Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'offline'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 14 results

  1. Launcher version: 4.455 (STABLE) Operating system: Windows 10, 64-bit Java version: (1.8.0_201 64-bit) Antivirus Program: N/A Description of problem: My launcher is offline. I can't update or download new packs. When I try it acts as if it will install, but then cancels before anything happens. This is the third day I've been offline. I can play my packs normally, I just can't go servers since I'm, well, offline. I saw some threads saying clearing the cache on your browser would fix it. I've done this on every browser on my laptop and it hasn't worked. Error messages:
  2. Hello, I'm trying to set up my laptop so that I can play the Tekkit Classic modpack on a long train-ride I'll be going on soon. I won't have any Wi-Fi (nor a hotspot) for the duration of the trip, so I'm trying to make sure the offline mode is functioning However, I'm running into some problems when I disconnect from the Wi-Fi (Keep in mind that I have legitimately purchased Minecraft under a Mojang account and used it to log into the technic launcher with the "Remember me" checked; everything works perfectly normal when online). When opening the launcher, I'm greeted with the
  3. Every time I open my launcher it says The discover page is currently unavailable. I got the log codes so maybe y'all can find something from it. [B#353] Starting download of http://cdn.technicpack.net/platform2/pack-icons/552561.png?1443082717, with 3 tries remaining [B#353] at org.apache.commons.io.FileUtils.openInputStream(FileUtils.java:299) [B#353] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFontByName(ResourceLoader.java:76) [B#353] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:318) [B#353] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.ge
  4. Hello, I need some help... I got a new laptop and downloaded the technic launcher, but I seem to keep getting the modpacks marked as offline and the search bar in the launcher refuses to look for any new ones... It worked a few times, but only for a minute or so. Any Ideas? Here is the log on startup: [B#353] OS: windows 10 [B#353] Identified as windows [B#353] java.io.IOException: Server returned HTTP response code: 403 for URL: http://api.technicpack.net/discover/ [B#353] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream0(Unknown Source) [B#353] at sun.net.www.protocol.h
  5. I tried to install a custom offline modpack, and added it to the installedpacks file. Now I get an error saying that it is unable to load the file, so it wipes it clean and none of the mods I have installed are listed. I didn't make a backup of the original file, but I did reconstruct it based on the original mods I had installed and it does the same thing. How can I 1) restore my mods without reinstalling them, and 2) add a custom modpack to the launcher without uploading it?
  6. Whenever I run a modpack (any modpack) while Online all the sounds are okay, but when I play in Offline mode there are no sounds at all, not even in the main menu or ambient sounds, complete silence. I have little time with internet connection so I commonly play in offline mode, and as you can see, without the sound. I would lke to know what could be causing this and how could I fix this, I've already tried re-installing modpacks and changing their versions but happens with all the modpacks I have installed (all of them are "official" modpacks that come with the platfom {Tekkit, Tekkit classic
  7. All modpacks even the official modpacks say offline and won't play. Yes, I am connected to the internet :/ Fixed It
  8. i downloaded a bad mod-pack. when i realized it wasn't going to run correctly i deleted it but now ium launcher is only showing as offline. i can search for any modpacks and i cant download any. if any one has any suggestions they would be grateful.
  9. I've been trying to play Tekkit off of an external drive. The launcher runs fine, until I get to the log in page. The point of playing MCTechnic off of a USB/External Drive is to use the launcher on computers without installing it on said computers. But what if that computer's network has a firewall that prevents you from verifying your account! Without the ability to alter it or disable it?! That would be a very big problem for someone who wishes to play MCTechnic on that computer. So, question: Is there a way to port the verifying process through a proxy site, allowing it the ability to conn
  10. My launcher loads NOTHING. No modpacks, no discover, only news loads. Why is this? I would really appreciate some help right now, it makes the launcher unplayable! (NOTHING LOADS AT ALL) LOG: [b#283] java.io.FileNotFoundException: File 'C:UserskaiAppDataRoaming.technicassetslauncherOpenSans+Cyberbit.ttf' does not exist [b#283] at org.apache.commons.io.FileUtils.openInputStream(FileUtils.java:299) [b#283] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFontByName(ResourceLoader.java:76) [b#283] at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:312) [b#283] at ne
  11. For some reason that I am not aware of, whenever the modpacks load up on the launcher, they ALL appear to be offline, can someone plz explain why!?
  12. I am having a problem with my technic launcher as i open it and all there i can see is | + add new modpack | tons of times with a red dot and saying "offline". i have checked the FAQ and saw the Q+A about opening in administrator and have done that. all that happenes is that i come back to the screen with no modpacks being there and everything being offline. I have deleted and redownloaded it several times (actually went into the files and deleted it) and have messed around with the files a lot but still havent been able to fix it. Help would be appreciated *signed name stolen by wild Ma
  13. Hey, Yesterday my friends decided they were going to find a Voltz server to play on, but as I loaded up my launcher it didn't take long to realize that it wasn't working. All the launcher displays is the normal launcher with you game profile, but it doesn't load any of the selectable modpacks at the side, it just says 'Loading', it also only comes up with the java logo on my hotbar. So I saved my Tekkit let's play and deleted the launcher and it's .jar to see if that would help, then reinstalled it, but still the same. It was working a few weeks ago so I'm not sure why it doesn
  14. So I have been playing the Ultra Modded Survival Pack and recording some of it. Today when I went to play, It says it is offline. Because of that the only sounds in-game that are working are the ambient noises. The page for the mod is down as well. I know I am not the only one dealing with it so I am hoping for a solution for everyone.
×
×
  • Create New...