Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Mod'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

  1. When playing vanilla minecraft through vanilla launcher, i get an avarage of 90fps with all settings maxed out and 22 chunks render distance. That's even when i haven't allocated any extra ram to it (so its at like 800mb or something). I think that it is safe to say that my gaming rig handles minecraft decently. It's only a budget gaming rig, but i am happy with it as it gives me 40+fps on games like the witcher 3. Well here comes the problem: I want to play modded minecraft, and i liked tekkit and lapito's galacticraft modpack. I installed them and when i run tekkit, i reciev
  2. So I'm trying to load a pre-made demo world in the WWII guns and fun + other mod. When I go to play, it says loading, then building terrain, then i see just the background and......the mod shuts down and brings me back to the launcher. I don't understand what is going on. I've tried everything and looked through every file to see what might be causing it, but I haven't found anything. Please help.
  3. Hello, i have a problem with loading modpacks. So, when I click the "play" button it's loading but when it tries to launch it just goes back to the launcher. At first i had to install a 64 bit java to start with more ram (i chose 8GB out of my 16). Here's my log: http://pastebin.com/13JPpCn9
  4. I made a mod, it installs correctly. The technic launcher disappears and the modpack crashes and then reverts me back to the launcher. I do not know what the problem is and I was wondering if anyone could help me. I cannot seem to find the error logs. So if anyone can help me get those too that would be helpful.
  5. [14:41:18] [main/DEBUG] [FML/]: Injecting tracing printstreams for STDOUT/STDERR. [14:41:18] [main/INFO] [FML/]: Forge Mod Loader version 7.99.40.1614 for Minecraft 1.7.10 loading [14:41:18] [main/INFO] [FML/]: Java is Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM, version 1.8.0_25, running on Windows 10:amd64:10.0, installed at C:\Program Files (x86)\Minecraft\runtime\jre-x64\1.8.0_25 [14:41:18] [main/DEBUG] [FML/]: Java classpath at launch is C:\Users\Braxton\AppData\Roaming\.minecraft\libraries\net\minecraftforge\forge\1.7.10-10.13.4.1614-1.7.10\forge-1.7.10-10.13.4.1614-1.7.10.jar;C:\Users\Braxt
  6. Hello all. I have recently added Industrialcraft 2 (v 1.5.2) to Hexxit, and i've noticed that many of the items from that mod are missing (including, but not limited to, the "forge hammer," the "blast furnace," or the "iron plate"). This really frustrates me, as many of these blocks/items are critical critical ingredients for other blocks/items. Has anyone else experienced this problem? Is it just a corrupted mod file? Any help would be greatly appreciated. -ifixthings
  7. Hey guys.. do one of you guys know how to make classes with the flan mod search for plugins and everything but can't find anything.. today i saw in the flan mod folder a map called 'classes' but how do you use it? hopefully someone can help me out!
  8. Hi! I'm making a modpack and until now I just put the mods. jars in the mods folder, forge in the bin and configs in the configs folder. I am using this tutorial: http://www.akliz.net/manage/knowledgebase/51/How-to-Make-a-Technic-Platform-Mod-Pack.html I want to put optifine in the modpack (my modpack is mc version 1.10) because minecraft is starting to get a little slow. I don't know how though. I heard something about putting the optifine files in the forge(modpack). jar. I don't feel like this is a good option though because than it will be hard to remove the files again. But if I have
  9. So basically I have Java 64x and when I try to load up EZ Pixelmod which has worked fine for 2 days now it loads up the mod pack and then instantly shut it out and i have located 8G of ram to technic already so any other idead if so please respond asap i have also tried with other packs same problem i have restarted my computer and uninstalled and reinstalled java technic and the pack
  10. Hey guys, I'm new here and want to get started in making Modpacks... I've done some in the past but just for offline Playing and now I want to make one open for everybody. But theres one question for me: If I use a mod, from where I know if I am allowed to use it ? Copyright and things like that, I don't want to get reported by the person made this mod ! How I have to do it ? Make a .txt in the folders where I list every mod with website ? And what to do if I can't find if the modder is OK with this ? And what happens if he doesn't like it ? Or do I have to write an E-Mail to every m
  11. Hello! I've been working with modpacks for quite some time now, and everything has gone well until today, when I tried to update my modpack yet again (I've done that multiple times before). I pasted the new modpack URL into my modpack settings, saved and went into the Technic Launcher where I tried to install the update for my pack - it didn't work. It just gave me this error after a few seconds! Modpack URL: https://dl.dropboxusercontent.com/s/1xvcwtvwss1e2h4/YaoPackExtreme1.2.3.zip?dl=1 Error log: https://www.dropbox.com/s/kq87ng6gnee24p3/techniclauncher_2016-07-21.log?dl=1
  12. Behold: Project Spacequest is a modpack about aspiration in any which way possible, whether it be for the sky, for the depth in the earth, for other, never before heard of, mystical lands, or so much more. The pack is designed for player independence and journey through many different means, all following into two categories: Magic, and Tech With the dedicated server (recommended for best experience) players will have conflicts and struggles as they all go forth in an attempt to dominate the universe by whichever means of their choosing.
  13. My Technic launcher was working perfectly fine and then just stopped launching modpacks. Also my technic launcher onlylets me choose a max of 1gb when I have 8gbs of ram please help. I even reset my pc to see if it wuld fix the problem and nothing. Heres a link toview my logs because its too big of a file to attach here. https://drive.google.com/file/d/0B8g5-oqKFK9jbXJYaHQyUkRSQ0E/view?usp=sharing
  14. I know the mods im using but how do i create it :/
  15. When I start my modpack I created (Forest,Space,and Beyond) I fixed all the previous errors except "copying OS X natives" When loading up the modpack it loads some stuff then it goes to "copying OS X natives" and is at 0% and just stop there. The modpack won't start. Iv'e tried to restart the launcher, restart the loading of the mod, re-install it ect. I saw someone had this same problem on the forums but I lost their post. Can anyone help me plz? D: Tell me if you need any further information. My modpack version is: 1.7.10
  16. Hello guys I hope u can help me. I got some troubles right now with shader mods. Im not the expert of minecraft modding. Aswell i didnt find any information how to launch shaders on 1.7.10 hexxit. Just for older versions. Now my question, i follow most all of the old parts (older versions installations) I follow there the instruction about adding gsl mod and optifine adding on the modpack file. So... after i did my game just try to load, or lets say the launcher trys to start the game, nothing happend ^^ Can u guys help me maybe? Would be awesome to play with sha
  17. cant seem to get Mocreatures mod to work on my tekkit Clasic is there some special way i have to do it or all the youtube videos say to just add it to the mods folder im trying to use DrZharks MoCreatures Mod v6.3.1 do i need to add the CustomMobSpawner 3.3.0 mod too?
  18. So I am making a modpack for my friend's server and whenever it loads up it acts like its modded and stuff but is vanilla. All the mods and config files are there was well as bin. Can someone please explain the problem? The modpack is called Steel Armies PvP: Tech and War dropbox link: https://www.dropbox.com/s/u9d7c89dossa26v/SA-PvP-TechWar.zip?dl=0 page link: http://www.technicpack.net/modpack/steel-armies-pvp-tech-and-war.826656
  19. This is a new modpack with a official server coming soon if 250 people come and play this modpack! Hope to see you on the pack! Download: http://api.technicpack.net/modpack/flub-da-bub The Official server is now out!! IP: hsdofficial.mcraft.pro
  20. Hi, today when I went to go start my server, I noticed my console spamming me with an error, and I cannot connect to the server. Screenshots: https://gyazo.com/47a9240389565938f141762425415856 https://gyazo.com/47a9240389565938f141762425415856 I already googled this, searched it on minecraftforum, here on technicpack forums, and I found nothing. Please don't link me any other threads unless it directly will tell me a fix, because chances are, I've already seen any threads you will link me. Don't link me the common errors thread, I already tried, the link to the fix thread d
  21. Hi all. I have been playing technic for a few years, but finally got an account on the forums today becuase I encountered a serious issue trying to add bukkit plugins to my server. Im following this guide: I get to the part where I have downloaded the cauldron installer correctly, opened libraries, gone to the sf folder but its missing an important file called: trove4j Without this file it doesnt work. Can someone reply a link to 1.7.10 cauldron with all the correct files needing to make this server have bukkit plugins? The cauldron files I can find on the in
  22. Ok well hello to whoever comes along to help, My name is SeanBod and I'm just an average college student and streamer. I am brand new to the scene of modpack making and I'm coming a cross with some problems...of course that's why I decided to make this post to see if someone could guide me in the right direction. So I don't know much more than what I have researched and online or have watched on youtube. Here is the set up of the mod folder which everyone says to set up (https://gyazo.com/a4a748524411b4be6fe3aab09a1cc85c) it has the bin folder with my selected 1.7.10 forge uni
  23. How would I go about updating the ProjectRed mod within tekkit to the latest version? I tried simply replacing the specific mod files but ended up breaking tekkit. Thanks.
  24. Bassically, i'm on a mac, I have tried almost everything people have said, but when I get on a server, If I click e, escape, or load any chunks, my character dosent move or do anything.
  25. Hello, I was wondering if anyone could help me install lite loader onto tekkit legends. I love the voxel mods including voxel menu, voxel map, etc. I know mym has a launcher that uses those mods, but they don't update their tekkit legends server like the rest of the servers, therefore making it unreliable. I don't plan on making the added mods in a public pack (cause of a number of reasons). So if anyone can help that would be awesome
×
×
  • Create New...