Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'automatically'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. I just started playing and decided I want to build something nice and large before I get serious. The auto jump keeps screwing me over though. I have looked through all the settings and controls i could think of but there doesn't seem to be an option to turn it off. There isn't the usual option to turn it off in the top of the controls screen either. Can someone please let me know how to turn it off?
  2. Ok, so I downloaded Hack/Mine version 6.4.6 and I have done everything to try to get this to work. When I click the "play" button, the modpack opens up for a split second, closes, and then the launcher re-opens. I'm almost positive this is a problem with the launcher not downloading/installing files correctly. Also, I have two other friends that have downloaded the same Hack/Mine version, and they can play it. Here is what I have done to try to fix the problem: I have reinstalled the modpack several times. This does not work.I have deleted my .technic folder and reinstalled Technic at least 3
×
×
  • Create New...