Search the Community

Showing results for tags 'Modpack Server'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 3 results

  1. So, hello. I didn't know where to put this, but I'm making a Minecraft 1.7.10 server, I've put in the mods and the configs, and when I open the forge server file, It doesn't want to load a large number of the mods. I don't know why, because they're all non-client, and they work in singleplayer. Please help!
  2. would be at all possible for a computer wizard to make me a server for a modpack my friend made, we've tried (our wizards) to make the server but no luck... help please
  3. Hello Everyone. I made a custom server for me and my friends with to use and play on. However whenever we play none of the mods are working and if we try to spawn them in from NEI it just says No such item with ID XXXX. We can grab them from creative but placing them they just get destroyed instantly. Also i dont think anymore singleplayer mods are in the server file andthere are no crash error logs.. There are no ID conflicts or anything of that sort as the mods work perfectly find in SP and searching this forum nothing else helped me. So any help would be greatly appreciated!