Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'HELP'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

  1. Ok so i thought i was my computer then i see other people are having the same problem when i load technic launcher its just stuck on the logo i cant do anything about it and i really want to do a modpack with a friend is there a way to fix this?
  2. Hello! So I have used technic for years on computer to computer. Currently I'm on an ASUS windows 10 laptop. Lately I have been wanting to use the launcher to play hexxit, tekkit, etc.... But for a couple hours I have ran into a HUGE roadblock. Every time I load up the launcher and proceed to run tekkit or something the launcher will close and proceed to launch the modpack (as it should) but it just remains at a white screen. Sometimes the modpacks wont load at all! This will happen with the Minecraft launcher as well, I go to load Minecraft and it either closes or crashes. furtherm
  3. So I'm trying to get more memory running into technic, so that I can play the yogbox smoothly. Problem is that nothing I do works. I've tried alot of things: Reinstalling Java entirely Checking the launcher settings in the java settings tab (It only allows me to allocate 1 GB) Adding a new .bat file with the following argument ( java -Xmx6144M -Xms6144M -jar “minecraft.exe” ) into the .minecraft folder If anyone has any ideas, or thinks that I've done something wrong, please let me know cause I cant wrap my head around this.
  4. When I try to run minecraft sky (official) everything works fine but when it says: Finishing Up 6/7 it will close out of minecraft and put me back on the technic launcher. (I haven't gotten any crash reports) Please help! I think this may be a crash report? [16:57:37] [main/INFO]: Setting user: DatMudkip873 [16:57:39] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1 [16:57:50] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:Not Enough Items, FMLFileResourcePack:Aether II, FMLF
  5. I have created a modpack and when i click play it install everything but when it gets to "Installing Minecraft Assets" it says 0% and then closes the launcher as to start the game but then the launcher opens again! fml-client-latest.log: https://pastebin.com/PSxgwyNt
  6. I am currently playing on the "One Life' modpack on technic launcher. I keep crashing when on a multiplayer server when I am trying to craft with a chest and when i try to use Just Enough items. here are the crash logs. ---- Minecraft Crash Report ---- WARNING: coremods are present: CCLCorePlugin (CodeChickenLib-1.11.2-2.6.0.254-universal.jar) SHLoadingPlugin (ScalingHealth-1.11.2-1.0.8-52.jar) CoreMod (Aroma1997Core-1.11.2-1.2.0.0.jar) NEICorePlugin (Not-Enough-Items-1.11.2-Recommended.jar) Inventory Tweaks Coremod (InventoryTweaks-1.62.jar) SoundFixPa
  7. Hello, I'm having trouble getting Tekkit Legends to launch. When I click "play" in the launcher, it validates all the files, but then just goes back to the launcher as if nothing had happened. Here is the log. I have tried resetting the modpack multiple times, to no avail. I am able to launch vanilla through the technic launcher, but not tekkit legends. Any help is much appreciated!
  8. So everytime i try to launch a mod pack it just restarts technic launcher if anyone has any ideas help please Logs: https://pastebin.com/yntVfBAA
  9. So I made a custom modpack, but whenever I run it, it doesn't load the mods. Here's the dropbox link: https://www.dropbox.com/s/651qofj5ii60ros/mods.zip?dl=0 Please Help! Thanks
  10. So I've been trying to open the technic launcher but it won't load past the logo.
  11. Hi, i've been playing for about two weeks on this server and i've never changed anything to it in the settings. Since about a day or two ago my server kept crashing at random times i'm not sure if the world is corrupt or some of the mods aren't working properly. crash logs: https://pastebin.com/EDisNC6K
  12. Renzoswag80

    help

    can someone help me with this? https://gyazo.com/c963048a5fee0f49f4928cd550e0c034
  13. Can someone help me with this error ?, I tried to solve it in several ways and I could not ---- Minecraft Crash Report ---- // Quite honestly, I wouldn't worry myself about that. Time: 04-09-2018 15:45 Description: There was a severe problem during mod loading that has caused the game to fail cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.ClassNotFoundException: binnie.genetics.Genetics at cpw.mods.fml.common.LoadController.transition(LoadController.java:163) at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:544) at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.be
  14. [B#360] SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder". [B#360] SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation [B#360] SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for further details. [B#360] Running C:\Program Files\Java\jre1.8.0_181\bin\javaw.exe -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms4096m -Xmx4096m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4 -Djava.library.path=C:\Users\Jtalm\AppData\Roaming\.technic\modpacks\for-the-goons\bin\natives -Dfml.core.libraries.mirror=http://mirror.technicpack.n
  15. My technic launcher wont load on my mac past the wrench logo help
  16. Whenever I Try To Load Any Modpack, This Is What I Get. Any Help Will Be Appreciated Pastebin: crash-2018-08-25_13.31.04-client.txt
  17. Please can you help me, Cant find other modpacks and all of the modpacks are offline dont know what to do.
  18. Hi, i am having a prolem that is driving me crazy. i have a notecook with a gtx 1060 16gb ram win10 64 and 1tb, and everytime i try to open any modpack it doesnt open and it return to the technic launcher menu. [B#360] # There is insufficient memory for the Java Runtime Environment to continue. [B#360] # Native memory allocation (mmap) failed to map 8589934592 bytes for Failed to commit area from 0x00000005c0000000 to 0x00000007c0000000 of length 8589934592. [B#360] # An error report file with more information is saved as: [B#360] # D:\techinic launcher\technic\modpacks\super-su
  19. hey body !! i 'm using macbook with high sierra and i can't open technic-applications, when it running ,i saw the logo Technic and notthing happened
  20. So I created a 1.7.10 kitchen sink pack. It is 60mb and worked when I was play testing it from my mc launcher with forge. Now that I compressed it into a modpack, when I download it from the technic launcher, it just starts 1.7.10 without any of the mods installed. I don't know what to do. Here's a link to the modpack page: https://www.technicpack.net/modpack/sickcoolradpack.1285145 Here's the download link: https://dl.dropbox.com/s/9phcgq2z1cf9lfn/sickcoolradpack.zip Please help!
  21. Hey, I recently downloaded aotbt latest version and also the recommended option on the technic launcher, I managed to update my java and sort out the ram issue however when I load the game up it instantly shows Minecraft v1.6.4 and not 1.0.12 which is what I downloaded. This also prevents me and my friends from joining the apex server we bought becasue they're having the same issue.
  22. So when i launch a minecraft modpack (any pack) i get this error [10:53:01] [main/INFO]: Setting user: Zerg2K [10:53:07] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1 [10:53:07] [Client thread/ERROR]: Couldn't set pixel format org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at org.lwjgl.opengl.Di
  23. I'm using the Lay of the Land mod pack. Everything was working fine until I had a power surge. After that, I could not load my game. When I try to load it, it says "Loading World, Building Terrain" then immediately crashes to desktop. Any help would be appreciated. My crash report is as follows: ---- Minecraft Crash Report ---- // There are four lights! Time: 01/08/18 12:18 AM Description: Exception in server tick loop java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -8 at net.minecraft.world.chunk.NibbleArray.func_76582_a(SourceFile:26) at net.minecraft.world.chunk.sto
  24. I am aware of all of the other subthreads of the relatively same issue, but I have been attempting to fix this problem relentlessly for the past 3 days Every single time I launch anything off the technic launcher, it will flicker and then close immediately. I have attempted to fix the issue but i have not fixed. https://pastebin.com/zx1aw0Aa This is the pastebin for the vanilla launch https://pastebin.com/bsteQ9Hg This is the pastebin for SevTech Ages I have also had this issue before but I never fixed it, unrelatedly I factory reset my computer and i still have the sam
  25. Hello. I have tried various things to fix this problem of mine. I have reinstalled my graphics card drivers as well as updating/reinstalling java, adding the legacyjava.jar fix into the mods folder of my modpacks, and, of course, reinstalling the modpack and the technic launcher itself. However, my issue remains. Whenever I hit the play button for any modpack (an official technic one or a community one) it crashes immediately. Is there something I have not tried? What can I do to fix this? Thank you.
×
×
  • Create New...