Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RossageDaSausage

Minions Glitch

4 posts in this topic

So, I've been playing this mod pack since it become public and I've had a few issues here and there, but nothing too serious until now.  Recently I had a huge glitch basically wipe away most of my progress.  I used the Master Staff to summon minions a while ago.....I played around with it, but then I unsummoned said minions.  Well, I opened my game up to my roommate via LAN connection and told him to try quarrying with the minions.  Shortly after he started doing this a wall in my lair (which was made using deep storage containers) was mostly destroyed.  The parts that weren't destroyed were replaced with dirt blocks.  The weird thing is that the dirt blocks still had the signs attached that I had attached to the deep storage containers.  As if that wasn't bad enough, the newly built transport pipes that I placed had turned to dirt as well.  I lost over 700+ diamonds and every ore I mined.  When I saw this I also saw minions around the dirt blocks.  My roommate couldn't do anything about them so I thought, "What the heck, I'll just try dismissing them".  So, I did.  Apparently they were my minions even though I never had any minions summoned.  I'm just wondering if anyone else has had this issue or anything like this and if this issue will be fixed.  I love the mod pack, but losing all that progress is incredibly frustrating!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue over a LAN server, had to stop using them.  I've looked for answers myself but haven't come across any :/ I've heard of a lot of people disabling them on multi player servers due to a glitch, I'm guessing that is probably the reason.  Sorry I couldn't be more helpful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's cool.  Just hearing that someone else had the same issue helps a lot.  I'll just make sure not to use those minions again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Mod Loader wont start up at all
      By BigLDP
      My computer is a windows 10 pc that has wonderful specs. There is one thing that i can't do. I can't open the launcher at all. Can someone help?
    • Witchery Familiar - Fire immunity
      By Poseidon5001
      Hello all, I am in the process of making a modpack. I noticed something strange with witchery
      Binding a cat familiar seems to grant the player fire immunity, instead of just the cat. I get the damage tick sounds, and the effect on my player, but my hearts do not go down for fire
      Same thing applies to poison. If I dismiss the familiar, same thing. I must actually reset my file in playerdata of the world to take fire and poison damage again.

      Anyone have a solution? This is game breaking as it removes one of vampire's two weaknesses.
      Any help would be appreciated ASAP.
      Thanks!
      daPoseidonGuy
    • NEI not working with my modpack.
      By Vlax
      http://technicpack.net/modpack/paid-request-modpack.811248
      NEI Refuses to open up for some reason. CraftGuide worked. Too Many Items just crashed the game. But I prefer NEI over CraftGuide. I have already tried pressing O (and about every single letter on my keyboard besides E)
      Other notes: NEI does appear in the mod list. Does not appear in the Controls. Game will crash if you scroll through the mod list and then click on NEI's name in the list.
    • Lost half ship blocks, including helm HELP!
      By Rebeckah11
      Quite a way through Blightfall. Mod pack up to date, 16GB Ram (so enough), Java etc all up to date. 
      Have been clearing taint with a Dawn Machine on the back of the air ship found at the floating city (slightly modified).
      Today I was flying over Obelisk Island, actually over the Eldritch Obelisk, and the top half of my air ship disappeared when I stopped and assembled it (pressed '\'). I cannot move it because the ship's helm has also disappeared - in fact my Dawn Machine and chest has also gone. Re-starting the game has not bought blocks back. 
      Coincidentally, as I've been flying around large random chunks of land have been disappearing (usually long oblongs about 10 or so block across). If I fly into these the world turns dark and occasionally I get stuck. Save/close game and re-start do make these chunks reappear. Don't know whether connected.
      Wondering if removing Eldritch Obelisk will help, but would rather not unless anyone can confirm this will solve the problem.
      Please help. Game now unplayable. 
    • Mobs have messed up textures
      By Max1969j
      When playing tekkit classic, all mobs will have glitched textures, and some of their body parts will be missing. everything else works just fine.
      If it matters, I have ubuntu 14.04 LTS, typing "java -version" in terminal gives
      "java version "1.7.0_91"
      OpenJDK Runtime Environment (IcedTea 2.6.3) (7u91-2.6.3-0ubuntu0.14.04.1)
      OpenJDK 64-Bit Server VM (build 24.91-b01, mixed mode)"