Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 388 results

  1. I'm completely new to technic, and I'd like to try it out. I installed the launcher and the tekkit legends ones, and when I clicked play, it showed it compiling at the bottom and then... nothing. I had also tried with hexxit and blightfall too, and I don't know what's happening. can someone please help?
  2. When I launch Tekkit Legends, it doesn't respond. Afterwards, i'm greeted with a black screen (which is supposed to be the MOJANG screen) Afterwards, it shows a white screen with a small part of the title screen on the bottom left. The buttons work, but they are not visible, and when you click them, they make the clicking sound, but since the whole screen is white you cant see anything. Please help. I've added an attachment for you guys to see what i mean.
  3. So i have an problem i can not start any modpack i tried to reinstalling the modpack and still nothing. I tryied official technic modpacks and comunnity modpacks. Can someone help me? Thank you for any answear. I will be looking foreward so maybe i will get it working. If anybody wants any files to see just add an comment to this topic. -Kuba3168
  4. When trying to load a saved level, the server will immediately close. The crash report has been attached. Thanks for any help. crash-2015-11-05_16.45.50-client.txt
  5. I have been running a little Tekkit server for my friend and I. It's been working fine until now, getting ores, building machines, all that stuff, but we get on today, go to start the server, and it crashes. I've tried downloading a new 1.2.9g server, and with a new map, it loads and works just fine, but when I put the server's world folder into it, it crashes. Maybe someone can help look through the crash and lead me to some fixes? Any help is appreciated. CRASH LOG: crash-2015-11-04_15.41.00-server.txt Thanks in advance!
  6. I have a custom modpack on the technic launcher and it will load about half way and then crash. Modpack Name: JUSTRANDOM211 Crash Log: https://www.dropbox.com/s/4mtzq9soakllp9k/techniclauncher_2015-10-24.log?dl=0
  7. Hello i need help whenever i start ultra modded survival the forge loader shows then it disappears and returns me bk into technic launcher if u need crash log here http://pastebin.com/SycbFfwr i pretty sure its not the memory cause im using 4 gb my total memory 12 Thanks in advance
  8. Hello everyone, i recently got my tekkit classic server up so that i could play with a mate. Everything was working fine, server had no problems, i had no problems joining and playing while in my server. Until, when i logged into the server once, i played for about a minute and then my screen froze, and after 5 seconds or so turned into a white screen. I wanted to ask this because no other posts i could find had the same problem. HOWEVER singleplayer works fine, which is quite weird. It just happens everytime. i log in, play for 30 seconds or a minute or so, then everything freezes and the whole tekkit window goes white. I am using sphax pureBDcraft texture pack and a shader. But what really fustrates me is the whole of today and yesterday I could play fine. The first freeze incident happened when i tried to turn fog to fancy. I was aware that the "fancy" feature for fog was only available if my graphics card would allow it, and when i tried to turn it to fancy it froze, and after a few seconds turns to white screen. I turned fog back to normal, but still get the bug. I even deleted all the technic files off of my computer and redownloaded everything (tekkit classic, sphax, shader...). Again, singleplayer works but not when i join my server. My friend can join and play on the server fine. He also has sphax texture pack and the same shader as me. Thank you for reading
  9. EDIT: I just did a fresh install of Ubuntu on one of my other laptops, with the most up-to-date version of Java 8, and the newest Technic Launcher available, and I got the same results, so maybe this isn't on my end? I don't participate in many modpacks, and those I do use, I cherish. I recently fired up Technic launcher on my Ubuntu laptop because I had to update the main modpack I use. The modpack author told me that he had updated it, but I did not see the update in the launcher. I switched to my Windows computer, same thing. I tried deleting the .technic folder on both machines, but afterwards, full functionality was lost. there are no modpacks listed when I search (all api links are broken), no news posts show up under the news tab, and all the fonts are messed up. About the only thing I can do, is log in. As far as I know, everything was working fine last month. Things I have tried: 1. Installing/uninstalling java versions (7_u45, 8_u25, 8_u45 64/32-bit) 2. multiple OS'es (Ubuntu 15.04, Windows 7, Windows 10 all 64-bit) 3. Different versions of Technic Launcher Here's the latest log from another fresh technic installation I did on my Windows desktop (the error logs from my other two computers are identical). http://paste.ubuntu.com/12903763/ I should probably also point out that all of my computers are connected to the internet, and all firewall exceptions for java are allowed.
  10. Whenever I try to play a modpack, the launcher closes and then starts back up. I checked the console and it said: File version.json not found in \AppData\Roaming\.technic\modpacks\(The modpack)\bin\modpack.jar If there is a fix for this please tell me!
  11. I've had this up for a week, nobody has helped he, I CANNOT BE THE ONLY ONE WITH THIS PROBLEM!! It has something to do with the world, I've tried backing it up, running it in singleplayer, MCedit doesn't load the world properly, its a problem with the world, i've isolated it and boiled it down to that. Fuck if I know what that problem is exactly, The chunks are corrupted to fuck most likely ---- Minecraft Crash Report ---- // I let you down. Sorry Time: 10/5/15 5:46 PM Description: Exception in server tick loop java.lang.IllegalArgumentException: Slot 3972 is already occupied by [email protected] when adding m[email protected]1e955302 at net.minecraft.block.Block.<init>(Block.java:349) at net.minecraft.block.BlockContainer.<init>(SourceFile:9) at micdoodle8.mods.galacticraft.core.blocks.GCCoreBlockTransmitter.<init>(GCCoreBlockTransmitter.java:28) at micdoodle8.mods.galacticraft.core.blocks.GCCoreBlockAluminumWire.<init>(GCCoreBlockAluminumWire.java:36) at micdoodle8.mods.galacticraft.core.blocks.GCCoreBlocks.initBlocks(GCCoreBlocks.java:109) at micdoodle8.mods.galacticraft.core.GalacticraftCore.preInit(GalacticraftCore.java:246) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.handleModStateEvent(FMLModContainer.java:545) at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor1.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74) at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45) at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:313) at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296) at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267) at cpw.mods.fml.common.LoadController.sendEventToModContainer(LoadController.java:201) at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:181) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74) at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45) at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:313) at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296) at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267) at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:112) at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:522) at cpw.mods.fml.server.FMLServerHandler.beginServerLoading(FMLServerHandler.java:99) at cpw.mods.fml.common.FMLCommonHandler.onServerStart(FMLCommonHandler.java:350) at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.func_71197_b(DedicatedServer.java:69) at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:445) at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:583) If someone could help that would be fantastic. Edit: AHA!! Its dim doors, buuuuut If i disable it, everything, except the old world is there, I fall 30 meters into water, with all my stuff, 123 meters away from a death point! If anyone knows a way to get my old world back that would be fantastic, though, a response telling me that I can't get my world back would be just as appreciated. crash-2015-10-05_17.46.16-server.txt
  12. http://pastebin.com/U8wT9RkS There is a paste of the crash. It happens when a blocks loads into view.
  13. If possible please update project E to remove this bug. See the picture in the second link for evidence. This can be reproduced at very high rates and ruin the gameplay. https://github.com/sinkillerj/ProjectE/issues/1004 https://github.com/sinkillerj/ProjectE/issues/1029
  14. I was on a Voltz server setting up a fission reactor so I could power my base. But I left the reactor with the breeder fuel rod in it, and it had a melt down. I rebuilt it and kept an eye on it, when my piston pushed my control rod next to the reactor, it failed to stop the reactor and it kept heating. Please help me! Thanks! P.S. I was using Voltz 2.0.4. My voltz version won't update so updating won't help.
  15. Hi please help it worked 3 days ago and now it doesnt open! Please help anyone thanks! Oh and i already updated my video card driver Bad video card drivers! ----------------------- Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode. This can usually be fixed by updating the video card drivers. --- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 -------- Generated 9/27/15 5:22 PM -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.5.2 Operating System: Windows 10 (x86) version 10.0 Java Version: 1.8.0_60, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 30271800 bytes (28 MB) / 84385792 bytes (80 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB) JVM Flags: 2 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1024m AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used Suspicious classes: FML and Forge are installed IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 FML: LWJGL: 2.9.0 OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread. Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge' Type: Client (map_client.txt) Texture Pack: Default Profiler Position: N/A (disabled) Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.)] org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:398) at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56) at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:733) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT f13ccb92 ----------
  16. Ok, so last night, i installed a few packs, everything was working great, and I get on this morning, and i cant download any new packs, it says "The modpack _ does not appear to be installed or is corrupt, and is not available for offline play." So i go to the forums, a bunch of people had it fixed by inputting a java command, which i used, but did not work, so i restarted my computer, disabled my antivirus, and reinstalled technic, the only difference... now the only pack that even shows us is AotBT and to top it off IT STILL SAYS OFFLINE!!! can someone help me out here??? Edit: Ok, so now blightfall popped up, but is also appearing as offline.
  17. Hello, i am having an issue with my Attack of the B Team Hamachi server. I have created the server and the mod pack works fine in the sense that people can join and play. However, with the new block added with the mod pack there has been issues, (I tested and discovered this whilst in creative upon first joining the game) if the block isn't included in vanilla Minecraft then when going to place it it vanishes and if the block is in vanilla but is an alteration it just places the original vanilla block. Like i said i was using creative so i spawned the block in through the creative menus. Does anyone know of this issue or even better a solution to it. Thank you for taking the time to read this, any help is appreciated.
  18. Hi, I simply cannot join in to a server game at all, I don't even get to see anything but the initialisation. For the servers the best I've been able to do is stay in for about 2-3 minutes before everything crashed. Even before it crashed, it was clearly having many issues. My blightfall game never seems to work properly. I've tried all I could think of, I'm currently on the latest java version, both the technic launcher and blightfall are fresh installs too. I've tried with 2GB and 4 GB ram and it makes no difference, I've tried more than that too, but still the same. I would like some help finding a way to resolve this issue. (Side note that the issue seems to occur with all modded modpacks from the technic launcher.) This is the last crash log I've got from it: http://paste.ubuntu.com/12334996/ Mod edit: log moved to paste.ubuntu.com
  19. I was playing on Voltz version 2.0.4 on nice little server, I had just made some power armor and a power fist. When I selected my power fist on my hot bar, my hot bar started flashing endlessly. I ignored it and went on to making my power armor tinker table, but when I opened the tinker table, the whole screen started flashing (Like this) and I could not play Voltz. If you’re going to tell me to play a newer version of Voltz, forget it. I can’t run any other version. I can only run the recommended version. Please help me find a solution! Thank you!
  20. In the "Tools and Modifiers" book, (the version created specifically for Blightfall) the crafting recipe for a Silky Jewel is incorrectly listed as requiring four Silky Cloth and one Emerald. The crafting recipe actually requires a Block of Emerald, not a simple Emerald. Further, the book also incorrectly lists the crafting recipe for the Silky Cloth as requiring 8 string and a nugget of gold or aluminum brass. The crafting recipe actually requires an ingot of gold or aluminum brass. Version used: 2.1.2 (current)
  21. OK I NEED HELP SO IM REALLY ANGRY CAUSE NOTHING WORKS, For starters i downloaded the technic launcher for windows it finished downloading and it wouldnt open and nothing showed up in my roaming i clicked on it and nothing would happend. So just cause mabey it would work i download the osx one and guess what IT OPENED so i played it for like 5 min then acidentally exited out of minecraft and when i tried to go back in it and it said there was an update so i clicked yes and and error popped up saying (Error unzipping a file for the following pack: Tekkit. Attempting to extract file tekkitmain-1.0.zip, but it did not exist. Please consult the modpack author) so i said whatever i will not update i cliked it again and said no then stuff would load at the bottom and then a window(probally minecraft) opened and instantly closed and that kept happening. Im a VERY impaciente person and when i get something i expect it to work OR ATLEAST SOMEONE ELSE HAVE THE PROBLEM ive been searching everywhere and nothing so if someone could either help me with getting the windows tekkit launcher to work or get rid of that error then i would be extremly grateful. I have done verything from uninstall java and reinstall redownload tekkit anything i could of think of it seems NOONE has this problem except me. PLEASE HELP. PC: Im on vista 32 bit
  22. I am running windows 10; Small modlist, all forge compatble, running correct versions; 12GB RAM (Tekkit - 6) Quad core 4.2Ghz (so, its not my pc...) Every time I try to launch the modpack (Aqua Infinity if you want to try it on yours to help!) it loads the tekkit window flashes away and immidiately returns back to the screen Here is my latest log, I have tried reinstalling java (V7.79 which should make negligable difference to V7.8), ensuring environment variables were set correctly (and not at all). I have tried using the go to fix with the 'legacy.jar' download but that dosent effect the launch (Also now included with the pack)... Please Help! (The longer It dosent work, the longer i'm not playing D: ) It is my first modpack though, I've had plenty of other exp. [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Injecting tracing printstreams for STDOUT/STDERR. [16:24:40] [main/INFO] [FML/]: Forge Mod Loader version 7.99.30.1492 for Minecraft 1.7.10 loading [16:24:40] [main/INFO] [FML/]: Java is Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM, version 1.7.0_79, running on Windows 7:amd64:6.1, installed at C:\Program Files\Java\jre7 [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Java classpath at launch is D:\Technic\modpacks\aqua-infinity\bin\modpack.jar;D:\Technic\cache\net\minecraft\launchwrapper\1.12\launchwrapper-1.12.jar;D:\Technic\cache\org\ow2\asm\asm-all\5.0.3\asm-all-5.0.3.jar;D:\Technic\cache\com\typesafe\akka\akka-actor_2.11\2.3.3\akka-actor_2.11-2.3.3.jar;D:\Technic\cache\com\typesafe\config\1.2.1\config-1.2.1.jar;D:\Technic\cache\org\scala-lang\scala-actors-migration_2.11\1.1.0\scala-actors-migration_2.11-1.1.0.jar;D:\Technic\cache\org\scala-lang\scala-compiler\2.11.1\scala-compiler-2.11.1.jar;D:\Technic\cache\org\scala-lang\plugins\scala-continuations-library_2.11\1.0.2\scala-continuations-library_2.11-1.0.2.jar;D:\Technic\cache\org\scala-lang\plugins\scala-continuations-plugin_2.11.1\1.0.2\scala-continuations-plugin_2.11.1-1.0.2.jar;D:\Technic\cache\org\scala-lang\scala-library\2.11.1\scala-library-2.11.1.jar;D:\Technic\cache\org\scala-lang\scala-parser-combinators_2.11\1.0.1\scala-parser-combinators_2.11-1.0.1.jar;D:\Technic\cache\org\scala-lang\scala-reflect\2.11.1\scala-reflect-2.11.1.jar;D:\Technic\cache\org\scala-lang\scala-swing_2.11\1.0.1\scala-swing_2.11-1.0.1.jar;D:\Technic\cache\org\scala-lang\scala-xml_2.11\1.0.2\scala-xml_2.11-1.0.2.jar;D:\Technic\cache\lzma\lzma\0.0.1\lzma-0.0.1.jar;D:\Technic\cache\net\sf\jopt-simple\jopt-simple\4.5\jopt-simple-4.5.jar;D:\Technic\cache\com\google\guava\guava\17.0\guava-17.0.jar;D:\Technic\cache\org\apache\commons\commons-lang3\3.3.2\commons-lang3-3.3.2.jar;D:\Technic\cache\com\mojang\realms\1.2.9\realms-1.2.9.jar;D:\Technic\cache\org\apache\commons\commons-compress\1.8.1\commons-compress-1.8.1.jar;D:\Technic\cache\org\apache\httpcomponents\httpclient\4.3.3\httpclient-4.3.3.jar;D:\Technic\cache\commons-logging\commons-logging\1.1.3\commons-logging-1.1.3.jar;D:\Technic\cache\org\apache\httpcomponents\httpcore\4.3.2\httpcore-4.3.2.jar;D:\Technic\cache\java3d\vecmath\1.3.1\vecmath-1.3.1.jar;D:\Technic\cache\net\sf\trove4j\trove4j\3.0.3\trove4j-3.0.3.jar;D:\Technic\cache\com\ibm\icu\icu4j-core-mojang\51.2\icu4j-core-mojang-51.2.jar;D:\Technic\cache\net\sf\jopt-simple\jopt-simple\4.5\jopt-simple-4.5.jar;D:\Technic\cache\com\paulscode\codecjorbis\20101023\codecjorbis-20101023.jar;D:\Technic\cache\com\paulscode\codecwav\20101023\codecwav-20101023.jar;D:\Technic\cache\com\paulscode\libraryjavasound\20101123\libraryjavasound-20101123.jar;D:\Technic\cache\com\paulscode\librarylwjglopenal\20100824\librarylwjglopenal-20100824.jar;D:\Technic\cache\com\paulscode\soundsystem\20120107\soundsystem-20120107.jar;D:\Technic\cache\io\netty\netty-all\4.0.10.Final\netty-all-4.0.10.Final.jar;D:\Technic\cache\com\google\guava\guava\15.0\guava-15.0.jar;D:\Technic\cache\org\apache\commons\commons-lang3\3.1\commons-lang3-3.1.jar;D:\Technic\cache\commons-io\commons-io\2.4\commons-io-2.4.jar;D:\Technic\cache\commons-codec\commons-codec\1.9\commons-codec-1.9.jar;D:\Technic\cache\net\java\jinput\jinput\2.0.5\jinput-2.0.5.jar;D:\Technic\cache\net\java\jutils\jutils\1.0.0\jutils-1.0.0.jar;D:\Technic\cache\com\google\code\gson\gson\2.2.4\gson-2.2.4.jar;D:\Technic\cache\com\mojang\authlib\1.5.13\authlib-1.5.13.jar;D:\Technic\cache\org\apache\logging\log4j\log4j-api\2.0-beta9\log4j-api-2.0-beta9.jar;D:\Technic\cache\org\apache\logging\log4j\log4j-core\2.0-beta9\log4j-core-2.0-beta9.jar;D:\Technic\cache\org\lwjgl\lwjgl\lwjgl\2.9.1\lwjgl-2.9.1.jar;D:\Technic\cache\org\lwjgl\lwjgl\lwjgl_util\2.9.1\lwjgl_util-2.9.1.jar;D:\Technic\cache\tv\twitch\twitch\5.16\twitch-5.16.jar;D:\Technic\modpacks\aqua-infinity\bin\minecraft.jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Java library path at launch is D:\Technic\modpacks\aqua-infinity\bin\natives [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Enabling runtime deobfuscation [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Instantiating coremod class FMLCorePlugin [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Added access transformer class cpw.mods.fml.common.asm.transformers.AccessTransformer to enqueued access transformers [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Enqueued coremod FMLCorePlugin [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Instantiating coremod class FMLForgePlugin [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Added access transformer class net.minecraftforge.transformers.ForgeAccessTransformer to enqueued access transformers [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Enqueued coremod FMLForgePlugin [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: All fundamental core mods are successfully located [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Attempting to load commandline specified mods, relative to D:\Technic\modpacks\aqua-infinity [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Discovering coremods [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Examining for coremod candidacy Aquaculture-1.7.10-1.2.5.15.jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Not found coremod data in Aquaculture-1.7.10-1.2.5.15.jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Examining for coremod candidacy AquaticAbyss-1.7.10-1.1.1.jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Not found coremod data in AquaticAbyss-1.7.10-1.1.1.jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Examining for coremod candidacy BiblioCraft[v1.10.6][MC1.7.10].jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Not found coremod data in BiblioCraft[v1.10.6][MC1.7.10].jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Examining for coremod candidacy Decocraft-2.1_1.7.10.jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Not found coremod data in Decocraft-2.1_1.7.10.jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Examining for coremod candidacy Fantastic Fish 1.7.10 (1.4a).jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Not found coremod data in Fantastic Fish 1.7.10 (1.4a).jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Examining for coremod candidacy legacyjavafixer-1.0.jar [16:24:40] [main/INFO] [FML/]: Loading tweaker net.minecraftforge.lex.legacyjavafixer.LegacyJavaFixer from legacyjavafixer-1.0.jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Examining for coremod candidacy Mariculture-Deluxe-1.7.10-1.2.4.2a.jar [16:24:40] [main/TRACE] [FML/]: Found FMLCorePluginContainsFMLMod marker in Mariculture-Deluxe-1.7.10-1.2.4.2a.jar, it will be examined later for regular @Mod instances [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Instantiating coremod class VanillaOverride [16:24:40] [main/WARN] [FML/]: The coremod mariculture.fishery.VanillaOverride does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Added access transformer class mariculture.core.AccessTransformers to enqueued access transformers [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Enqueued coremod VanillaOverride [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Examining for coremod candidacy MrCrayfishFurnitureModv3.4.8(1.7.10).jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Not found coremod data in MrCrayfishFurnitureModv3.4.8(1.7.10).jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Examining for coremod candidacy Myths and Creatures 1.7.10.jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Not found coremod data in Myths and Creatures 1.7.10.jar [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Examining for coremod candidacy NotEnoughItems-1.7.10-1.0.3.74-universal.jar [16:24:40] [main/TRACE] [FML/]: Adding NotEnoughItems-1.7.10-1.0.3.74-universal.jar to the list of known coremods, it will not be examined again [16:24:40] [main/DEBUG] [FML/]: Instantiating coremod class NEICorePlugin [16:24:40] [main/WARN] [FML/]: The coremod codechicken.nei.asm.NEICorePlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: java.lang.NoClassDefFoundError: codechicken/lib/asm/ASMInit [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at codechicken.nei.asm.NEICorePlugin.<init>(NEICorePlugin.java:18) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.loadCoreMod(CoreModManager.java:501) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.discoverCoreMods(CoreModManager.java:389) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.handleLaunch(CoreModManager.java:221) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.FMLLaunchHandler.setupHome(FMLLaunchHandler.java:90) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.FMLLaunchHandler.setupClient(FMLLaunchHandler.java:67) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.FMLLaunchHandler.configureForClientLaunch(FMLLaunchHandler.java:34) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker.injectIntoClassLoader(FMLTweaker.java:126) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:115) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: codechicken.lib.asm.ASMInit [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:191) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: ... 15 more [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: Caused by: java.lang.NullPointerException [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:182) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: ... 17 more [16:24:40] [main/ERROR] [FML/]: An error occurred trying to configure the minecraft home at D:\Technic\modpacks\aqua-infinity for Forge Mod Loader java.lang.NoClassDefFoundError: codechicken/lib/asm/ASMInit at codechicken.nei.asm.NEICorePlugin.<init>(NEICorePlugin.java:18) ~[NotEnoughItems-1.7.10-1.0.3.74-universal.jar:?] at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method) ~[?:1.7.0_79] at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) ~[?:1.7.0_79] at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) ~[?:1.7.0_79] at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) ~[?:1.7.0_79] at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source) ~[?:1.7.0_79] at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.loadCoreMod(CoreModManager.java:501) ~[modpack.jar:?] at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.discoverCoreMods(CoreModManager.java:389) ~[modpack.jar:?] at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.handleLaunch(CoreModManager.java:221) ~[modpack.jar:?] at cpw.mods.fml.relauncher.FMLLaunchHandler.setupHome(FMLLaunchHandler.java:90) [modpack.jar:?] at cpw.mods.fml.relauncher.FMLLaunchHandler.setupClient(FMLLaunchHandler.java:67) [modpack.jar:?] at cpw.mods.fml.relauncher.FMLLaunchHandler.configureForClientLaunch(FMLLaunchHandler.java:34) [modpack.jar:?] at cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker.injectIntoClassLoader(FMLTweaker.java:126) [modpack.jar:?] at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:115) [launchwrapper-1.12.jar:?] at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.12.jar:?] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: codechicken.lib.asm.ASMInit at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:191) ~[launchwrapper-1.12.jar:?] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_79] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_79] ... 15 more Caused by: java.lang.NullPointerException at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:182) ~[launchwrapper-1.12.jar:?] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_79] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) ~[?:1.7.0_79] ... 15 more [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: java.lang.NoClassDefFoundError: codechicken/lib/asm/ASMInit [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at codechicken.nei.asm.NEICorePlugin.<init>(NEICorePlugin.java:18) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.loadCoreMod(CoreModManager.java:501) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.discoverCoreMods(CoreModManager.java:389) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager.handleLaunch(CoreModManager.java:221) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.FMLLaunchHandler.setupHome(FMLLaunchHandler.java:90) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.FMLLaunchHandler.setupClient(FMLLaunchHandler.java:67) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.relauncher.FMLLaunchHandler.configureForClientLaunch(FMLLaunchHandler.java:34) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker.injectIntoClassLoader(FMLTweaker.java:126) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:115) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: codechicken.lib.asm.ASMInit [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:191) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: ... 15 more [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: Caused by: java.lang.NullPointerException [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:182) [16:24:40] [main/INFO] [STDERR/]: [java.lang.Throwable$WrappedPrintStream:println:-1]: ... 17 more fml-client-latest.log
  23. Basically what the title says. :-/ Can anyone help?
  24. Hello, I'm sonniccub or princess rainbow sparkles (I'm a guy and no I'm not gay I just have that name because I like it when people get rekt by princess rainbow sparkles) I've been making a mod pack for me and my friends to play on (same generic story everyone has heard 1,000 times) and an error message popped up when I was trying to download it so it could be tested and it said "Error downloading a file for the following pack..." and I've been trying to fix this for a while but I've gotten no positive results from my pack I can leave a link to it somewhere in here if anyone is willing to help. Thanks. https://dl.dropbox.com/s/j8w4bvvkpuqy5nc/dontworry18peeps.zip?dl=1
  25. I have set up a Big Dig server, which runs on Minecraft 1.5.2, using the Spigot/Forge combination MCPC, which I got from Yive's Mirror. Plugins like MCMMO and Worldedit seem to be working fine, but when I execute a command from Essentials I get the error: "An internal error occurred while attempting to perform this command" I have checked to make sure no plugins have gotten into the mods or coremods folders. None of my plugins were working at all until I changed "custom-class-loader" to false in mcpc.yml I have included a log of my server where I try to execute an essentials command, copied with Notepad++ http://pastebin.com/UB9SRFt0