Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 323 results

  1. Alright. I have followed the tutorials and everything works fine, but when I come to open up my modpack, it flashes the CB DepLoader and never opens. It then gives me and error report. Any help? Modpack: http://www.technicpack.net/modpack/details/ecg-warcraft.369367 Error Message: http://pastebin.com/CXpd5rYN
  2. Hello. I just created a new private modpack on the Technic Platform called SwaggPak for just me, my brother, and my friends to play. When I try to start it up, I get the error message "Error unzipping a file for the following pack: Swaggpak. Error in opening zip file. Please consult the modpack author." I've googled all over for a solution and haven't found anything. I have no idea what causes this issue so I have no idea how to fix it. That's why I came here. This is my very first modpack so I don't exactly have very much experience in this type of stuff. I've tried all the solutions that I've found on the internet and tried them all to no avail. To my knowledge, I've made sure that the DL link is in the correct format, that the modpack.jar fle is not a .ZIP or .RAR file, and that the modpack ZIP itself is a .ZIP rather than a .RAR (I use winrar so...yeah). The only other potential problem I could think of is mod compatability, but I'm not sure if that causes the error I'm experiencing, since most if not all of the mods I'm using are part of other big packs (like Tekkit and CrazyCraft) that work flawlessly. I'll post a download link at the bottom of this post so that you can make sure that it's in the correct format and so you can get the ZIP file. Also, one more thing: all the posts I've seen anywhere tell everyone to check the console, so I did. It just says this: [b#439] Analytics response [installModpack]: 200. I assume that means that there were no errors as there was nothing else and the 200 means so. Thank you for reading this and if you have any suggestions on how I can fix my problem then please respond ASAP. Thank you. Modpack DL link: https://dl.dropboxusercontent.com/s/l7clbleqs5xjkhr/swaggpak.zip?dl=1
  3. hello everybody, i made a little modpack that me and my friends could play on but when i try playing the modpack it start downloading and goes to 100% but than restart the download in the console it says it retrying and the dropbox folder i have it in is a public folder so i dont know what the problem can be. i have the modpack there as a zip and a rar file. here is a link to my dropbox: '> my OS is: windows 8 64 bit my Java is: java 7 64 bit
  4. Whenever I try to start my server, I get the following message: I only seem to get this message when starting the server with launch.bat, but when I use the server.jar, any mod blocks on the server disappear after placing them, and spawning mod entities stops the server. Terrain mods such as Biomes o' Plenty don't work either. Vanilla blocks still work normally though. A fix to this would be greatly appreciated.
  5. I am getting a weird message while my server runs.I have been running with this host for a while without any issues. Here's what the errors says: 06.05 15:42:43 [server] INFO slotChanging(0) 06.05 15:42:43 [server] INFO slotChanging(37) 06.05 15:42:43 [server] INFO slotChanging(10) 06.05 15:42:43 [server] INFO slotChanging(0) 06.05 15:42:43 [server] INFO slotChanging(37) 06.05 15:42:43 [server] INFO slotChanging(10) 06.05 15:42:43 [server] INFO slotChanging(28) 06.05 15:42:42 [server] INFO slotChanging(37) 06.05 15:42:42 [server] INFO slotChanging(37) 06.05 15:42:41 [server] INFO slotChanging(0) 06.05 15:42:41 [server] INFO slotChanging(37) 06.05 15:42:41 [server] INFO slotChanging(10) 06.05 15:42:41 [server] INFO slotChanging(0) 06.05 15:42:41 [server] INFO slotChanging(10) This continues on and on. It causes lag for the server and never stops. Suggestions? I've tried contacting the host and they deferred me here. I've also tried deleting all the tekkit files and replacing them.
  6. Hey guys, I wan't to make a little private server for voltz with some friends but now, i downloaded the server from the technic launcher site and this is my error; 2014-04-05 09:45:50 [iNFO] [sTDERR] Exception in thread "main" java.lang.Runtime Exception: java.lang.RuntimeException: A fatal error occured and FML cannot cont inue
  7. whenever i try and run my server with bukkit it fails and gives me this error 2014-04-06 14:55:21 [iNFO] [ForgeModLoader] Forge Mod Loader version 5.2.23.737 for Minecraft 1.5.2 loading 2014-04-06 14:55:21 [iNFO] [ForgeModLoader] Java is Java HotSpot 64-Bit Server VM, version 1.7.0_45, running on Windows 7:amd64:6.1, installed at C:Program FilesJavajre7 2014-04-06 14:55:21 [FINE] [ForgeModLoader] Java classpath at launch is Voltz.jar 2014-04-06 14:55:21 [FINE] [ForgeModLoader] Java library path at launch is C:Windowssystem32;C:WindowsSunJavabin;C:Windowssystem32;C:Windows;C:Program Files (x86)InteliCLS Client;C:Program FilesInteliCLS Client;C:Windowssystem32;C:Windows;C:WindowsSystem32Wbem;C:WindowsSystem32WindowsPowerShellv1.0;C:Program Files (x86)IntelOpenCL SDK2.0binx86;C:Program Files (x86)IntelOpenCL SDK2.0binx64;C:Program FilesIntelIntel® Management Engine ComponentsDAL;C:Program FilesIntelIntel® Management Engine ComponentsIPT;C:Program Files (x86)IntelIntel® Management Engine ComponentsDAL;C:Program Files (x86)IntelIntel® Management Engine ComponentsIPT;C:Program FilesIntelWiFibin;C:Program FilesCommon FilesIntelWirelessCommon;C:Program Files (x86)QuickTimeQTSystem;. 2014-04-06 14:55:21 [FINE] [ForgeModLoader] Enabling runtime deobfuscation 2014-04-06 14:55:21 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod keepcalm.mods.bukkit.asm.BukkitASMLoader does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft 2014-04-06 14:55:21 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod codechicken.core.asm.CodeChickenCorePlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft 2014-04-06 14:55:21 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod cofh.asm.CoFHPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft 2014-04-06 14:55:21 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod micdoodle8.mods.galacticraft.asm.GalacticraftPlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft 2014-04-06 14:55:21 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod mods.immibis.microblocks.coremod.MicroblocksCoreMod does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft 2014-04-06 14:55:21 [WARNING] [ForgeModLoader] The coremod codechicken.nei.asm.NEICorePlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft 2014-04-06 14:55:21 [FINE] [ForgeModLoader] The coremod powercrystals.core.CoreLoader requested minecraft version 1.5.2 and minecraft is 1.5.2. It will be loaded. 2014-04-06 14:55:21 [iNFO] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/bcprov-jdk15on-148.jar 2014-04-06 14:55:22 [sEVERE] [ForgeModLoader] There was a problem downloading the file bcprov-jdk15on-148.jar automatically. Perhaps you have an environment without internet access. You will need to download the file manually or restart and let it try again 2014-04-06 14:55:22 [iNFO] [ForgeModLoader] Downloading file http://files.minecraftforge.net/fmllibs/scala-library.jar 2014-04-06 14:55:22 [sEVERE] [ForgeModLoader] There was a problem downloading the file scala-library.jar automatically. Perhaps you have an environment without internet access. You will need to download the file manually or restart and let it try again 2014-04-06 14:55:22 [iNFO] [ForgeModLoader] Downloading file https://github.com/keepcalm/BukkitForge/blob/master/lib/gson-2.1-cb.jar?raw=true 2014-04-06 14:55:22 [sEVERE] [ForgeModLoader] There was a problem downloading the file gson-2.1-cb.jar automatically. Perhaps you have an environment without internet access. You will need to download the file manually or restart and let it try again 2014-04-06 14:55:23 [iNFO] [ForgeModLoader] Downloading file https://github.com/keepcalm/BukkitForge/blob/master/lib/guava10-renamed.jar?raw=true 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] There was a problem downloading the file guava10-renamed.jar automatically. Perhaps you have an environment without internet access. You will need to download the file manually or restart and let it try again 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] There were errors during initial FML setup. Some files failed to download or were otherwise corrupted. You will need to manually obtain the following files from these download links and ensure your lib directory is clean. 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/argo-small-3.2.jar 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/guava-14.0-rc3.jar 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/asm-all-4.1.jar 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/bcprov-jdk15on-148.jar 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/deobfuscation_data_1.5.2.zip 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://files.minecraftforge.net/fmllibs/scala-library.jar 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://repo.maven.apache.org/maven2/commons-lang/commons-lang/2.3/commons-lang-2.3.jar 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://repo.maven.apache.org/maven2/org/avaje/ebean/2.8.1/ebean-2.8.1.jar 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download https://github.com/keepcalm/BukkitForge/blob/master/lib/gson-2.1-cb.jar?raw=true 2014-04-06 14:55:23 [sEVERE] [ForgeModLoader] *** Download http://repo.maven.apache.org/maven2/org/xerial/sqlite-jdbc/3.7.2/sqlite-jdbc-3.7.2.jar Can anyone help me?
  8. I play on an attack of the B-team server and even though I have tried resetting my internet connection, resetting my bteam, and resetting my entire technic client I am still unable to connect to it and only it. I also got in contact with the server owner and he has no idea what is causing it either. Please help. EDIT: So I looked around a bit in my log files, and I found this in the forge files, could it be a problem? 2014-04-27 08:48:07 [iNFO] [Minecraft-Client] Connecting to 188.40.47.134, 25565 2014-04-27 08:48:07 [iNFO] [MapWriter] connection opened to remote server: 188.40.47.134 25565 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod secretroomsmod was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ConfigMod was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ProjRed|Transportation was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ProjRed|Integration was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ProjRed|Expansion was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod Waypoints was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod BuildMod was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ForgeMultipart was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod Chisel was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ProjRed|Exploration was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ProjRed|Transmission was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod 633 was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod Autoutils was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod darwin was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ProjRed|Core was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ProjRed|Illumination was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod OpenBlocks was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod Statues was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ProjRed|Compatibility was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod OpenMods was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ArchimedesShipsMod was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod WeatherMod was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod McMultipart was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod AS_Minions was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod AIBlock was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:07 [FINE] [ForgeModLoader] The server has compatibility level 2 2014-04-27 08:48:09 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod ArchimedesShipsMod was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:09 [WARNING] [ForgeModLoader] The mod AS_Minions was not found on the server you connected to, but requested that the server side be present 2014-04-27 08:48:09 [FINE] [ForgeModLoader] The server has compatibility level 2 2014-04-27 08:48:09 [sEVERE] [Minecraft-Client] Reached end of stream for /188.40.47.134 2014-04-27 08:48:10 [iNFO] [Galacticraft] Unregistered Dimension: -28 2014-04-27 08:48:10 [iNFO] [Galacticraft] Unregistered Dimension: -29 2014-04-27 08:48:10 [iNFO] [MapWriter] connection closed
  9. Hello. My problem is about joining servers. When i try to join a server, this happening; '>
  10. Hey I'm an owner of a attack of the b team server I never had that problem but anytime I join it now it would always say "The following multiparts are not installed on this client: pr_100v, pr_f100v" and don't tell me I'm playing a wrong version since the server is 1.0.9c and the server is 1.0.9c also, so I don't know whats wrong can anyone help me please!? Here a [LINK] to the disconnected message.
  11. I get that error when I press the play button at the launcher.
  12. I was playing the Ultra Modded Survival mod pack and it was lagging and not loading things so I went to re-log and the mod pack wouldn't load so I went to re-install it and the pack wouldn't install and an error message came up saying: Error installing the following pack: Ultra Modded-Survival An error occurred while attempting to delete 'C:UsersJeremyAppDataRoaming.technicmodpacksultra-modded-survival-packmods1.6.4CodeChickenLib-universal-1.6.4-1.0.0.6.2.jar' from the cache' Please check your system settings. It was working perfectly a few minutes ago and now I can't play it.
  13. Hello. So I used to play Tekkit a while back when the old launcher was here, and I wanted to start again... I realize that there is a new launcher and mine says loading where all the mod packs are and when I press one of the arrows it will say offline for everyone of them, it's been happening for quite a while now and wondering if it is just servers or something or my computer. Thanks.
  14. My server was running perfectly fine until it just randomly crashed and is seemingly unplayable now. Every time I try to launch/ join it it's unresponsive. Could someone possibly take a look at my log files and tell me what's happening? Because I haven't got the slightest clue. http://imgur.com/flRS6vp,sTdnetg,ysA7PD5
  15. Forge Version Error Launcher Bug 1.Open Technic Launcher 2.Clicked Custom Pack 3.Launched Pack 4.Error Happend What do I put for Pastebin??? Thanks also Idk How to use it or what log to put in
  16. SOLVED! Ok, Im trying to set my update for my modpack and whenever it downloads the zip into the pack folder an error window pops up saying "Error unzipping a file for the following pack: Minecraft Survivalist IllegalArgumentException while parsing next element. Please consult the modpack author." I have never gotten this error before when I set my updates and I do not know why it has been occuring. i tried to search how to fix this but the results are short. Can anyone help me with this? Modpack Link: http://www.technicpack.net/modpack/details/minecraft-survivalist.39381 Any helpful information is appreciated.
  17. I have been trying make a voltz server for sometime now. I've downloaded go voltz server v2.0.4 and I when click on launch.bat an error comes up: Error: colud not open "C:Windowsjrelibamd64jvm.cfg'. Not sure what to do.
  18. Hello guys, i have a problem with my technic launcher. when i try to log in it says: "Auth servers inaccessible an error accured while attempting to reach minecraft.net" i know that the forums are full with this problem, but i tried everything i read and nothing worked :/ on my other pc (an older one) it works perfectly fine, but on my laptop it does not. about my laptop: java: version 8 64bit (newest update) anti-virus: AVG security; windows firewall i tried to shut down the antivirus and firewall, re-installed the launcher, re-installed java, making the launcher an exception for the firewall, pinged minecraft.net with no response and another funny thing: yesterday morning it did work and stopped working in the night. i hope someone can give me some advice. thx
  19. I've just made my first modpack, and it is not being downloaded because (I think, I'm no techno wizard) of the Dropbox URL. Or maybe I made the modpack wrong, but I think both! < "Error downloading file for the following pack:" (no, i'm not telling you the name yet xD) "Failed to download https://www.dropbox.com/sh/ms43hjm5jardha/KXNOLk2hLp" "Please consult the modpack author" I'm clueless, so any suggestions, help or other ways to get it working are really appreciated, and I'll give whoever solves my problem a big shout-out in the modpack description, once it's working. (my brain doesn't like this technical stuff xD)
  20. print "Hello World!" Come check out my "Minecraft: Attack of The B-Team" series and other Minecraft videos! *If you need HELP with a mod, let me know and I will make a video with instructions to help. MOST RECENT EPISODE: Minecraft: Attack of the B-Team EP 4 - What Big Chests you have! http://youtu.be/tZ-z3PgBmzI OTHER EPISODES: Minecraft:Attack of the B-Team EP 2 - Carpenter's Job Minecraft:Attack of the B-Team EP 3 - I'm on FIRE! x2 I'm a Nerd, Techie, and Gamer and love uploading Minecraft game play videos on YouTube. In a nutshell I'm a Nerd. SOCIAL LINKS: Facebook http://www.facebook.com/kimchinchicken Google+ http://plus.google.c...893308275338196 Twitter http://twitter.com/kimchiNchicken YouTube http://www.youtube.com/user/kimchiNchicken Want to be partnered with an amazing network? APPLY here http://bit.ly/1o9LwXJ to join FULLSCREEN ###Upload Schedule### Sunday: [Planning] Monday: App-Aid[Helpful Apps(Tools, Games &amp; Others) to get you through the week] Tuesday: Minecraft: Attack of the B-Team[um...Minecraft with mods] Wednesday: Flash Wednesdays[Embrace hump day with a Fun Flash Game] Thursday: Minecraft: Attack of the B-Team[um...Minecraft with mods] Friday: Indie Game Night[indie Game Spotlight. Do you even WASD?] Saturday: Minecraft Mod Review[Duh a Minecraft Mod Review] Yottaday: Eighth day of the week! I would call it Yottaday. Do you know why? P.S. - Motherboards Rock
  21. Please help me! I've searched in all internet, but i can't find the solution for my problem. So, I open the launcher, I log-in, I click in the tekkit, I click on the "play" button and the mojang screen apears, but after it the tekkit closes and it goes back to the laucher! Please help me! Inf: Windows 7 64Bit Java 7 Minecraft autentic acount Oficial Technic Launcher
  22. Hello everyone, Maybe my english is bad please dont hate me for that. So I´ve got a problem, that is similiar to others. When i logged in to hexxit and i pressed on the PLAY button it started to download. Everything was fine and Minecraft started. When i pressed the Play button the next time, it didnt take 3 secs until an error appeared. the following message appears: Error downloading file for the follwing pack: Vanilla Failed to download http//:mirror.technicpack.net/technic/version/1.7.5/1.7.5.json Please consult the modpack author. The problem now is that i even tried to turn off my Avira like it was mentioned many times in responds to these questions. However it still didnt work. I really need your help... How can i solve this problem? Thanks for your help!
  23. I downloaded B-team today and I tried loading it up, it showed all the files being unzipped and everything loading like it does on my other mod packs, it closed technic, but then technic just came back and it didn't load up >
  24. When I try to play Attack of the B-Team, my client doesn't load. Here is what happens: 1. I open Technic Launcher 2. I click "Play" on Attack of the B-Team 3. The Technic Launcher disappears as usual 4. The mojang symbol appears(client) 5. After about 20-25 seconds, the client just disappears! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ PLEASE HELP ME! I WANT TO PLAY THIS MODPACK SO BAD WITH MY FRIENDS! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sorry, but I can't post the log because of the fact that since it is so huge, my internet browser literally crashes. But I can tell you this, at the very end of the log, it says this: [b#431] 2014/03/27 17:36:00 [iNFO] Maximum usable memory detected: 1024 mb. So I'm thinking it might be because I don't have enough RAM installed on my computer. Here are my specs: Processor: Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20 GHz RAM: 2.00 GB System Type: 32-bit Operating System Service Pack 2 I know, it's the junkiest computer you could ever buy.