Search the Community

Showing results for tags 'help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 1296 results

  1. Hey there, I am trying to put together a custom modpack for a group that has asked for one. Currently the mods list is Bibliocraft, Chisel, CustomNPCS, Decocraft, MalisisCore, MalisisDoors, MorePlayerModels, MrCrayfishFurnitureMod, Pam's Harvestcraft, and WorldEdit. It has been installing just fine, but as soon as I try to launch it, it crashes.
  2. My technic launcher won't load any textures in game
  3. I tried to open the launcher on Windows 10, but it doesn't do anything. No pop-up, no message, no nothing. I tried troubleshooting the program, and it says the program is only compatible with Windows 8. Is this true, or is my computer just being stupid?
  4. For the most part I am good with the game but my view keep moving strait down. I can move my mouse to look up but if I take a step it moves the view strait down once more. Is there any way to fix this? I have tried setting all settings to minimum and I have deleted and re-downloaded the pack... someone help please
  5. whenever i load up my modpack the launcher leaves then come backs fml-client-latest.log
  6. It's been a while since I've played MC. But recently I have decided to try it again. I get on my normal MC launcher and guess what? I can't click ANYTHING. It is almost as if I am not even clicking! Sometimes the button will highlight symbolizing that I am hovering over it, but when I click, nothing happens. I have just updated my java, and that still didn't work. So I got Technic Launcher, and tried that out. First try: It opened it fine, but I couldn't launch a game. Then I tried to re download Java, and that changed it completely. Now, instead of taking me to the menu to select a mod pack, It doesn't even let me press login! Can anyone help me?
  7. Hello, I have made a working modpack and then I wanted to add more mods so i updated it. After the update the error unzipping file error just popped up. Dont know how to fix this please help.
  8. The technic launcher tries to boot my minecraft and nothing happens. I've spent hours of troubleshooting. This has been going on for 2 days now and none of my modpacks open. Logs: https://pastebin.com/k9g3LMV8 The logs are after me trying to open it multiple times.
  9. hello lately when i wanna play a modpack it crashes it happens like this i can download every modpack no problem but when i click on play it loads en at the end of loading it stops and crashes the modpacks just wont open i tried many things but nothing worked can somebody me pls log files
  10. So i got Technic and i thought it would be cool yea alot of modpacks and stuff ... so i downloaded pixelmon so i can play with a friend and i clicked play it loaded then it closed the launcher and re-opened the launcher saying nothing and i tried this for several modpacks its the same for all of them my java is up tp date 64-bit and i dont know why anything isnt loading??
  11. I'm attempting to make my first modpack for me and some mates as my pc is a potato, and cant run most of these big packs with the sort of mods I'm really interested in,. I see other people who post logs have about 40 lines, but the logs I've nabbed are way more, not sure if these are what anyone willing to help would need/want to look at, but here we are: https://paste.ubuntu.com/p/9DnQqxf5TN/ I appreciate any help, I've been having a hard time with this, I couldn't get it to even download with mca when I had radixcore so I've taken those out.
  12. every time I click play on this world it acts as if its loading and then it closes tekkit legends and go directly back to the launcher. pls send help crash-2019-08-15_13.34.41-server.txt crash-2019-08-15_13.34.52-client.txt
  13. Well.. I was trying my hardest to do this by myself but I've hit a wall.. I can download my modpack and run it but I have no idea why the mods aren't loading into it.. This modpack is simply for me and a handful of friends and i need a lot of help T-T Download: https://www.dropbox.com/s/vnrihmzyb5lhof1/O%27%20Kiin%20Dii.zip?dl=0 Modpack Page: https://www.technicpack.net/modpack/tus.1492655
  14. right, me and some frineds are working on a modpack however i can not get it to work like at all, i've been in this endless loop of crashes and i need someone who knows their stuff to give me a hand. thanks modpack link: https://www.dropbox.com/s/hjx7dvmzf4j2ywa/Amped%20Industrial.zip?dl=0 (i do remove dl=0, user content etc) https://www.technicpack.net/modpack/amped-industrial.1505997 this issue i'm currently getting is when the mods begin loading, the game reaches stage 2/7 loads the mods then crashes back to the tekkit launcher.
  15. ok so I got a bought a server to host a Minecraft server with some friends just so you know.... I downloaded tekxit 2 which is hexxit and tekkit combined together (server edition) on technic and i download the one in the launcher aswell. anyways when I downloaded it gave me two .jar files, came with forge.jar and Minecraft server 1.7.10 I believe when I uploaded the files I renamed the Minecraft one to custom because that what my host provider said to do (whenever i download my own modpack) so I started the server up worked fine until I noticed it was running on a vanilla Minecraft world so it loaded the mods but the world was just a normal Minecraft world with no mods embedded in it if that makes sense.... so I tried to use the forge.jar file renamed to custom.jar and tryed to run it but didnt wanna work or run the server is what im trying to say. so my questions is what .jar file do I need to use so it will not run a vanilla Minecraft world. Do I Have to make my own .jar file? what am I doing wrong?
  16. Hello people of the Technic community, I've had this problem for around 3 weeks now, and after countless hours of research i couldn't get it to work. I've got the following problem: I've been using Ubuntu (PoPOS) for around 2 months now, and i got really familiar with it. I got minecraft from the repositories no problem whatsoever. But as i wanted to play with mods, My old friend Technic Launcher came to my mind again, so i tried to install it and play some modpacks. Problem: I've installed the correct java version (OpenJDK 8 ) and put the techniclauncher.jar as an executable. Now when i run the launcher, the installation screen pops up, everything normal. Now when i install it as a portable or just normally, it creates the directory and the installer dissapears. Everything ok until now: When i try to launch Technic again, it just crashes. The java process is running, but starts dissapearing. So i tried again with oracle Java 11. Same problem. It just crashes. When i launch it over Terminal, it gives me this: [email protected]:/home/muenzlpsaveyourinternet# java -jar '/home/directory/TechnicLauncher.jar' '/home/directory/TechnicLauncher.jar' Settings for exe: /home/directory/TechnicLauncher.jar Portable settings dir: /home/directory/technic Setting up logging And nothing else happens, the terminal doesnt continue launching, same with launching without terminal.Nothing opens , just the process i can see in my system manager I tried and tried, i uninstalled the runtimes, 8 and 11, tried and tried but nothing worked. I found no answer, now after 2 weeks of trying, I decided to post this here to get some answers from nice people who like to help in the community. If you like to help me, just post solutions or suggestions in the section down, please stay simple with ubuntu stuff since i am really new to linux and just getting started. Thanks for any response. (replaced my install directory with directory because its pretty much useless for help and might confuse people)
  17. I made a modpack, I can download it, and start it up, but right when the game is almost finished loading, it cuts off. Here is the link to the mod and the crash reports: https://www.dropbox.com/s/y7mfug9zbtdymuu/technic mod.zip?dl=1 crash-2019-07-29_18.24.20-client.txtcrash-2019-07-29_18.14.33-client.txt
  18. Hi All, when i install a modpack and click play, all it dose is close launcher then minecraft appears in the taskbar takes a few seconds then switches to the name of the mod im trying to play (Legands) then dose nothing, wont let me click on it and when i hover over its just a blank white box. I have tried a Couple of different things to get it to work but to no avail. Reinstalled minecraft and launcher restart PC Changed to 64bit java and set to 4GB ram checked to see if my NVIDA was up to date all help would be greatly appreciated. link to my logs https://pastebin.com/rNEDnvKb
  19. I tried creating a modpack, but when I try to open it in the Technic launcher it won't open. When I click play the launcher closes and then reopens. I looked through the logs to see if I could find the problem, but I'm not really sure what to look for. Can someone help me? Heres the link to the pack: https://www.technicpack.net/modpack/an-aberrant-magic-modpack.1482134
  20. I keep trying to run MIANITE REBORN OLD and the mod pack will load to about 28% and says "Pre Initializing Loading Forge Microblocks" and then it will crash. Help bc i wanna play a server with friends. Thank you!!! pastebin: https://pastebin.com/3gixkwEr
  21. For some reason when I try to Log-In to Technic pack it says "An error has occurred while attempting to reach authserver.mojang.com" And ALSO Minecraft is always offline. I've looked EVERYWHERE for an answer and everything I try doesn't work. If anyone has ANYTHING that could help. COMMENT....
  22. Hello im posting this thread looking for some help i downloaded the technic launcher yesterday and tried to download mod packs. when i go to load one it will not load 'minecraft assets' then proceed to close then re-open the launcher. i have looked up solutions but none have worked i am on windows 10. literally bought my PC yesterday i have 64bit java aswell and even tried resetting my java and also tried to run the launcher as an administrator nothing is working can someone please help fix this issue? i dont know how to copy the link so here are the recent logs.. [B#407] 2019/07/08 19:06:10 [INFO] Console Mode Activated [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] java.io.FileNotFoundException: File 'C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\assets\launcher\OpenSans+Cyberbit.ttf' does not exist [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] at org.apache.commons.io.FileUtils.openInputStream(FileUtils.java:299) [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFontByName(ResourceLoader.java:76) [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:318) [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:314) [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:114) [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97) [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:198) [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\users.json because it does not exist. [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [INFO] Starting download of http://launcher.technicpack.net/resources/OpenSans+Cyberbit.ttf, with 3 tries remaining [B#407] 2019/07/08 19:12:26 [INFO] Expected MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc Calculated MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc [B#407] 2019/07/08 19:12:26 [INFO] Starting download of http://launcher.technicpack.net/resources/Raleway+FireflySung.ttf, with 3 tries remaining [B#407] 2019/07/08 19:19:58 [INFO] Expected MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef Calculated MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef [B#407] 2019/07/08 19:19:58 [INFO] Starting download of http://mirror.technicpack.net/resources/aether-dep.jar, with 3 tries remaining [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Expected MD5: EBF34784444ABCB976F77C9E23692057 Calculated MD5: ebf34784444abcb976f77c9e23692057 [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] OS: windows 10 [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Identified as windows [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Java: 1.8.0_211 32-bit [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\users.json because it does not exist. [B#407] 2019/07/08 19:21:50 [WARNING] Unable to load installedPacks from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\installedPacks because it does not exist.
  23. Hi everyone. I've been trying to login to the actual site itsself but i've forgotten the login digits. then i go attempting to turn of 2FA but it needs a recovery code, which i never got. Is there anyway to get a new code and/or set of digits? if so please let me know. Thanks!
  24. in more detail, Technic was working fine, something bugged in my computer where twitch completely crashed and died randomly and forced me out of MC, going black screen. once it stopped (happened for not more then 30 seconds) it resumed to the launcher which would (like other crashes) start, exit the launcher and not manage to open the actual game, then the launcher re-appears. trying again gives the same result. I've lowered my allowed ram which has fixed the problem before. I've completely deleted all Technic stuff and reinstalled still the same results. here are the logs: https://pastebin.com/xDMxrtYX (past when i downloaded the modpack i use) EDIT: deleted and reinstalled java 8, but to no avail
  25. So basically, when I try to load the modpack "Minecraft SKY", it opens minecraft and as its doing the forge loading screen, it stops at the part when it says "Loading (something I dont remember)" and then the bar stops at 2/7. I was wondering if this can be fixed or if something is wrong with the pack. ( I can send picture if needed)