Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mub

Unable to download akka-actor_2.11-2.3.3.jar with my own new Mod Pack

24 posts in this topic

Hey All,

 

Please note, that my first attempt at creating a new Mod Pack worked fine, but now I get the following issue.....

 

Please read the log extract below. You'll see a failure to download "akka-actor_2.11-2.3.3.jar". (Be aware I'm not requesting this .jar file in my mod pack, it's just something that seems to be requested by Technic Launcher automatically.)

I've tried the url in firefox and IE and both report HTTP 403 Forbidden.

I'm at the start of making my own mod pack and it seems to be downloading my modpack.zip file OK.

I've deleted my entire .Technic folder.

I've tried recreating the modpack.zip file.

I've tried re-creating the Mod Pack entry on the Technic Web site.

 

 

My antivirus is not blocking it. It's looks like a standard HTTP 403 Forbidden error.

 

Installing the Tekkit mod pack seems to work perfectly OK, so I'm guess it's not required for that one.

 

Here is the log extract....

[B#439] 2014/09/27 00:44:11 [INFO] InstalledPack{info=PlatformPackInfo{name='mubmod', displayName='mubMod', url='https://dl.dropboxusercontent.com/u/11098026/TechnicModPacks/modpack.zip' icon=null, [email protected], [email protected]8, minecraft='1.7.10', forge='null', version='1.0', solder='', forceDir=false}, name='mubmod', platform=true, build='recommended', directory='%MODPACKS%mubmod'}
[B#439] 2014/09/27 00:44:16 [INFO] Analytics Response [installModpack]: 200
[B#439] 2014/09/27 00:44:16 [INFO] Starting download of https://dl.dropboxusercontent.com/u/11098026/TechnicModPacks/modpack.zip, with 3 tries remaining
[B#439] 2014/09/27 00:44:37 [INFO] Starting download of https://s3.amazonaws.com/Minecraft.Download/versions/1.7.10/1.7.10.jar, with 3 tries remaining
[B#439] 2014/09/27 00:44:44 [INFO] Expected MD5: e6b7a531b95d0c172acb704d1f54d1b3 Calculated MD5: e6b7a531b95d0c172acb704d1f54d1b3
[B#439] 2014/09/27 00:44:46 [INFO] Starting download of  https://libraries.minecraft.net/net/minecraft/launchwrapper/1.9/launchwrapper-1.9.jar, with 3 tries remaining
[B#439] 2014/09/27 00:44:46 [INFO] Expected MD5: a3da457dd2a94c41d4cb18f833825552 Calculated MD5: a3da457dd2a94c41d4cb18f833825552
[B#439] 2014/09/27 00:44:46 [INFO] Starting download of  https://libraries.minecraft.net/org/ow2/asm/asm-all/4.1/asm-all-4.1.jar, with 3 tries remaining
[B#439] 2014/09/27 00:44:46 [INFO] Expected MD5: d21c2a06a4e6b175aa01e328f38a1182 Calculated MD5: d21c2a06a4e6b175aa01e328f38a1182
[B#439] 2014/09/27 00:44:46 [INFO] Starting download of  https://libraries.minecraft.net/com/typesafe/akka/akka-actor_2.11/2.3.3/akka-actor_2.11-2.3.3.jar, with 3 tries remaining
[B#439] 2014/09/27 00:44:46 [SEVERE] Download of  https://libraries.minecraft.net/com/typesafe/akka/akka-actor_2.11/2.3.3/akka-actor_2.11-2.3.3.jar Failed!
[B#439] 2014/09/27 00:44:46 [INFO] Starting download of  https://libraries.minecraft.net/com/typesafe/akka/akka-actor_2.11/2.3.3/akka-actor_2.11-2.3.3.jar, with 2 tries remaining
[B#439] 2014/09/27 00:44:46 [SEVERE] Download of  https://libraries.minecraft.net/com/typesafe/akka/akka-actor_2.11/2.3.3/akka-actor_2.11-2.3.3.jar Failed!
[B#439] 2014/09/27 00:44:46 [INFO] Starting download of  https://libraries.minecraft.net/com/typesafe/akka/akka-actor_2.11/2.3.3/akka-actor_2.11-2.3.3.jar, with 1 tries remaining
[B#439] 2014/09/27 00:44:46 [SEVERE] Download of  https://libraries.minecraft.net/com/typesafe/akka/akka-actor_2.11/2.3.3/akka-actor_2.11-2.3.3.jar Failed!
[B#439] 2014/09/27 00:44:53 [INFO] InstalledPack{info=PlatformPackInfo{name='mubmod', displayName='mubMod', url='https://dl.dropboxusercontent.com/u/11098026/TechnicModPacks/modpack.zip' icon=null, [email protected], [email protected]8, minecraft='1.7.10', forge='null', version='1.0', solder='', forceDir=false}, name='mubmod', platform=true, build='recommended', directory='%MODPACKS%mubmod'}

Please fix or tell me where I'm screwing up.

 

Thanks

mub

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was JUST about to post this. The file is from Minecraft.net, and I'm having the same thing. It only happens when you re-start your .technic, like I did, or you try a modpack with Forge on a version you've never played before. Can anyone offer a fix, it's a pain going through. If anyone wants to replicate our problem and see if you're having the same one, move your .technic and then start Technic Launcher and try a 1.7 modpack (only seems to happen on 1.7, maybe only 1.7.10) and see if you get the same results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was JUST about to post this. The file is from Minecraft.net, and I'm having the same thing. It only happens when you re-start your .technic, like I did, or you try a modpack with Forge on a version you've never played before. Can anyone offer a fix, it's a pain going through. If anyone wants to replicate our problem and see if you're having the same one, move your .technic and then start Technic Launcher and try a 1.7 modpack (only seems to happen on 1.7, maybe only 1.7.10) and see if you get the same results.

for me too!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was JUST about to post this. The file is from Minecraft.net, and I'm having the same thing. It only happens when you re-start your .technic, like I did, or you try a modpack with Forge on a version you've never played before. Can anyone offer a fix, it's a pain going through. If anyone wants to replicate our problem and see if you're having the same one, move your .technic and then start Technic Launcher and try a 1.7 modpack (only seems to happen on 1.7, maybe only 1.7.10) and see if you get the same results.

 

Make sense because mine was working until I wiped my .technic folder.

 

Any ideas where else we should post about the issue to help spread the word. I'm going to get a few friends to try to replicate the issue and post the result here, if you all can do the same that would be great.

 

Thx

/mub

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had taken a break from minecraft for about 2 weeks, and I come back today to find my client giving me this same error every time I try to get on pixlespark. Hopefully a fix is on the way.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. Rolled together an update for my custom techniclauncher-based modpack a while ago and updated to it successfully back then. Another player tried to update today and fails to download akka-actor_2.11-2.3.3.jar file from libraries.minecraft.net. The url https://libraries.minecraft.net/com/typesafe/akka/akka-actor_2.11/2.3.3/akka-actor_2.11-2.3.3.jar leads to 'AccessDenied'. I guess they messed up over at minecraft.net and hope they can sort it out fast.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also getting the same problem with my modpack however. I AM able to download and play it, but people i send to it are not able to. They get the same "akka-actor" download failure. I delved into my Technic files and found the akka-actor file in my technic so i don't know if its a Technic problem or?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let me simplify this for people. I made the second post, I'm also having the issue. Something was taken down on libraries.minecraft.net that need to be fixed. You are able to play because you have downloaded these libraries before, and it doesn't need to re-download them. For your friends, however, they havent gotten the required library yet, and since the file is currently down, they can't play. One option would be to put it up for download someone who has it, and state which folder to put it in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got ALL the 2 required libraries that don't work, and if you take this and extract it to your .technic, it will have a "cache" folder already filled with the necessary items. If you need this, here is the link: https://copy.com/CGv3PhIY90kaq9wJ/cache.zip

 

Third-party sources can edit the files, thus making them be malicious in intent.

 

If something is missing and it cannot be downloaded directly from the url provided by the launcher, searching google with the exact file name (but not url name!) should bring up a location to get it from the official source. I always recommend getting things from official sources. I understand this post was designed to be helpful, but always be cautious about untrusted sources for anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got both them from the site you provided, then put them in the right folders, zipped it, and put it up for download If somebody wants to check that classes are not malicious, go ahead. If you decide to believe me, than I hope it works for you, and have a great Minecraft day!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, my friend had this issue, done both files in their respectful places and then everything loads up to the CB Loader and then it takes him back with the launcher saying that the twitch-platform.jar file is not working either. Then, he's back to square one with the 0%/download failed issue. I really hope that every file hasn't been moved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I already have that, so I might as well add ALL the files, not just the ones down. In about 3 hours I will post a link with a zip with a full cache folder. Email me at [email protected] if you want the zip with the cache files, even the ones that failed to download.

Share this post


Link to post
Share on other sites

also i would be interested in getting that zip from you

thanks

and i realized my mistake i was using the atl launcher and not the technic one

Share this post


Link to post
Share on other sites

Email me for a full cache folder with ALL the libraries so you don't have to worry. And I'm not a scammer. If you want it easy, you can email me and I'll give you it. You can run a security check on it if you want

Share this post


Link to post
Share on other sites
Munaus is correct. I've tested and confirmed it all seems to be working fine again now. Please pass on my thanks to the person who fixed it.
 
@Munaus - Thanks for the warning point. I Love you too!
 
/mub

Share this post


Link to post
Share on other sites