Search the Community

Showing results for tags 'GENERATING'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 3 results

  1. Hi, sorry to add to the already abundant supply of queries about BIOMES O PLENTY being used on servers but i've found nothing about 1.7.10 servers. So im using a simple forge based server (latest 1.7.10 version), loaded all the mods fine (can provide list if required) and all the mods work absolutely fine client side. However i've tried repeatedly to get BIOMESOP to work on generating the server and to no avail. To address the FAQs: I have the latest version of BIOMESOP for 1.7.10 (and have tried numerous other versions) On the newest version there doesn't appear to be a "replace generated biomes with BIOMESOP biomes" I have tried on the server notepad document (previously server.properties) with: generator-settings=BIOMESOP level-type=DEFAULT generator-settings= level-type=BIOMESOP generator-settings=BIOMESOP level-type=BIOMESOP i have also tried copying over a BIOMESOP world from single player onto the server files, it keeps the generated chunks but then generates vanilla biomes beyond that. The fact that the client is able to generate BIOMESOP worlds on single player leads me to believe that the mod works fine but something serverside (probably configs) is stopping it. Any help is appreciated guys The Log is as follows: [23:14:18 ERROR]: Exception handling console input java.io.IOException: The handle is invalid at java.io.FileInputStream.readBytes(Native Method) ~[?:1.7.0_71] at java.io.FileInputStream.read(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.BufferedInputStream.read1(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.BufferedInputStream.read(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at sun.nio.cs.StreamDecoder.readBytes(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at sun.nio.cs.StreamDecoder.implRead(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at sun.nio.cs.StreamDecoder.read(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.InputStreamReader.read(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.BufferedReader.fill(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.BufferedReader.readLine(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.BufferedReader.readLine(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at lv.run(SourceFile:79) [minecraft_server.1.7.10.jar:?] [23:14:18 INFO]: Starting minecraft server version 1.7.10 [23:14:18 INFO]: Loading properties [23:14:18 INFO]: Default game type: SURVIVAL [23:14:18 INFO]: Generating keypair [23:14:18 INFO]: Starting Minecraft server on *:25565 [23:14:18 INFO]: Preparing level "world" [23:14:19 INFO]: Preparing start region for level 0 [23:14:20 INFO]: Preparing spawn area: 22% [23:14:21 INFO]: Preparing spawn area: 47% [23:14:22 INFO]: Preparing spawn area: 69% [23:14:23 INFO]: Preparing spawn area: 97% [23:14:23 INFO]: Done (4.199s)! For help, type "help" or "?" Modpack is here: http://www.technicpack.net/api/modpack/alis-build-1710 Server i am trying to run is here: https://dl.dropboxusercontent.com/u/77857634/Tekkit/Server.zip Day 4, 100 views, 0 replies - i'm getting lonely, someone help please!
  2. Hi, sorry to add to the already abundant supply of queries about BIOMES O PLENTY being used on servers but i've found nothing about 1.7.10 servers. So im using a simple forge based server (latest 1.7.10 version), loaded all the mods fine (can provide list if required) and all the mods work absolutely fine client side. However i've tried repeatedly to get BIOMESOP to work on generating the server and to no avail. To address the FAQs: I have the latest version of BIOMESOP for 1.7.10 (and have tried numerous other versions) On the newest version there doesn't appear to be a "replace generated biomes with BIOMESOP biomes" I have tried on the server notepad document (previously server.properties) with: generator-settings=BIOMESOP level-type=DEFAULT generator-settings= level-type=BIOMESOP generator-settings=BIOMESOP level-type=BIOMESOP i have also tried copying over a BIOMESOP world from single player onto the server files, it keeps the generated chunks but then generates vanilla biomes beyond that. The fact that the client is able to generate BIOMESOP worlds on single player leads me to believe that the mod works fine but something serverside (probably configs) is stopping it. Any help is appreciated guys The Log is as follows: [23:14:18 ERROR]: Exception handling console input java.io.IOException: The handle is invalid at java.io.FileInputStream.readBytes(Native Method) ~[?:1.7.0_71] at java.io.FileInputStream.read(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.BufferedInputStream.read1(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.BufferedInputStream.read(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at sun.nio.cs.StreamDecoder.readBytes(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at sun.nio.cs.StreamDecoder.implRead(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at sun.nio.cs.StreamDecoder.read(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.InputStreamReader.read(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.BufferedReader.fill(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.BufferedReader.readLine(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at java.io.BufferedReader.readLine(Unknown Source) ~[?:1.7.0_71] at lv.run(SourceFile:79) [minecraft_server.1.7.10.jar:?] [23:14:18 INFO]: Starting minecraft server version 1.7.10 [23:14:18 INFO]: Loading properties [23:14:18 INFO]: Default game type: SURVIVAL [23:14:18 INFO]: Generating keypair [23:14:18 INFO]: Starting Minecraft server on *:25565 [23:14:18 INFO]: Preparing level "world" [23:14:19 INFO]: Preparing start region for level 0 [23:14:20 INFO]: Preparing spawn area: 22% [23:14:21 INFO]: Preparing spawn area: 47% [23:14:22 INFO]: Preparing spawn area: 69% [23:14:23 INFO]: Preparing spawn area: 97% [23:14:23 INFO]: Done (4.199s)! For help, type "help" or "?" Modpack is here: http://www.technicpa...alis-build-1710 Server i am trying to run is here: https://dl.dropboxus...kkit/Server.zip (i'm reposting as server swap shop post had 80+ views 0 replies)
  3. Hello our there!!! I have put together a modpack in the technic laucncher, tested it with te native vanilla in technic launcher, and even got it to download into my PC. So ithought it was all working, opened it from technic launcher. It loads very long at the mojang logo, but I think thats OK because I have got nearly 90 mods installed. Then I wanted to create a world which has worked perfectly when testing on native vanilla. Now it stucks on the dirt background with "building terrain" or something. When I waited, it did work after some time (only once), but then the game itself was laggy, taking ages to open any (chest) inventory and building new chunks. Now my question is: How do I get to fix it (It´s a modpack for me and my friends making a server on nitrado)? Is there another solution than deleting some mods, because for the modpack it would be very nice if all mods could stay and I would realy fu ing hate it to redesign it over and over to find the perfect lag rate) (It is not because from my computer, because on native vanillia it has worked perfectly) Mod´s list: My Specs: Acer Aspire 7750G Intel core i5 2,3 Ghz 4 Gig RAM 64bit If you could write me back, there are some more infos: I´m probably going to delete artifice, and morebiomesxl (or sth like that) If I´m havingf any other expensive mods, please write me some of the most RAM-taking ones....