Search the Community

Showing results for tags 'The exception was: java.net.B'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 1 result

  1. I am having issues getting my server to connect. First attempt set it up and everything worked. However after stopping the server and shutting down my computer, and later starting everything back up, I could not get back onto the server. I kept getting ERRORS such as: [iNFO] Starting minecraft server version 1.6.4 [iNFO] Loading properties [iNFO] Default game type: SURVIVAL [iNFO] Generating keypair [iNFO] Starting Minecraft server on 68.81.135.245:25565 [WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT! [WARNING] The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: JVM_Bind [WARNING] Perhaps a server is already running on that port? I went and searched every possible solution. I looked to find why port 25565 was unusable, and couldn't find why. I added permissions for inbound/outbound, searched using netstat commands to see what could be using it. I allocated plenty of ram...which wouldn't help this situation, but I have just done everything I could think. Even tried deleting everything and re-installing. Even ended all java processes. I have spent a few hour tinkering around... Just lost at this point. I know a few people have run into this issue. I would appreciate any advice