Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'black screen'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 3 results

  1. Hello everyone, So I have a problem with Tekxit 2 on the Technic launcher. I tried to start Tekxit 2: the launcher will launch a black screen. I've tried reïnstalling everything a few times, didn't work. So maybe one of you wizzards can help me solve my problem. A big thanks in advance. You will find my log on Pastebin PS it launches minecraft and hexxit without any problem (a bit laggy in the first 5 seconds but normal after that)
  2. As the title says i have a problem with my Tekkit Legands i installed it fine on the launcher it self went to go play on it see a nice minecraft screen pop up with the tekkit legands symbol on the top waited for 5-10mins then heads back tothe launcher page i have the logs here please help me
  3. So Ive been working on my custom modpack for a while and I recently updated it on the technic launcher and it just starts up with a black screen then crashes. Ive looked at the error log but Im not quite sure how to fix it so if anyone here knows what my problem could be please feel free to respond. Here is the error log: ---- Minecraft Crash Report ---- // Who set us up the TNT? Time: 2/16/15 5:37 PM Description: Initializing game net.minecraftforge.client.model.ModelFormatException: IO Exception reading model format at net.minecraftforge.client.model.obj.WavefrontObject.<init>(
×
×
  • Create New...