Search the Community

Showing results for tags 'annoying'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 5 results

  1. Every time I try to launch the Technic Launcher and log in, I get this message: "This Mojang account has no purchased copies of Minecraft attached."... When I actually DO have a purchased copy, and I have migrated to a Mojang account! This is really annoying as I want to play modpacks. Guys, I need your help.
  2. I just started playing and decided I want to build something nice and large before I get serious. The auto jump keeps screwing me over though. I have looked through all the settings and controls i could think of but there doesn't seem to be an option to turn it off. There isn't the usual option to turn it off in the top of the controls screen either. Can someone please let me know how to turn it off?
  3. My tekkit is just lagging the hell out, i have about 15-40 fps, takes forever to start technic launcher up and then takes another forever to start tekkit legends. My ram is fine i guess 2gb minimum 3 maximum, i've tried everything to fix this so im starting tho think this is either the tekkit servers or my computer specs, please help me out here!
  4. Okay so here is my annoying situation!! So I was trying to load a modpack and it wouldn't respond and never loaded and just came back to the launcher. So I went to the modpack page to see what was wrong. It said that the modpack needed 2 GB of ram to load so I went to change it. Then when I did it said I could only go up to 1 GB! I'm on a 64 bit x64 system and I'm 99% positive I don't have a 32 bit java installed anywhere....... PLEASE HELP!!!! THIS IS A REALLY ANNOYING SITUATION SINCE I'VE BEEN WAITING TO PLAY THIS MODPACK FOREVER!!
  5. Okay well essentially what is transpiring is that my t3 missile launchers are having some issues. I get them set up. I have my power source running from underneath coming from Solar Panels. I place the missile in the silo, set my lock height to 70 and enter coordinates. Then I try to launch and it blows up within the silo. It can't be sabotage, it isn't an AA or anything like that either. For example exothermic missile caused an exothermic explosion there.