting in the Bug Report Section might help, and not posting on a already solved thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You know Rich's Yard, you are absolutely correct.

Posting in the correct area, on a busy forum will indeed cultivate solutions much quicker than in a solved thread.

Where indeed to place new questions, for those who have just joined the site is a question I asked myself, having looked at a number threads on different boards, and you know Rich, I even entered a few key words (from the error I saw on screen) into the search field at the top with little joy to be honest (for current posts this month).

Your kind guidance from a veteran like yourself can aid in house keeping that us messy newby's create.

Shall I repost this message up there, or will that bring the wrath of anti-spamming Army?

Are we a friendly bunch on these boards?

Many thanks,

A Slayed Thread from a Dragon on St Georges day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are friendly as long as you are not hostile, or if you act extremely stupid. You are not being hostile yet. You are welcome for the warning before a mod stumbled upon it. Have fun and welcome to Technic <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's great news there Richs_Yard, you can never tell with New Boards, you only have to look at any thread in Youtube to see people beaten down left, right and centre for a comma in the wrong place or a phrase said in the wrong context.

As an engineer myself, I'm more than aware that problems are never easy to solve, half the battle is having the correct information, decent knowledge and a great support network.

With regards to tekkit, this board and MC in general, I am a small dragon with no experience other than 3 weeks of off and on gameplay.

This morning's upgrade (the first), has thrown me, Tekkit still isn't working and I shall keep my frustrations away from the board as its ( the decent thing to do) not helpful to troll, and doesn't solve anything.

I'm open to productive and helpful suggestions for those more experienced than I.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm reopening this thread, so that the OP can continue to maintain their tutorial, but anyone who posts about anything but the tutorial from here on out is going to be very unhappy with the results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0