Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 384 results

  1. hello. so i click the install button on steves galaxy, and it comes up with the message "the modpack steves galaxy does not appear to be installed or is corrupt, and is not available for offline play." the installation never actually starts. not sure what is happening, as this is the first time i have attempted to install this modpack, so i don't see how it could be corrupted
  2. Hi can some help me please my modpack page shoes his code on the sise how can i make it not appear? thx for tour help!! My modpack page: http://www.technicpack.net/modpack/peng1104-modpack.615868
  3. Right, so I've been running into an issue ever since I started trying to use the Technic launcher. I tried getting some modpacks to work and they wouldn't open, my launcher would close but would shortly pop right on up again, and so I thought launching normal tekkit would work and it was just an issue with the packs. But alas, that did not work either. This has been happening repeatedly, after reinstalling and changing up my settings in every way possible. Crash Report:
  4. Link to video Okay so if you don't want to watch the video I will explain, basically I created a world with two pages. One of them being Pink Slime.name Block and the other being Ocean Biome, in that order. After doing so and visiting the world you will notice the pink slime liquid turns to slime, this causes the game to lag and freeze up. If on a server you get an error that basically tells you you don't have enough PC power to render it. Thanks for watching and please don't create the world like that, I found it was okay to use the pink slime page on its own as it makes small pools.
  5. I've been running a server for a few friends recently, and there's a bug where the server seems to kick people off randomly, with no apparent pattern. It happens to everyone on the server, no matter what they're doing, although they're able to reconnect immediately after. Here's what it says from the server console (Vasuvo is my username);
  6. I need help! I was playing tekkit classic when my game randomly crashed. It showed a message in game with something about inventory tweaks not working anymore. I mined 2 more blocks until the whole game just crashed. It said that there was another instance of the game trying to access the save file, even though there wasn't another window open (as far as I knew) It then took me back to the title screen. When I tried to go back to my world, all of my save files had been deleted! I exited the game and went to the .technic folder, and saw that tekkit classic was the only modpack that HADN'T been deleted. Everything else was GONE. I don't know if there's a way to get my worlds back, but please help.
  7. I have been playing attack of the b team for a long time now, on many different servers but this bug havent been fixed yet so i wanted to report it. There is a bug with the trail mix from the mod "Trailmix" that it bypasses the enchantment last stand from the mod openblocks. When last stand is on armor, it will prevent the player from dying. This is done by using experience as the health source. If the player has 0.5 hearts, or 1 health, left, their future damage will be channeled through their experience first but this is bypassed if you use trail mix. Thank you for your time
  8. Everytime i download the technic launcher, i download different modpacks and play them. But if i restart my computer, the hole technic launcher doesn't work correctly anymore. I can't download any modpacks, play any modpacks or find the technic launcher file in my computer.
  9. So I haven't used the Launcher in a long time and i went to get on and it wont launch. What happens exactly is I start the launcher it gives some feedback as to I have clicked on it but nothing else happens. I tired reinstalling it but that didn't work. Would be very greatful for some help, Thanks!
  10. I went through an iron dimensional door and the server crashed. I restarted and all of my friends can join, but if I try to I get internal server error. Here is what I get in console when I try to join: 03.04 17:48:14 [Server] SEVERE Reached end of stream for /ip removed 03.04 17:48:09 [Server] INFO [Server] rip awzzie 03.04 17:48:07 [Server] INFO [Server] rip awzzie 03.04 17:47:59 [Server] SEVERE Reached end of stream for /ip removed 03.04 17:47:59 [Multicraft] Skipped 5 lines due to rate limit (30/s) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71190_q(MinecraftServer.java:691) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServerListenThread.func_71747_b(SourceFile:29) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.ServerListenThread.func_71766_a(ServerListenThread.java:55) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.network.NetLoginHandler.func_72532_c(NetLoginHandler.java:71) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.network.NetLoginHandler.func_72529_d(NetLoginHandler.java:185) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at cpw.mods.fml.common.network.FMLNetworkHandler.onConnectionReceivedFromClient(FMLNetworkHandler.java:121) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at cpw.mods.fml.common.network.FMLNetworkHandler.handleClientConnection(FMLNetworkHandler.java:167) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.network.NetLoginHandler.completeConnection(NetLoginHandler.java:201) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.management.ServerConfigurationManager.func_72355_a(ServerConfigurationManager.java:125) 03.04 17:47:56 [Server] INFO java.lang.NullPointerException 03.04 17:47:56 [Server] WARNING Failed to handle packet for TheOGawzzieeeeee [/ip removed]: java.lang.NullPointerException 03.04 17:47:56 [Multicraft] TheOGawzzieeeeee ran command Message of the Day 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:583) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:484) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71217_p(MinecraftServer.java:587) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.func_71190_q(DedicatedServer.java:276) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71190_q(MinecraftServer.java:691) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServerListenThread.func_71747_b(SourceFile:29) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.ServerListenThread.func_71766_a(ServerListenThread.java:55) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.network.NetLoginHandler.func_72532_c(NetLoginHandler.java:71) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.network.NetLoginHandler.func_72529_d(NetLoginHandler.java:185) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at cpw.mods.fml.common.network.FMLNetworkHandler.onConnectionReceivedFromClient(FMLNetworkHandler.java:121) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at cpw.mods.fml.common.network.FMLNetworkHandler.handleClientConnection(FMLNetworkHandler.java:167) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.network.NetLoginHandler.completeConnection(NetLoginHandler.java:201) 03.04 17:47:56 [Server] INFO at net.minecraft.server.management.ServerConfigurationManager.func_72355_a(ServerConfigurationManager.java:125) 03.04 17:47:56 [Server] INFO java.lang.NullPointerException 03.04 17:47:56 [Server] SEVERE Error handling login related packet - connection from TheOGawzzieeeeee [/ip removed] refused 03.04 17:47:56 [Server] INFO Disconnecting TheOGawzzieeeeee [/ip removed]: Internal server error 03.04 17:47:56 [Server] INFO Cannot Hotload Dim: Could not get provider type for dimension 44, does not exist 03.04 17:47:56 [Connect] User TheOGawzzieeeeee, IP removed 03.04 17:47:56 [Server] INFO Cannot Hotload Dim: Could not get provider type for dimension 44, does not exist 03.04 17:47:56 [Server] INFO User TheOGawzzieeeeee connecting with mods
  11. I just uploaded my modpack to techinc platform. It is called Caloxeno´s Magic, you can search for it. Everything is okey, but whn you download the pack on the techinc launcher and you play it, VANILLA 1.7.10 APPEARS! I deleted all vanilla verions from my modpack, so don´t know what is happening. I already put in the dropbox link dl?=1, so don´t ask for that again. I saw many people repoting this, so I think it is a system problem. Pleaese check it. Thanks
  12. Hi! I've got this problem with ALL the modpacks on version 1.7.10 Log with Java 8 Log with Java 7. Thanks in advance. (This log is on Vanilla 1.7.10 modpack with 768 MB RAM)
  13. Hello guys! I need any help. Always when I start the Technic Launcher and try to log in it says: "An error occured while attempting to reach authserver.mojang.com". A month before it works perfectly. My normal Minecraft Launcher also works at the Moment perfect. I have displayed the logs and always it came the same error: [b#283] net.technicpack.launchercore.exception.AuthenticationNetworkFailureException: An error was raised while attempting to communicate with authserver.mojang.com. [b#283] at net.technicpack.minecraftcore.mojang.auth.AuthenticationService.requestLogin(AuthenticationService.java:108) [b#283] at net.technicpack.minecraftcore.mojang.auth.AuthenticationService.requestLogin(AuthenticationService.java:40) [b#283] at net.technicpack.launchercore.auth.UserModel.attemptInitialLogin(UserModel.java:81) [b#283] at net.technicpack.launcher.ui.LoginFrame.attemptNewLogin(LoginFrame.java:248) [b#283] at net.technicpack.launcher.ui.LoginFrame.attemptLogin(LoginFrame.java:198) [b#283] at net.technicpack.launcher.ui.LoginFrame$6.actionPerformed(LoginFrame.java:439) [b#283] at javax.swing.AbstractButton.fireActionPerformed(Unknown Source) [b#283] at javax.swing.AbstractButton$Handler.actionPerformed(Unknown Source) [b#283] at javax.swing.DefaultButtonModel.fireActionPerformed(Unknown Source) [b#283] at javax.swing.DefaultButtonModel.setPressed(Unknown Source) [b#283] at javax.swing.plaf.basic.BasicButtonListener.mouseReleased(Unknown Source) [b#283] at java.awt.AWTEventMulticaster.mouseReleased(Unknown Source) [b#283] at java.awt.Component.processMouseEvent(Unknown Source) [b#283] at javax.swing.JComponent.processMouseEvent(Unknown Source) [b#283] at java.awt.Component.processEvent(Unknown Source) [b#283] at java.awt.Container.processEvent(Unknown Source) [b#283] at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Unknown Source) [b#283] at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Unknown Source) [b#283] at java.awt.Component.dispatchEvent(Unknown Source) [b#283] at java.awt.LightweightDispatcher.retargetMouseEvent(Unknown Source) [b#283] at java.awt.LightweightDispatcher.processMouseEvent(Unknown Source) [b#283] at java.awt.LightweightDispatcher.dispatchEvent(Unknown Source) [b#283] at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Unknown Source) [b#283] at java.awt.Window.dispatchEventImpl(Unknown Source) [b#283] at java.awt.Component.dispatchEvent(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventQueue.access$200(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventQueue$3.run(Unknown Source) [b#283] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) [b#283] at java.security.ProtectionDomain$1.doIntersectionPrivilege(Unknown Source) [b#283] at java.security.ProtectionDomain$1.doIntersectionPrivilege(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventQueue$4.run(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventQueue$4.run(Unknown Source) [b#283] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) [b#283] at java.security.ProtectionDomain$1.doIntersectionPrivilege(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source) [b#283] at java.awt.EventDispatchThread.run(Unknown Source) [b#283] Caused by: java.net.SocketException: java.security.NoSuchAlgorithmException: Error constructing implementation (algorithm: Default, provider: SunJSSE, class: sun.security.ssl.SSLContextImpl$DefaultSSLContext) [b#283] at javax.net.ssl.DefaultSSLSocketFactory.throwException(Unknown Source) [b#283] at javax.net.ssl.DefaultSSLSocketFactory.createSocket(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.HttpsClient.createSocket(Unknown Source) [b#283] at sun.net.NetworkClient.doConnect(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.HttpsClient.<init>(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.HttpsClient.New(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.AbstractDelegateHttpsURLConnection.getNewHttpClient(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.plainConnect(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.AbstractDelegateHttpsURLConnection.connect(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getOutputStream(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.HttpsURLConnectionImpl.getOutputStream(Unknown Source) [b#283] at net.technicpack.minecraftcore.mojang.auth.AuthenticationService.postJson(AuthenticationService.java:71) [b#283] at net.technicpack.minecraftcore.mojang.auth.AuthenticationService.requestLogin(AuthenticationService.java:105) [b#283] ... 42 more [b#283] Caused by: java.security.NoSuchAlgorithmException: Error constructing implementation (algorithm: Default, provider: SunJSSE, class: sun.security.ssl.SSLContextImpl$DefaultSSLContext) [b#283] at java.security.Provider$Service.newInstance(Unknown Source) [b#283] at sun.security.jca.GetInstance.getInstance(Unknown Source) [b#283] at sun.security.jca.GetInstance.getInstance(Unknown Source) [b#283] at javax.net.ssl.SSLContext.getInstance(Unknown Source) [b#283] at javax.net.ssl.SSLContext.getDefault(Unknown Source) [b#283] at javax.net.ssl.SSLSocketFactory.getDefault(Unknown Source) [b#283] at javax.net.ssl.HttpsURLConnection.getDefaultSSLSocketFactory(Unknown Source) [b#283] at javax.net.ssl.HttpsURLConnection.<init>(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.HttpsURLConnectionImpl.<init>(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.Handler.openConnection(Unknown Source) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.Handler.openConnection(Unknown Source) [b#283] at java.net.URL.openConnection(Unknown Source) [b#283] at net.technicpack.minecraftcore.mojang.auth.AuthenticationService.postJson(AuthenticationService.java:60) [b#283] ... 43 more [b#283] Caused by: java.io.IOException: Invalid keystore format [b#283] at sun.security.provider.JavaKeyStore.engineLoad(Unknown Source) [b#283] at sun.security.provider.JavaKeyStore$JKS.engineLoad(Unknown Source) [b#283] at java.security.KeyStore.load(Unknown Source) [b#283] at sun.security.ssl.TrustManagerFactoryImpl.getCacertsKeyStore(Unknown Source) [b#283] at sun.security.ssl.SSLContextImpl$DefaultSSLContext.getDefaultTrustManager(Unknown Source) [b#283] at sun.security.ssl.SSLContextImpl$DefaultSSLContext.<init>(Unknown Source) [b#283] at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method) [b#283] at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) [b#283] at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source) [b#283] at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source) [b#283] at java.lang.Class.newInstance(Unknown Source) [b#283] ... 56 more I hope that I soon get help. KingMces PS: Sorry for my bad English, this is so because I am from Germany. ;-)
  14. I am having some trouble finalizing my modpack, whenever i launch it i get this error: http://pastebin.com/TemWPLc4 how can i solve this? i just updated with a bunch of magic mods and now it's acting wierd. i can't seem to pinpoint a mod, i just get these java.lang.NoClassDefFoundError errors. any ideas? Thanks in advance.
  15. I do not know what is wrong but when i try to open my tekkit launcher it does not work i click it, it loads then nothing happens... can someone please explain?
  16. this is my problem but i posted it in another forum thread before i realized this bug one existied.
  17. For the past few months I cannot play Tekkit classic, when I load it up I get flashing textures . The mod pack never loads. I am using Java 7 Version 1.7.0_76 Thanks Screen shot: http://postimg.org/image/u488zxjsv/ Here is the bottom part of the console [b#283] Overriding /net/minecraft/src/buildcraft/core/gui/block_textures.png @ 157 With /net/minecraft/src/buildcraft/additionalpipes/gui/RSP.png. 48 left. [b#283] TextureFX registered: ModTextureStatic /terrain.png @ 158, texId: 66, index: 158 [b#283] Overriding /net/minecraft/src/buildcraft/core/gui/block_textures.png @ 158 With /net/minecraft/src/buildcraft/additionalpipes/gui/RSL.png. 47 left. [b#283] TextureFX registered: ModTextureStatic /terrain.png @ 159, texId: 66, index: 159 [b#283] Overriding /net/minecraft/src/buildcraft/core/gui/block_textures.png @ 159 With /net/minecraft/src/buildcraft/additionalpipes/gui/RSLP.png. 46 left. [b#283] 2015-03-08 13:01:46 [iNFO] Forge Mod Loader load complete, 41 mods loaded [b#283] [b#283] Starting up SoundSystem... [b#283] Initializing LWJGL OpenAL [b#283] (The LWJGL binding of OpenAL. For more information, see http://www.lwjgl.org) [b#283] [LWJGL] getPathFromClassLoader: searching for: openal [b#283] [LWJGL] Failed to locate findLibrary method: java.lang.NoSuchMethodException: sun.misc.Launcher$AppClassLoader.findLibrary(java.lang.String) [b#283] [LWJGL] Failed to locate findLibrary method: java.lang.NoSuchMethodException: java.net.URLClassLoader.findLibrary(java.lang.String) [b#283] [LWJGL] Failed to locate findLibrary method: java.lang.NoSuchMethodException: java.security.SecureClassLoader.findLibrary(java.lang.String) [b#283] [LWJGL] getPathFromClassLoader: searching for: lwjgl [b#283] [LWJGL] Failed to locate findLibrary method: java.lang.NoSuchMethodException: sun.misc.Launcher$AppClassLoader.findLibrary(java.lang.String) [b#283] [LWJGL] Failed to locate findLibrary method: java.lang.NoSuchMethodException: java.net.URLClassLoader.findLibrary(java.lang.String) [b#283] [LWJGL] Failed to locate findLibrary method: java.lang.NoSuchMethodException: java.security.SecureClassLoader.findLibrary(java.lang.String) [b#283] [LWJGL] Found 4 OpenAL paths [b#283] [LWJGL] Testing '/Users/user/Library/Application Support/technic/modpacks/tekkit/bin/natives/openal.dylib' [b#283] [LWJGL] Found OpenAL at '/Users/user/Library/Application Support/technic/modpacks/tekkit/bin/natives/openal.dylib' [b#283] OpenAL initialized. [b#283] [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 237 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 205 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 14 [b#283] setupTexture: "/gui/items.png", id: 81 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 81, index: 54 [b#283] (MAtmos : INFO) SoundCommunicator loaded (after 4.04 s.). [b#283] (MAtmos : INFO) Bypassing Resource Reloader. This may cause issues. [b#283] (MAtmos : INFO) ResourceReloader finished (after 4.075 s.). [b#283] (MAtmos : INFO) ExpansionLoader signaled. Currently has 3 expansions and 0 in limbo. [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 81, index: 70 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 206 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 238 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 31 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 47 [b#283] TextureFX removed: [email protected], texId: 79, index: 237 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 237 [b#283] TextureFX removed: [email protected], texId: 79, index: 205 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 205 [b#283] TextureFX removed: [email protected], texId: 79, index: 14 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 14 [b#283] TextureFX removed: [email protected], texId: 79, index: 206 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 206 [b#283] TextureFX removed: [email protected], texId: 79, index: 238 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 238 [b#283] TextureFX removed: [email protected], texId: 79, index: 31 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 31 [b#283] TextureFX removed: [email protected], texId: 79, index: 47 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 79, index: 47 [b#283] TextureFX removed: [email protected], texId: 81, index: 54 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 81, index: 54 [b#283] TextureFX removed: [email protected], texId: 81, index: 70 [b#283] TextureFX registered: [email protected], texId: 81, index: 70 [b#283] Loading custom colors: /misc/grasscolor.png [b#283] Loading custom colors: /misc/foliagecolor.png [b#283] setupTexture: "/ctm.png", id: 80 [b#283] MatchingCtmPng: true [b#283] Registering default ConnectedTextures [b#283] setupTexture: "/title/bg/panorama0.png", id: 83 [b#283] setupTexture: "/title/bg/panorama1.png", id: 84 [b#283] setupTexture: "/title/bg/panorama2.png", id: 85 [b#283] setupTexture: "/title/bg/panorama3.png", id: 86 [b#283] setupTexture: "/title/bg/panorama4.png", id: 87 [b#283] setupTexture: "/title/bg/panorama5.png", id: 88 [b#283] setupTexture: "/title/mclogo.png", id: 90 [b#283] setupTexture: "/gui/gui.png", id: 91 [b#283] setupTexture: "/gui/particles.png", id: 92 [b#283] (MAtmos : INFO) Expansion interactions_environments.xrl loaded. [b#283] (MAtmos : INFO) Expansion interactions_extras.xrl loaded. [b#283] (MAtmos : INFO) Expansion earthlies_database.xrl loaded. [b#283] (MAtmos : INFO) ExpansionLoader Loading and Limbo are now empty. [b#283] (MAtmos : INFO) Ready. [b#283] java.net.UnknownHostException: login.minecraft.net [b#283] at java.net.PlainSocketImpl.connect(PlainSocketImpl.java:223) [b#283] at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.java:431) [b#283] at java.net.Socket.connect(Socket.java:527) [b#283] at com.sun.net.ssl.internal.ssl.SSLSocketImpl.connect(SSLSocketImpl.java:570) [b#283] at com.sun.net.ssl.internal.ssl.BaseSSLSocketImpl.connect(BaseSSLSocketImpl.java:141) [b#283] at sun.net.NetworkClient.doConnect(NetworkClient.java:163) [b#283] at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(HttpClient.java:424) [b#283] at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(HttpClient.java:538) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.HttpsClient.<init>(HttpsClient.java:276) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.HttpsClient.New(HttpsClient.java:367) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.AbstractDelegateHttpsURLConnection.getNewHttpClient(AbstractDelegateHttpsURLConnection.java:172) [b#283] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.plainConnect(HttpURLConnection.java:923) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.AbstractDelegateHttpsURLConnection.connect(AbstractDelegateHttpsURLConnection.java:158) [b#283] at sun.net.www.protocol.https.HttpsURLConnectionImpl.connect(HttpsURLConnectionImpl.java:133) [b#283] at hp.run(SourceFile:1315)
  18. Hey guys, I'm new to the forum so any help is much appreciated, kind of nooby too . Anyhow, me and my friends own a server which is rented, we have 1GB of RAM. I have a nether portal in my house and whenever we enter it, the purple screen spins and then I get the brown screen overlay which would usually say something like, generating nether, however it teleports you straight back to the overworld however there are blocks missing and unrendered blocks which when you click on causes the client to crash! Anyone experienced this before? any help is much appreciated. Thanks, Jameo1935
  19. when i try and launch my custom modpack, it finishes initializing and moves on to postinitializing. however, as soon as it reaches this point, it just stops with a java.lang.outofmemoryerror. no crash, just Mojang screen forever. here's the pastebin of the console: http://pastebin.com/Xk4nE6Q7 i only posted about half the launch process and the error, i don't think the rest matters. The error is at the bottom. Thanks in advance!
  20. So recently, I made a custom mode pack. It was working for a while until I added Extra Utilities. When I would click on my map it would go through the normal load screen, but then say, "Shutting Down Internal Server..." And then crash. I Tried removing the mod but it still happened after that. Link to mod pack website: http://www.technicpack.net/modpack/goofs-adventure-pack.580815 I read through the crash report and all it kept saying was something about transfer nodes. Error Report: http://pastebin.com/ZpNSKiFk *SOLVED*
  21. When I tried to install AOTBT I clicked on it and then I clicked install in the bottom right corner. Nada. Nothing happened, and my friends said it was supposed to say it was downloading stuff but it does absolutely nothing for me... Please help.
  22. I can't play my world on tekkit. We'll call it "World X" from now on. When I try playing "World X", It crashes apon launch. When I Click "Play Game", Tekkit immediately crashes without warning. I don't know what to do. Is there any way to revive the world, or fix the crash glitch? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The TEKKIT CONSOLE code for the crash when I tried launching the glitched-Third World is on pastebin. HOWEVER: The pastebin code is rather long, and the crashlog code which is A LOT SHORTER will be below the link for the console code!: So there's 2 Ways to look at the error log or whatever: VERY LONG, boring and annoying Console Code: http://pastebin.com/54rAAYis Easy, fun, and SHORTER Crashlog: ---- Minecraft Crash Report ---- // Daisy, daisy... Time: 1/28/15 4:09 AM Description: Exception in server tick loop java.lang.NullPointerException at StevenDimDoors.mod_pocketDim.core.PocketManager.createAndRegisterBlacklist(PocketManager.java:697) at StevenDimDoors.mod_pocketDim.saving.DDSaveHandler.loadAll(DDSaveHandler.java:59) at StevenDimDoors.mod_pocketDim.core.PocketManager.loadInternal(PocketManager.java:442) at StevenDimDoors.mod_pocketDim.core.PocketManager.load(PocketManager.java:263) at StevenDimDoors.mod_pocketDim.EventHookContainer.onWorldLoad(EventHookContainer.java:114) at net.minecraftforge.event.ASMEventHandler_51_EventHookContainer_onWorldLoad_Load.invoke(.dynamic) at net.minecraftforge.event.ASMEventHandler.invoke(ASMEventHandler.java:39) at net.minecraftforge.event.EventBus.post(EventBus.java:108) at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer.func_71247_a(IntegratedServer.java:85) at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer.func_71197_b(IntegratedServer.java:107) at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:445) at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:583) A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: --------------------------------------------------------------------------------------- -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.6.4 Operating System: Windows 8.1 (amd64) version 6.3 Java Version: 1.7.0_71, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 1780859872 bytes (1698 MB) / 2395471872 bytes (2284 MB) up to 5726797824 bytes (5461 MB) JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx6144m -XX:MaxPermSize=256m AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used Suspicious classes: FML and Forge are installed IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0FML: MCP v8.11 FML v6.4.49.965 Minecraft Forge 9.11.1.965 109 mods loaded, 109 mods active *<VERY LONG LIST OF MODS THAT I TOOK OUT FOR CONVENIENCY>* Profiler Position: N/A (disabled) Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used Player Count: 0 / 8; [] Type: Integrated Server (map_client.txt) Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge' Please Help Me...
  23. some of my user are complaining about world holes. I can't figure out how to fix it. Hell I can't even figure out whats causing it please help! here is a link to the pack http://www.technicpack.net/modpack/blood-moon-wars.512554
  24. Hey guys, I don't know if I should post here , but I don't see where I might . I have a problem with my modpack http://www.technicpa...iess-rpg.549896 , It's been around one week, that i realized my modpack blocked on 137 downloads and 233 runs . When i play on my modpack the number of runs don't increase, the same for downloads. I asked to my firend to play on the modpack that remain blocked. Just the likes can change. And i'm sure lots of people run my modpack. I think it's a server problem but i didn't saw any modpack that stick runs and downloads like mine. Sorry for my english i'm french. edit : That may be can help you : i think i'm not the only who regulary have errors likes that : OR
  25. Hi, I've downloaded Hack Slash Mine modpack and when I click on "Play", the launcher close and open, and the modpack window open and close. So I download another modpack and It's the same story. I've re-installed TechnicLauncher, unsuccesfuly. Help please ! PS : I'm french and I don't speak English very well.