Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 379 results

  1. It was as simple as that. The game closed immediately after the world generated in the Shivaxi RLCraft modpack. The console says, "java.lang.OutOfMemoryError." I have no idea what is happening, I just want to play this modpack but nothing at all is working right anywhere. Your basic answers will probably not solve the issue.
  2. I've been getting back into The Crafting Dead. I played a session just fine yesterday. Then when I tried to open it again last night it would open Minecraft showing the Mojang logo, then close it and open the launcher again as if nothing happened. I played just fine again earlier today but when I tried to open it just now, it doesn't want to work. Here's my log: https://pastebin.com/JDJmNQ5q Thanks!
  3. right, me and some frineds are working on a modpack however i can not get it to work like at all, i've been in this endless loop of crashes and i need someone who knows their stuff to give me a hand. thanks modpack link: https://www.dropbox.com/s/hjx7dvmzf4j2ywa/Amped%20Industrial.zip?dl=0 (i do remove dl=0, user content etc) https://www.technicpack.net/modpack/amped-industrial.1505997 this issue i'm currently getting is when the mods begin loading, the game reaches stage 2/7 loads the mods then crashes back to the tekkit launcher.
  4. Hello people of the Technic community, I've had this problem for around 3 weeks now, and after countless hours of research i couldn't get it to work. I've got the following problem: I've been using Ubuntu (PoPOS) for around 2 months now, and i got really familiar with it. I got minecraft from the repositories no problem whatsoever. But as i wanted to play with mods, My old friend Technic Launcher came to my mind again, so i tried to install it and play some modpacks. Problem: I've installed the correct java version (OpenJDK 8 ) and put the techniclauncher.jar as an executable. Now when i run the launcher, the installation screen pops up, everything normal. Now when i install it as a portable or just normally, it creates the directory and the installer dissapears. Everything ok until now: When i try to launch Technic again, it just crashes. The java process is running, but starts dissapearing. So i tried again with oracle Java 11. Same problem. It just crashes. When i launch it over Terminal, it gives me this: [email protected]:/home/muenzlpsaveyourinternet# java -jar '/home/directory/TechnicLauncher.jar' '/home/directory/TechnicLauncher.jar' Settings for exe: /home/directory/TechnicLauncher.jar Portable settings dir: /home/directory/technic Setting up logging And nothing else happens, the terminal doesnt continue launching, same with launching without terminal.Nothing opens , just the process i can see in my system manager I tried and tried, i uninstalled the runtimes, 8 and 11, tried and tried but nothing worked. I found no answer, now after 2 weeks of trying, I decided to post this here to get some answers from nice people who like to help in the community. If you like to help me, just post solutions or suggestions in the section down, please stay simple with ubuntu stuff since i am really new to linux and just getting started. Thanks for any response. (replaced my install directory with directory because its pretty much useless for help and might confuse people)
  5. The Technic symbol appears on the screen, and it says "Downloading Launcher Asset: OpenSans+ 0%". It never gets above 0%. Please help I have been trying to use the technic pack for the last year but I haven't been able to because of different problems. Thanks a bunch. and here is log file (I am a Korean user. So I translate the log file and upload it.) java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.io.BufferedInputStream.fill(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.io.BufferedInputStream.read1(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.io.BufferedInputStream.read(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTPHeader(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTP(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTP(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream0(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.HttpURLConnection.getResponseCode(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.mirror.download.Download.run(Download.java:73) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.mirror.MirrorStore.downloadFile(MirrorStore.java:117) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.install.tasks.DownloadFileTask.runTask(DownloadFileTask.java:57) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.install.tasks.TaskGroup.runTask(TaskGroup.java:86) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.install.InstallTasksQueue.runAllTasks(InstallTasksQueue.java:52) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:103) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:198) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] Download of http://launcher.technicpack.net/resources/OpenSans+Cyberbit.ttf Failed! [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [Information] Starting download of http://launcher.technicpack.net/resources/OpenSans+Cyberbit.ttf, with 2 tries remaining [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] java.net.SocketException: Software caused connection abort: recv failed [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.SocketInputStream.socketRead0(Native Method) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.SocketInputStream.socketRead(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.io.BufferedInputStream.fill(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.io.BufferedInputStream.read1(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.io.BufferedInputStream.read(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTPHeader(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTP(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTP(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream0(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.HttpURLConnection.getResponseCode(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.mirror.download.Download.run(Download.java:73) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.mirror.MirrorStore.downloadFile(MirrorStore.java:117) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.install.tasks.DownloadFileTask.runTask(DownloadFileTask.java:57) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.install.tasks.TaskGroup.runTask(TaskGroup.java:86) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.install.InstallTasksQueue.runAllTasks(InstallTasksQueue.java:52) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:103) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:198) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] Download of http://launcher.technicpack.net/resources/OpenSans+Cyberbit.ttf Failed! [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [Information] Starting download of http://launcher.technicpack.net/resources/OpenSans+Cyberbit.ttf, with 1 tries remaining [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] java.net.SocketException: Software caused connection abort: recv failed [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.SocketInputStream.socketRead0(Native Method) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.SocketInputStream.socketRead(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.SocketInputStream.read(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.io.BufferedInputStream.fill(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.io.BufferedInputStream.read1(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.io.BufferedInputStream.read(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTPHeader(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTP(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.http.HttpClient.parseHTTP(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream0(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at java.net.HttpURLConnection.getResponseCode(Unknown Source) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.mirror.download.Download.run(Download.java:73) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.mirror.MirrorStore.downloadFile(MirrorStore.java:117) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.install.tasks.DownloadFileTask.runTask(DownloadFileTask.java:57) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.install.tasks.TaskGroup.runTask(TaskGroup.java:86) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launchercore.install.InstallTasksQueue.runAllTasks(InstallTasksQueue.java:52) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:103) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:198) [B#407] 2019/07/24 13:35:51 [acute] Download of http://launcher.technicpack.net/resources/OpenSans+Cyberbit.ttf Failed!
  6. Every time i try to click play it will open up the minecraft window show the word mojang and then shut it self off sometimes it will not respond and stay on for a while but it always turns off and its the same thing for any other mod pack can i please get some advice on how to fix it and i have already tried uninstalling everything and reinstalling it. crash-2019-07-16_00.45.50-client.txt
  7. I keep trying to run MIANITE REBORN OLD and the mod pack will load to about 28% and says "Pre Initializing Loading Forge Microblocks" and then it will crash. Help bc i wanna play a server with friends. Thank you!!! pastebin: https://pastebin.com/3gixkwEr
  8. I don't know what to do I have the right password and email. I also tried my minecraft account name but nothing works.
  9. When i try to join my single player world in Tekkit it crashes before i can even load into the world I have added the crash report crash-2019-06-18_22.07.51-server.txt
  10. Just started playing tekkit again and decided to try out tekkit legends, when I click play on the modpack it loads in the modpacks at the bottom and then briefly changes screen then nothing happens, it just wont seem to launch the game, can anyone help ?
  11. As you should know, you can edit your avatar and change it in your Minecraft Head, but as I see through the code, you are using Crafatar.com for the converting, but they no longer support ingame names. But you only allow IGN's on your website, so it doesn't work for me. Crafatar now only supports UUID, so you could use this little website https://mcuuid.net/?q= you could just read from this view-source:https://mcuuid.net/?q=hopfulldyingsoon (this is my profile) there you can read line 91 with the keyword: "value" (its always line 91) this line returns the UUID you can use for Crafatar, you just have to change the IGN. I haven't seen this bug report yet, if there was one, then sorry, just delete it, if not, then happy fix it ❤️
  12. https://paste.ubuntu.com/p/H3TGQKm6BX/ this is my log I know you will say turn off your anti virus and firewall I did everything still doesn't work pls some1 help me discord is Ilikeanime#0073
  13. Apologies, I know isn't regular Hexxit and this is my first time here, so I wasn't sure where to post. I've had this agitating issue with Hexxit Rewritten 2 as of late. I've had to delete three prior Survival worlds because of this bug and I don't know what to do. I want to load my world normally again and not lose so much progress over and over and over again because this is really pissing me off. Sometimes while playing on a new world, the game may crash. When this happens, it's basically a death sentence; I can no longer log into and play the world normally, as it says "Shutting down internal server" before crashing. I have reinstalled the mod pack and backed up the world, but it still crashes when I use it. I'm at a complete loss. I've also noticed that the crashing is caused by the corrupted world specifically; any other world I create will work just fine. I've saved the OpenEye crash report so you can take a look at it here, hopefully it helps: http://openeye.openmods.info/crashes/0d68ab46f19ce23404f2cdf6daf416db Note that "likely mods" etc. are blank. Is there any way to fix this, or am I just permanently stuck with yet ANOTHER broken world?
  14. Hello, I have the Problem that my Technic Launcher does somhow not comunicate with the server. I can log in but after that it doesn't connect to the internet anymore (it shows 'the discovery page is currently unavailable' and I can see the standart Modpacks like Hexxit or Tekkit but it doesn't load any information about them no pictures likes or updates and if I hit the install button nothing happens) and I get the same problem on my Mac where I dont even get shown the standart modpacks. Thins I tried: Reinstalling java, Reebots, Running as administrator, Running in compability mode for win 7, Reinstallig Technic Launcher (with the Windows and the Linux Installer), Deleting settings.Json, My windows Defender and Windows Firewall is turned off but I still did set a rule that Java and the technik launcher can surpass the firewall, I have Java 32 bit , Java 64 bit and Java developement kit (all newest version), I tried different install locations (Deafault and onto my drive E:). I also discovered that my .technic folder is set to read only but it somhow switches always back to read only if I change the setting I'm sending the Logs from a fresh Install where I changed nothing, one from the windows Installer and one from the Linux installer, Linux Log: https://paste.ubuntu.com/p/bns8yFKmFn/ Windows Log: https://paste.ubuntu.com/p/4cZppqNWKW/ (for information schwerwiegend does mean Critical) and also I attached the lines my command program gives me after I run the linux installer.
  15. I know that a few others have reported the problem, but I have not found any solution with me and my friend's world. When we started the world, there were almost no problems with falling through the world or lag or anything. As we progressed, though, this problem got worse and worse, starting with when I died I would fall though the world for 10-20 seconds, and I would spawn back in with little to no problems. This has now gotten to the point where I cannot play on the server because I would be falling through the world and into the void. Once I let it sit for a while and it took almost 30 mins for me to load in, but I was immediately killed, leaving me to fall through the world. We use hamachi to play together and both have pretty mediocre internet, both staying around 6 Mbps on an average day. Also, we both have around 6 gb of ram allocated to technic, so that is not the problem, as we have both tried lowering and increasing ram. Any help would be great!
  16. The console logs are here: https://pastebin.com/56eGrsS4 I am on linux if that helps any. Also I have attempted to use Legacy Java Fixer as well
  17. Hello there, Since I haven't got any luck of finding a fix or someone mentioning this issue I'll place it down right here. A few months ago I have noticed that whenever you're launching a Minecraft modpack from the Technic Launcher Minecraft suddenly hijacks all of the available RAM which causes to freeze the entire computer for 10 - 15 minutes before I'm able to terminate the process manually in Task Manager (Windows 10). Since I have 16GB of RAM in my pc I allocated 8GB of RAM to Minecraft (which should be enough for many modpacks) in the settings shown here below but no matter what is set in the Launcher Options seems to have any effect, it straight up ignores it all together. I'm out of ideas and in desperate need for a solution because this issue makes every modpack I have (small or large) unplayable at this point.
  18. When I click play,it loads the modpack then closes the launcher and the launcher instantly appears.Is there any way to fix this? techniclauncher_2018-10-28.log
  19. When I try to run minecraft sky (official) everything works fine but when it says: Finishing Up 6/7 it will close out of minecraft and put me back on the technic launcher. (I haven't gotten any crash reports) Please help! I think this may be a crash report? [16:57:37] [main/INFO]: Setting user: DatMudkip873 [16:57:39] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1 [16:57:50] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:Not Enough Items, FMLFileResourcePack:Aether II, FMLFileResourcePack:AgriCraft, FMLFileResourcePack:ArchitectureCraft, FMLFileResourcePack:BiblioCraft, FMLFileResourcePack:Botania, FMLFileResourcePack:BC Transport, FMLFileResourcePack:BC Silicon, FMLFileResourcePack:BuildCraft, FMLFileResourcePack:BC Energy, FMLFileResourcePack:BC Factory, FMLFileResourcePack:BC Builders, FMLFileResourcePack:BC Robotics, FMLFileResourcePack:BuildCraft Compat, FMLFileResourcePack:ChickenChunks, FMLFileResourcePack:Chisel, FMLFileResourcePack:CoFH Core, FMLFileResourcePack:PTRModelLib, FMLFileResourcePack:Decocraft, FMLFileResourcePack:EnderCore, FMLFileResourcePack:Ender IO, FMLFileResourcePack:Ex Nihilo, FMLFileResourcePack:Ex Compressum, FMLFileResourcePack:Gilded Games Utility, FMLFileResourcePack:Gliby's Voice Chat Mod, FMLFileResourcePack:Immersive Engineering, FMLFileResourcePack:Inventory Tweaks, FMLFileResourcePack:Iron Chest, FMLFileResourcePack:Logistics Pipes, FMLFileResourcePack:Mantle, FMLFileResourcePack:MinecraftSky, FMLFileResourcePack:MineFactory Reloaded, FMLFileResourcePack:MFR Compat: BuildCraft, FMLFileResourcePack:MFR Compat: ForgeMicroblock, FMLFileResourcePack:MFR Compat: Thaumcraft, FMLFileResourcePack:MFR Compat: Thermal Expansion, FMLFileResourcePack:MFR Compat: Tinkers' Construct, FMLFileResourcePack:MFR Compat: TwilightForest, FMLFileResourcePack:MFR Compat: Vanilla, FMLFileResourcePack:MineTweaker 3, FMLFileResourcePack:Mod Tweaker 2, FMLFileResourcePack:Rope Bridge, FMLFileResourcePack:RPGAdvMod, FMLFileResourcePack:Solar Expansion, FMLFileResourcePack:Tinkers' Construct, FMLFileResourcePack:Thaumcraft, FMLFileResourcePack:Thermal Expansion, FMLFileResourcePack:Thermal Foundation, FMLFileResourcePack:Tree Growing Simulator 2014, FMLFileResourcePack:The Twilight Forest, FMLFileResourcePack:Waila, FMLFileResourcePack:Yet Another Backup Mod, FMLFileResourcePack:YUNoMakeGoodMap, FMLFileResourcePack:Baubles, FMLFileResourcePack:Forge Microblocks, FMLFileResourcePack:Forge Multipart, FMLFileResourcePack:Minecraft Multipart Plugin [16:58:22] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started [16:58:28] [Client thread/INFO]: Created: 16x16 textures/blocks-atlas [16:58:29] [Client thread/INFO]: Created: 16x16 textures/items-atlas [16:58:47] [Client thread/INFO]: Created: 16x16 textures/revolvers-atlas Hopefully this helps!
  20. So everytime i try to launch a mod pack it just restarts technic launcher if anyone has any ideas help please Logs: https://pastebin.com/yntVfBAA
  21. So I've been on the technic platform a while right and I play a lot then all of a sudden I launch the launcher and it goes to "querying update system" then just stays on the logo. At first, I thought it was downloading something so I waited... a couple hours didn't change. I have no idea why this is happening it might just be my computer but I didn't change anything since I last played so i need help
  22. When I click on play the launcher starts to load, but after its done it just says again play. Can anybody tell me how to fix this?
  23. I was trying to setup a server for me and my friend to play on, but then I ran into a bug where my tekkit legends client always crashed upon joining, I looked into the logs and all I could find was this. Does anyone know a fix to this? I've been trying to fix it for several hours and I can't seem to figure it out, much appreciated if you help me. https://pastebin.com/AgxYDufw
  24. I've restarted Blightfall, restarted the computer, and the any book besides the quest book won't let me change the page. Help Plz.
  25. DarokPichu

    Skin

    my skin dosent show in game but show on the launcher can you help me