Morph Mod on Server (Not working)


5 posts in this topic

Posted (edited)

Ive done some searching and havent found a reason or solution to this. 

 

I am running the latest Attack of the B-Team client and downloaded the latest server package. I run the server fine, all up and running perfectly. However, while everything else works (were avoiding known things that cause lag such as the Dubstep guns and so on, and it is only four of us maximum at any one time), we all notice that none of us can use the Morph mod. Whenever we press [ (the brackets), the little side-sqaure/interface comes out, but is completely blank. It will work for each of us in a singleplayer world (where it shows our character there given we have no morphs to go into), but on the server that box is completely blank, translucent and clear. No player icon shows in there. Also, killing things does not force us into a morph and does not show up in the sidebar. 

 

None of us know why, although somehow magically one of the other guys got it to work for about 10 minutes (he cant remember what he did though -_- ). Im wondering if anyone else knows the cause or how to fix it? This is really the only thing glitching out in the pack for us so far that we really would like to have. Thanks!

 

Update: Also notice the tree decay speed is back to normal as well on the server, instead of super fast like we each have in singleplayer

Edited by RikoRain

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Update: Never mind! I found somewhere else that you are supposed to run Launch.bat instead of the server jar or another bat file. So they all loaded and worked! I guess Ill just leave this here in case some other noobie derp like me searches for this. Sorry!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Update: Never mind! I found somewhere else that you are supposed to run Launch.bat instead of the server jar or another bat file. So they all loaded and worked! I guess Ill just leave this here in case some other noobie derp like me searches for this. Sorry!

Well where did you find it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You find the server files with the server files...the launch.bat and launch.sh files are in the same location as the base minecraft server jar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have the same problem, but i can't run the bat folder. I'm guessing my java is somehow installed wrong or something? This is the message i get before i click 'any key' and the window closes:

 

C;Users(my computer user name)DesktopAttack of the B-Team>java -Xmx3g -Xms2g -jar

BTeam.jar nogui

'java' is not recognized as an internal or external command,

operable program or batch file.

 

C:Users(my computer user nameDesktopAttack of the B-Team Server>pause

Press any key to continue . . .

 

Do i need to move my java to some place or what do i do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now