Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'HELP'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

  1. Hello, I am in the process of creating a custom server hosted on technic so I can play with some friends. It has taken me all day and I cannot figure out what is wrong with my modpack because it instantly crashes when launched via the technic launcher, yet I had no problems when testing it earlier on the vanilla minecraft client [with forge obv]. I am using a MacOS. Here are the logs via pastebin: https://pastebin.com/mmfNqs4V Any help would be great
  2. so a few months ago i upgraded from win 7 to win 10 and i had an issue with mc not opening an issue with the pixel format thingy i fixed it but now im trying to open minecraft on technic and it shows me that bug again? what do i do?
  3. Title says it all. My friend cant join my aotbt server because when he tries to join it just says "connection timed out".
  4. Hi I'm just on here because I have an issue and I'm extremely stuck on what to do to fix it..I have reinstalled both one life (modpack) and the technic launcher in general. My world was working fine previously and then I went to play my singleplayer world and it didn't load and went straight to shutting down internal server, however multiplayer works. *EEEK WHILE TRYING TO FIX IT I FOUND A VIDEO SAYING TO DELETE THE OPTIONS TXT IN THE MODPACK AND MY ONE LIFE SHUTS DOWN AS SOON AS I CLICK PLAY* pls help The issue was labelled as Unknown Here is this form: ---- Minec
  5. Apologies, I know isn't regular Hexxit and this is my first time here, so I wasn't sure where to post. I've had this agitating issue with Hexxit Rewritten 2 as of late. I've had to delete three prior Survival worlds because of this bug and I don't know what to do. I want to load my world normally again and not lose so much progress over and over and over again because this is really pissing me off. Sometimes while playing on a new world, the game may crash. When this happens, it's basically a death sentence; I can no longer log into and play the world normally, as it says "Shutting d
  6. Recently i was playing on my world with my friend and i wanted to place down a reactor RedNet port iside of my reactor and my game closed and now that world won't open. https://paste.ubuntu.com/p/GQvNw8gtPq/ Plz help
  7. I added a few mods into the 'mods' folder of the Vanilla launcher and keep getting the error below, even though the launcher is clearly incorrect and they're obviously mod files The mods I added are JEI, Schematica and LunatriusCore. If anyone could help with this that'd be great
  8. So I decided to get back into technic right? and I download the launcher (after downloading java) and downloaded a mod pack, tried launching it and it said "You need 2 GB of ram to run this" I have tried everything, its not detecting 64 bit java, and I need help, Please! Photo stuff: if someone can help me, that would help HEAPS EDIT: Im pretty sure this is a bug so... thats why its here
  9. When I play Tekkit Classic in windowed mode, it can easily be displayed on my 144hz monitor. My game runs at 170fps average on the server I play on. When I switch to full screen mode, my monitor will switch automatically to 60hz, but my game will still run at 170+ frames. Does anybody know what could be happening?
  10. I made my own modpack and i started to test it when i noticed that i cant craft a wood pickaxe if any one knows any mods that might do this (other than tinkers construct, and iguana core) then that would be appreciated also if this is the wrong place for this pls tell me i didnt know were to put it so i just clicked one
  11. Hello. I searched for a long time now, and I can't find any 1.13 modpacks running forge actually working... So can some of you suggest a 1.13 or 1.13.2 modpack? I'm sorry if this is the wrong category I'm posting in and for my bad english... (it doesn't require any mods, I can add them myself)
  12. Here is the error log: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] --------------------------------------------------------------------------------------- [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] -- Head -- [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Thread: Client thread [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Stacktrace: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) [B#402] 20
  13. Why won't this Badmobs config work? https://pastebin.com/WfTJTm4z
  14. Read the title. I think it may have something to do with this line: liblwjgl64.so: failed to map segment from shared object 2019-03-01-2.log
  15. This is the issue im getting, it just stops on an random part always on the ModelManager phase, not loading, this happens when loading random blocks, happened before on knightmetal block, and iron ladder from the twilight forest mod. Modpack link: https://www.technicpack.net/modpack/magic-tech-and-other-stuff.1386871
  16. Whenever I try to load up a world in my modpack it tells me "a fatal error has occurred this connection has been terminated" Can I have some help? Consoles, https://pastebin.com/1NsXZ4k5 https://pastebin.com/Q6EqfbEA https://pastebin.com/DJqdfhrH https://pastebin.com/8z9WV99R https://pastebin.com/CbVhBTuM https://pastebin.com/9zpUrDKi https://pastebin.com/3gcCPUkL https://pastebin.com/KH98wHgQ https://pastebin.com/PESw3Sgn https://pastebin.com/yXdE0NEr https://pastebin.com/iU3THVe9 It didn't let me put the last one so I'll put it in dropbox https://www.dropbox.com/s/a4igjir3o0weg2s/
  17. The console logs are here: https://pastebin.com/56eGrsS4 I am on linux if that helps any. Also I have attempted to use Legacy Java Fixer as well
  18. My modpack crashes the game on phase 7, at stitching textures. I have no idea why. The same exact Forge, mods, and configs all work fine on my default launcher. Why is this crashing? I don't understand at all. I am inclined to believe I did something wrong although everything appears perfectly correct. I need this working ASAP. Log and link to pack: crash-2019-02-17_17.14.30-client.txt https://www.technicpack.net/modpack/vanilla-enhanced-pack.1377280
  19. I Generated a world in my custom modpack and it won't load! Can i have some help? I think this has something to do with "snowman stat IDs" Here's the console and mods. Console https://pastebin.com/jZR0xjx7 Mods https://pastebin.com/zDJwZma2
  20. Excuse me, I recently attempted making a new modpack after using multiple recent guides but when I load up the pack, the mods just don't exist, can someone help?
  21. Hello, You guys probably get things like this all the time so i'm sorry if this is a stupid mistake but my modpack wont load at all. It just goes straight back to the Technic menu when I try to load it and cant figure out why its not loading. I downloaded all the mods from CurseForge and tried my best to check all of them for if they needed any libraries. fml-client-latest: https://pastebin.com/RNuKFe97 raw output from Technic Console: https://pastebin.com/rR3D2e0A link to modpack: https://www.dropbox.com/s/00o9fkmh92cut2p/The%20iTunesU%20Pack2.zip?dl=0 (I defini
  22. I need people to test out my new mod pack and tell me what I should add I am not looking for likes but more of testing tell me how it runs and different things I can do to better improve my mod pack this is the link to my mod pack: https://www.technicpack.net/modpack/the-great-beyond-power.1374986
  23. When I open my modpack it starts to load then crashes! Think this might have something to do with candy craft. Please help! Console, https://pastebin.com/a63LMZNC Mods, https://pastebin.com/WjEbS6YZ
  24. I'm using the "Forge 1.12.2 Official" modpack and I'm trying to add some mods and every time I load it up it says something along the lines of "Please remove [insert some mod here] or update forge to 14.23.5.2770 and I have NO CLUE how to do that. I've looked up videos and articles and the sorts and haven't found ANYTHING for technic. PLEASE help. It has been hours. I need this step by step because I have no idea how to do almost anything besides add mods.
×
×
  • Create New...