Search the Community

Showing results for tags 'HELP'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 1301 results

  1. Excuse me, I recently attempted making a new modpack after using multiple recent guides but when I load up the pack, the mods just don't exist, can someone help?
  2. I added a few mods into the 'mods' folder of the Vanilla launcher and keep getting the error below, even though the launcher is clearly incorrect and they're obviously mod files The mods I added are JEI, Schematica and LunatriusCore. If anyone could help with this that'd be great
  3. So I decided to get back into technic right? and I download the launcher (after downloading java) and downloaded a mod pack, tried launching it and it said "You need 2 GB of ram to run this" I have tried everything, its not detecting 64 bit java, and I need help, Please! Photo stuff: if someone can help me, that would help HEAPS EDIT: Im pretty sure this is a bug so... thats why its here
  4. When I play Tekkit Classic in windowed mode, it can easily be displayed on my 144hz monitor. My game runs at 170fps average on the server I play on. When I switch to full screen mode, my monitor will switch automatically to 60hz, but my game will still run at 170+ frames. Does anybody know what could be happening?
  5. Here is the error log: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] --------------------------------------------------------------------------------------- [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] -- Head -- [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Thread: Client thread [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Stacktrace: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:645) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:458) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] -- Initialization -- [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Details: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Stacktrace: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:378) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] -- System Details -- [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Details: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Minecraft Version: 1.12.2 [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0 [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Java Version: 1.8.0_201, Oracle Corporation [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Memory: 2664855160 bytes (2541 MB) / 3087007744 bytes (2944 MB) up to 3087007744 bytes (2944 MB) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] JVM Flags: 3 total; -Xms3072m -Xmx3072m -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] FML: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Loaded coremods (and transformers): [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Launched Version: 1.12.2-forge1.12.2-14.23.5.2810 [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] LWJGL: 2.9.4 [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread. [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] GL Caps: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Using VBOs: Yes [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge' [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Type: Client (map_client.txt) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Resource Packs: [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] Profiler Position: N/A (disabled) [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] CPU: <unknown> [B#402] 2019/03/17 17:12:57 [INFO] [17:12:57] [Client thread/INFO] [STDOUT]: [net.minecraft.init.Bootstrap:func_179870_a:553]: #@[email protected]# Game crashed! Crash report saved to: #@[email protected]# C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\.technic\modpacks\1121-millenaire\crash-reports\crash-2019-03-17_17.12.57-client.txt [B#402] 2019/03/17 17:13:13 [INFO] Attempting to open C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\.technic\logs [B#402] 2019/03/17 17:13:13 [INFO] Using file:/C:/Users/Administrator/AppData/Roaming/.technic/logs/ [B#402] 2019/03/17 17:13:13 [INFO] Intermediary path file:///C:/Users/Administrator/AppData/Roaming/.technic/logs/ I also have the latest x64 Java
  6. Read the title. I think it may have something to do with this line: liblwjgl64.so: failed to map segment from shared object 2019-03-01-2.log
  7. I made my own modpack and i started to test it when i noticed that i cant craft a wood pickaxe if any one knows any mods that might do this (other than tinkers construct, and iguana core) then that would be appreciated also if this is the wrong place for this pls tell me i didnt know were to put it so i just clicked one
  8. Why won't this Badmobs config work? https://pastebin.com/WfTJTm4z
  9. This is the issue im getting, it just stops on an random part always on the ModelManager phase, not loading, this happens when loading random blocks, happened before on knightmetal block, and iron ladder from the twilight forest mod. Modpack link: https://www.technicpack.net/modpack/magic-tech-and-other-stuff.1386871
  10. Whenever I try to load up a world in my modpack it tells me "a fatal error has occurred this connection has been terminated" Can I have some help? Consoles, https://pastebin.com/1NsXZ4k5 https://pastebin.com/Q6EqfbEA https://pastebin.com/DJqdfhrH https://pastebin.com/8z9WV99R https://pastebin.com/CbVhBTuM https://pastebin.com/9zpUrDKi https://pastebin.com/3gcCPUkL https://pastebin.com/KH98wHgQ https://pastebin.com/PESw3Sgn https://pastebin.com/yXdE0NEr https://pastebin.com/iU3THVe9 It didn't let me put the last one so I'll put it in dropbox https://www.dropbox.com/s/a4igjir3o0weg2s/Final console.txt?dl=0 Mods, also in dropbox https://www.dropbox.com/s/nufu8v9cs9n916w/All updated mods.txt?dl=0
  11. The console logs are here: https://pastebin.com/56eGrsS4 I am on linux if that helps any. Also I have attempted to use Legacy Java Fixer as well
  12. My modpack crashes the game on phase 7, at stitching textures. I have no idea why. The same exact Forge, mods, and configs all work fine on my default launcher. Why is this crashing? I don't understand at all. I am inclined to believe I did something wrong although everything appears perfectly correct. I need this working ASAP. Log and link to pack: crash-2019-02-17_17.14.30-client.txt https://www.technicpack.net/modpack/vanilla-enhanced-pack.1377280
  13. I Generated a world in my custom modpack and it won't load! Can i have some help? I think this has something to do with "snowman stat IDs" Here's the console and mods. Console https://pastebin.com/jZR0xjx7 Mods https://pastebin.com/zDJwZma2
  14. When I open my modpack it starts to load then crashes! Think this might have something to do with candy craft. Please help! Console, https://pastebin.com/a63LMZNC Mods, https://pastebin.com/WjEbS6YZ
  15. Hello, You guys probably get things like this all the time so i'm sorry if this is a stupid mistake but my modpack wont load at all. It just goes straight back to the Technic menu when I try to load it and cant figure out why its not loading. I downloaded all the mods from CurseForge and tried my best to check all of them for if they needed any libraries. fml-client-latest: https://pastebin.com/RNuKFe97 raw output from Technic Console: https://pastebin.com/rR3D2e0A link to modpack: https://www.dropbox.com/s/00o9fkmh92cut2p/The%20iTunesU%20Pack2.zip?dl=0 (I definitely changed the 0 to a 1 at the end of the link) Tell me if there is any more information you need Thank you in advance
  16. I need people to test out my new mod pack and tell me what I should add I am not looking for likes but more of testing tell me how it runs and different things I can do to better improve my mod pack this is the link to my mod pack: https://www.technicpack.net/modpack/the-great-beyond-power.1374986
  17. So I'm trying to update the forge version on a modpack from 14.23.4.2708 to 14.23.4.2739 to handle a version of CoFH Core. I did manage to download the appropriate version of Forge for the modpack and mod, but when I put it in the /bin/ folder it does not register. Should I restart my entire launcher or remove the other versions besides the Forge file in the bin folder?
  18. A few hours ago I created a Big Dig server for me and a few friends to play on. After installing the modpack 3/4 of my friends (including me) could not hear any sounds with in the game. I have attempted to reinstall the modpack multiple times, to no avail. So help with fixing this would be appreciated.
  19. Hi, so I was trying to play a game with my brother but he does not have Technic. I downloaded it and java and and all that but it keeps getting stuck on the loading/logo screen. We redownloaded it a couple times along with java but nothing works. We have been waiting for a while. oh and btw I am on mac so most of the other things wont help. Thanks
  20. Can someone explain how to add essentials or something like it to a 1.7.10 server pack? Would be greatly appreciated.
  21. Hi Guys. I need help with my modpack. This is my first own modpack. Everything is perfect, except for a few mistakes. Here are the errors that crop up. Many players crash when they first launch the modpack. The skin of each player disappears in between and is replaced by the Steve Skin (this only happens in a single player). When playing longer, it happens from time to time that Minecraft crashes. Moreover, if you play the modpack on a server and die then you will be kicked off the server. If there is a player nearby, this will also be kicked. I've already freed the modpack from the ongoing crashes, but it still can happen. I hope you can help me. I will mention everyone helping on the Modpack page. To the mod pack:https://www.technicpack.net/modpack/minecraft-new-ground-lite.1317800 Sorry for my bad english.
  22. Hey, I got an issue with my Tekkit Crashing every time I try to play it. I don't know if it occurs with other packs tho. My Java's up to date, and so are my Drivers. I will embed the Crash file here: ---- Minecraft Crash Report ---- // I'm sorry, Dave. Time: 13.11.18 18:14 Description: Initializing game org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449) at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27) A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: --------------------------------------------------------------------------------------- -- Head -- Stacktrace: at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449) -- Initialization -- Details: Stacktrace: at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27) -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.6.4 Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0 Java Version: 1.8.0_191, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 291973816 bytes (278 MB) / 383778816 bytes (366 MB) up to 6681526272 bytes (6372 MB) JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx7168m -XX:MaxPermSize=512m AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used Suspicious classes: FML and Forge are installed IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 FML: Launched Version: 1.6.4-Forge9.11.1.965 LWJGL: 2.9.0 OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread. Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge' Type: Client (map_client.txt) Resource Pack: Default Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Profiler Position: N/A (disabled) Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Thank You!
  23. Ok so i thought i was my computer then i see other people are having the same problem when i load technic launcher its just stuck on the logo i cant do anything about it and i really want to do a modpack with a friend is there a way to fix this?
  24. Hello! So I have used technic for years on computer to computer. Currently I'm on an ASUS windows 10 laptop. Lately I have been wanting to use the launcher to play hexxit, tekkit, etc.... But for a couple hours I have ran into a HUGE roadblock. Every time I load up the launcher and proceed to run tekkit or something the launcher will close and proceed to launch the modpack (as it should) but it just remains at a white screen. Sometimes the modpacks wont load at all! This will happen with the Minecraft launcher as well, I go to load Minecraft and it either closes or crashes. furthermore the Feed The Beast launcher will do the same as well. honestly this is getting on my nerves! For the past couple hours I have searched far and wide for a solution. YouTube, this forum, reddit, google search, redownloading, downloading different java software, updating my drivers, and so on. apparently 3 years back people were having the same problems as me but they managed to fix there's. I don't understand what I am missing or failing to understand. If there is any one out there who can help me? do not hesitate to respond! I will gladly co operate in any way necessary! Get back to me as soon as possible!
  25. Hello, I'm having trouble getting Tekkit Legends to launch. When I click "play" in the launcher, it validates all the files, but then just goes back to the launcher as if nothing had happened. Here is the log. I have tried resetting the modpack multiple times, to no avail. I am able to launch vanilla through the technic launcher, but not tekkit legends. Any help is much appreciated!