See who gave reputation

  1. File14

    File14

  2. lordarrani

    lordarrani

  • Similar Content

    • By pianomanbd
      I'm trying to play a mod pack with my friend, but he can't access the website and the launcher doesn't work for him. When trying to get to the website, it says "Error 1006 Access denied. The owner of this website (www.technicpack.net) has banned your IP address (his ip address)"

      I was able to send him the launcher but it doesn't allow him any access. He's not using a VPN or anything and as far as I can tell he is just banned for whatever reason. I doubt that he has ever been to the site before, so who can we talk to, to get his address unbanned?
    • By TheGameSpider
      Three days ago, I started creating a modpack.
      So I downloaded some mods, uploaded them on server and did the modpack creating stuff.
      When I was done, It was time to click the Install button (in the launcher). The Launcher downloaded all the .zip files to cache folder, as normal. But then something Strange happened...
      The launcher started extracting contents from jar packages to the root directory. I Really don't know what is happening. The log looks like the installation was successful. I tried to restart the launcher and reinstall the modpack several times but it did not helped. I hope someone could help me to fix this.
      https://www.technicpack.net/modpack/the-spideros-pack.1286371
      root folder.zip
       
      EDIT:
      Only mods whose name contains (1) are correctly installed.

    • By noahruesen
      I am trying to set up a new modpack for a new server i wanna set up but when i think i am done with the modpack and i try to launch it it gives this error:
      ------------------------------------------
      Error downloading a file for the following pack: (Modpack name)
      failed to download (dropbox link)
      please consult the modpack author 
      -----------------------------------------------
      .anybody got a idea what is wrong?
    • By DarokPichu
      my skin dosent show in game but show on the launcher can you help me 
    • By TruVanillaYami
      Hi! I'm going to preface this with saying I'm not the best at all of this, and it's difficult for me to read logs and such, so I was hoping for help!
       My modpack that I'm running (1.12.2) was working fine previously, but now it seems to crash anytime I try opening it. (The same happened for True SevTech, but no other modpack has had this issue.) Basically:
      -I hit play modpack
      -Everything in launcher loads fine
      -Minecraft opens, begins loading Forge as well as the other mods, and everything seems to go fine
      -Minecraft closes, reopening the Technic launcher with no error message, or anything.
      Crash report from modpack: https://pastebin.com/8TT4bAXg
      If you need the entire log, let me know so I can get it for you. Sorry once again, I was directed here to post issues like this, and apologies if I'm wrong! This is my first time posting here, and I'm not the best with this stuff. Thank you!