Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Crash'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

  1. Tried to read stuff online to fix this and seems a lot of people have the same issue for different reason, Launcher crashes when I press play. Tried to run the java clear fix and reinstalled game but nothing, will attach logs for help, THANK YOU Technic Logs.zip
  2. I'm pretty sure this will be an easy fix. FML starts working, then it finishes. Screen turns white, then red, then black. After that, it crashes. Here is the info... crash-2020-08-30_20.55.33-client.txt
  3. I've been working on a mod pack for a couple days now and every time it came to test it through Technic it has failed. After countless times of showing up as a generic 1.12.2 vanilla game, I finally managed to get it to read as modded (lack of .jar suffix and wrong forge version) and after getting all the duplicate mods out and getting the rest of them compatible, it finally starts to load longer than any time I've tried. But of course the pack crashes at the 2/7 loading mark. Spending a good deal of hours trying to get this to work just for it to stop abruptly as usual when I think it's going
  4. Hello, so i have been building on my tekkit classic map and while i was building, minecraft crashed with "Saving Chunks" screen. When i went to rejoin, it said "Simulating the world for a bit.." and after that "Saving chunks" and white screen. My techniclauncher log: https://privatebin.net/?e3752af48fe736a1#873mR1KLxx8hPqXt ______ I FIXED IT! THE ISSUE WAS THAT I HAD SOME BROKEN ENERGY TELEPORTERS! if i remember correctly, i made this before the game crashed. https://prnt.sc/tk5lq4
  5. So I'm not really sure what even happened all I know is that I tired to run Tekxit 3 LE Official. When it didn't run a tested multiple other packs including Attack of the B-Team, Blightfall, Tekkit, ect. None have been able to even open. The launcher flickers then almost resets like it never was launching in the first place. I tried reinstalling the pack and launcher, even a complete check on my PC. Specs have nothing to do with it I have 12gb of RAM also nothing should be conflicting with the program. I'm honestly at a loss for words as this is nothing like I've ever seen. I've tried just abo
  6. Hello everyone, I was hoping someone could help me determine the source of a crash I've been having. The report is attached (I'm still learning how to read them myself). Whenever I launch this world, the game crashes right to the launcher; other worlds load fine. No text like "loading world" or "initializing" or whatever else is usually says pops up, its an immediate crash. I'm using an unaltered tekkitmain modpack. Can anyone shine some light on this for me? crash-2017-06-29_00.28.39-server.txt
  7. My friends and I made a custom modpack with all our favorite mods in 1.12.2. I was having some issues with the modpack.jar that made it run vanilla and I fixed it, but now the modpack doesn't even show a java client or loading screen before crashing. I posted a day or two ago on reddit and was told to delete some iffy modpacks, but that only makes it run vanilla again. Any ideas why this is happening? Crash Log: http://dl.dropboxusercontent.com/s/wkv06mn3wna9hbv/techniclauncher_2020-05-31.log Modpack: http://dl.dropboxusercontent.com/s/ndyuw1g8t38xkde/POGWORK.zip Technic Page: h
  8. bumped computer power button while playing now technic wont load worlds then after closing modpack wont load that modpack. i know i need to put my logs in pastebin but don't know how pls help
  9. My friends recently got a Technic modded server and i got everything downloaded fine and all is well. However the thing is whenever i try to join the server it spends about 20 minutes loading or logging in and then eventually it will say something along the lines of "The connection was forcibly closed by a remote host" and ill be taken back to the join screen. Or sometimes the game will just crash. The same occurs on single player worlds when i attempt them. Is this just my pc being shitty or is there something i can do to fix this? (Also sorry if i posted this on the wrong forum/page im new t
  10. I've searched this issue all over the internet, but none of the web pages had answers to solve my problem. So this is the situation: my server has over 120 mods and it doesn't want to start. (side note: i know there is an issue with "backpack" and "movingworld" but i didn't found anything to help) (see the log above) https://pastebin.com/c0QBMML2 Pls help! thx in advanced !
  11. My server crashes and I don't know how to fix it. Here is the crash report and latest log, ---- Minecraft Crash Report ---- // Uh... Did I do that? Time: 03.05.2020 20:27 Description: Exception in server tick loop Missing Mods: Forge : [10.13.4.1566,) cpw.mods.fml.common.MissingModsException at cpw.mods.fml.common.Loader.sortModList(Loader.java:260) at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:493) at cpw.mods.fml.server.FMLServerHandler.beginServerLoading(FMLServerHandler.java:87) at cpw.mods.fml.common.FMLCommonHandler.onServerStart
  12. Hey, I've been playing Pixelmon Generations Official for years now - great modpack, I'd check it out - and my friend decided to join me. He downloaded it - fine- and loaded it - fine. However, upon trying to create a singleplayer world for himself, it crashed whilst loading the world. He then tried to join a server with he same outcome - upon loading the world, it crashed. We both are highly confused. Any way to fix this? 2020-04-20-1.log.gz Here's the log - we hope this helps
  13. Hi, so i was adding some mods to Tekkit legends modpack and everything was fine, until i downloaded "Thermal Dynamics" to my modpack. When i start the game, it opens minecraft with black screen and this goes for a while and then it crashes. Can somebody fix my problem? (Tekkit Legends 1.7.10)
  14. I was used to play modpacks on the technic launcher. But today i can't start the modpack. When i click on the play button, it closes the window like the modpack is normally loading. But after maybe 10 seconds it open the technic launcher window again. Here is my crash report. I don't know why is it not working. Can anyone help or know the possible fixes ? crash-2020-04-17_13.07.04-client.txt
  15. Hi, I have problem with MCA: The Forgotten Era modpack I played already but now when i load the world it crash with this in console [B#510] * CoFHLib|util|helpers (1.7.10R1.0.3B3) from CoFHLib-[1.7.10]1.2.1-185.jar [B#510] * CoFHLib|util|position (1.7.10R1.2.1) from CoFHCore-[1.7.10]3.1.4-329.jar [B#510] * CoFHLib|world (1.7.10R1.2.1) from CoFHCore-[1.7.10]3.1.4-329.jar [B#510] * CoFHLib|world|feature (1.7.10R1.2.1) from CoFHCore-[1.7.10]3.1.4-329.jar [B#510] * EnderIOAPI (0.0.2) from EnderIO-1.7.10-2.3.0.429_beta.jar [B#510]
  16. So as the title says, i had a lot of problem with this server over the past weeks. There were many problems First of all, lags. Lots of them. I thought it might be because of Recurrent Komplex (because a lot of times the log said that the mod causes cascading worldgen lag). So i removed it. Than i also removed mystcraft because some times it also had the same messages in the log. But the server still lags and crashes. I often get kicked with the message fatal error, the connection was terminated or something like that. It also takes way long the modpack to load.
  17. so I was just spawning minions with the staff, when the game crashed. This happens sometimes and I didnt think too much and wanted to load my world again, but it was gone. is there any way to restore the world?
  18. Hi. I need your technical support again guys. I thought i finally solved this a few days ago when i posted my first post due to now solved issues. 1.)So as the title mentions it, the server is not crashing but instead it disconnects me from it. When this happens it says that there is a problem with MO creatures mod. (also it says that there is a problem with Tektopia when i enter the server, but of course i get disconnected after a few seconds). (also i removed stelar sky from the mods list) 2.)My friend can't connect to the server for some reason, but i
  19. This is the crash repost and I don't know what keeps going wrong. I'm new to this so any help would be great. ---- Minecraft Crash Report ---- WARNING: coremods are present: IELoadingPlugin (ImmersiveEngineering-core-0.12-89.jar) AppleCore (AppleCore-mc1.12.2-3.2.0.jar) MalisisCorePlugin (malisiscore-1.12.2-6.5.1.jar) Contact their authors BEFORE contacting forge // Would you like a cupcake? Time: 3/15/20 1:16 PM Description: There was a severe problem during mod loading that has caused the game to fail net.minecraftforge.fml.common.Loade
  20. when i launch hexxit everything is just fine but when i enter a world after a few minutes the game crashes can someone help me out please?
  21.   Credit to Kobata for noticing and informing me of the tweet.   This is an issue that affects Spigot which is built into MCPC-Plus   This has been fixed in Spigot: http://www.spigotmc.org/threads/arrayindexoutofboundsexception.14826/   Just waiting on MCPC now.   The error that crashes your server will be a  java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException   I will be following this closely as many seem to be having issues with players joining your servers.   UPDATE:   Build #251 of MCPC-Plus is now recommended.    http://c
  22. I'm making a modpack in the 1.7.10 version of minecraft, but it always crash on the phase 3. Here is the log: https://pastebin.com/5C0XuZRr Someone can help me?
  23. I downloaded a server to play with my friends, but after I opened the game I can't open the server, or if I open the server first the game won't open when I try to open, there are no reports it just crashes. So either the server is open or the game is open. My friend also tried but he can't do it either, the game is pixelmon reforged btw.
  24. ---- Minecraft Crash Report ---- // My bad. Time: 12/10/19 5:53 PM Description: Exception in server tick loop java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -5 at net.minecraft.world.chunk.NibbleArray.func_76582_a(SourceFile:26) at net.minecraft.world.chunk.storage.ExtendedBlockStorage.func_76665_b(SourceFile:75) at net.minecraft.world.chunk.Chunk.func_76628_c(Chunk.java:548) at net.minecraft.world.chunk.Chunk.func_150812_a(Chunk.java:878) at net.minecraft.world.chunk.Chunk.func_150813_a(Chunk.java:862) at net.minecraft.world.chunk.storage.AnvilChun
  25. When launching The Omega Adventure pack(I raised then GB to 4 so it shouldn't be that) it will load and start running but once on minecraft it loads 2/7 of the things needed for it to actually start it crash's and resets me to the launcher. I deleted a few mods in the mods file in the Omega Adventure Pack because they were very big and I didn't care for them, as well as add two new ones Dragon mounts and minions, please help me out and tell me whats wrong. Crash report is in the files: crash-2019-12-08_01.17.35-client.txt
×
×
  • Create New...