Search the Community

Showing results for tags 'cannot load'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 4 results

  1. Hello, I am trying to start up a minecraft server using the Technic Laucher. I have a temporary modpack called "weds4 test pack." I have the server running, however I cannot get the client to run forge through the Technic installation method. I have the following file structure: Role Play Modpack.zip>bin, config, mods. In the bin I have a renamed forge version (forge-1.7.10-10.13.3.1403-1.7.10-universal.jar) as modpack.jar. In the config I have all the config files for my mods that I downloaded from my server hosting site. In the mods I have all the mod's .jar files. The file can either be downloaded through the Technic Launcher search, or from this Dropbox link http://dl.dropboxusercontent.com/s/ue1sqiuhugqrz10/weds4%20test%20pack.zip which is where the Modpack link points to. I have been looking at what happens when it installs through technic and it seems the zip file is just unzipped in a regular 1.7.10 file, meaning that my bin file isn't the one being used. How can I make it load correctly? FIxed New Problem: I cannot get the actual minecraft to run. The technic launcher exits, a CB DepLoader appears then closes, nothing happens for a minute or so, and then the launcher reappears. I got it working!
  2. Title: Cannot load any modpacks - Type of Bug: Launcher Bug - Reproduction rate: 4/4 - Steps to reproduce: Launched Technic Launcher Run any downloaded modpack click play - Expected result: Minecraft should start - Observed result: forge windows appears(or not), and them,closes, and returns to technic launcher window. - Insert logs : http://pastebin.com/RPZZWRkq - Fill out the Issue details in the sidebar to the best of your ability (Severity, Version, Java Version, OS) Severity: I don't know Version: 1.6.4 Java Version: Java8 Update25 OS: what is OS?