Search the Community

Showing results for tags 'after'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 3 results

  1. Hello, I have a very big problem. I have created a modpack, it worked at first with about 40 mods, then I changed the name. Now after this, no-matter what I do (reset, taking mods in and out etc.) it justs launches the modpack when I click launch, then it closes and returns straight back to the technic launcher. Any help please, this is so annoying.
  2. OS: Windows 7 Professional I've been having a reccuring problem similar to some of the problem Mac users have been having. Whenever I select to launch a modpack, the launcher closes as if the modpack is about to launch, and then reopens itself as if nothing had occurred. I get no error messages regarding the matter and reinstalling Java and my graphics drivers have not resolved issue I've also tried starting the launcher as administrator and have tried allocating more ram to the launcher and modpacks through a .bat file and the launcher itself If anyone has any idea on how to resolve this matter, I welcome any suggestions to aid me. Here is the log if needed- http://pastebin.com/5dbxXqF7