Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'biomes of plenty'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. Hi people, just encountered a really annoying problem with mystcraft which I assume is a bug. There doesn't seem to be any snow (layer) forming on the mystcraft ages that I am making. I'm aware that one of the main troubleshooting techniques for anything mystcraft related are parsing errors with the pages so i'll post the pages in order that I am using. Essentially I'm using a combination of Biomes'o'plenty and mystcraft in order to produce a Christmas "winter wonderland". so far I have managed to create a snowy coniferous forest with eternal snow (weather type) but no snow layers falling on
  2. Hi, sorry to add to the already abundant supply of queries about BIOMES O PLENTY being used on servers but i've found nothing about 1.7.10 servers. So im using a simple forge based server (latest 1.7.10 version), loaded all the mods fine (can provide list if required) and all the mods work absolutely fine client side. However i've tried repeatedly to get BIOMESOP to work on generating the server and to no avail. To address the FAQs: I have the latest version of BIOMESOP for 1.7.10 (and have tried numerous other versions) On the newest version there doesn't appear to be a "replace generated
×
×
  • Create New...