Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'crash on open'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 1 result

  1. Hi, I have just recently upgraded to windows 10 from Windows 8 and I have had to reinstall technic. Technic opens and runs fine and I installed Attack Of The B Team and have it 4GB of ram to run with and it started up fine. The problem is when the laucher opens minecraft it instantly says not responding and stays there until you force it to close with task manager and because I have to do this there is no crash report in the technic folder. I have tried reinstalling both the launcher and B Team but nothing seems to be working. I have the correct java installed as well as I tried reinstalling that as well. I have tried instaling other modpacks and the same thing happens but in different forms I.e crashes when loading mods. I have tried just about everything I can think of so any help would be appreciated Thanks -CommanderPrime
×
×
  • Create New...