Search the Community

Showing results for tags 'client'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 9 results

  1. Hey Guys I need some help, My Attack of the B team won't launch, I don't even get a mojang insignia. I downloaded the latest Java version, and that didn't work. I also got a Paste Bin crash report so you guys could look at it. I'd like to know latest by tomorrow because me and my brother wanted to record this tomorrow. Sorry for the inconvenience, here's the crash report: http://paste.ubuntu.com/16856945/
  2. Whenever I open Technic Launcher it brings me to the login screen, then when I login nothing happens, or sometimes the login screen wouldn't even come and nothing would happen. Instead, this file comes in my folders Also, before when it would let me in earlier today, tekkit wouldn't launch. It would open up minecraft then a few seconds later it brought me back to the tekkit launching page. Please help. hs_err_pid10124.log
  3. I tried to download the TechnicLauncher client, but I get this error. http://gyazo.com/f08c4c399562acb983d54a9e8ac62c17 (I know it is in a foreign language, but you get the idea.) EDIT: If possible, can someone link me to a download mirror link?
  4. Hello, I have a simple question but it is hard to explain. I would like to know if you can launch multiple clients by logging out and logging in again on another account. Everytime I try It doesn't work, however I can launch the vanilla minecraft client with multiple logins. My reason is very simple, I would like to look at my creative builds on single player in creative mode where i can fly around, whilst building on another screen in survival mode on an SMP server. I don't even need an authenticated login to look at my single player saves.. but this becomes tiresome to logout constantly and check my world and then go back, and by the time ive done all this I might forget my block count or what I was specifically looking at. This is a real tedious process and in short, a complete pain in the ass. Can anyone tell me if it is possible to simply launch a modpack from technic client, twice? Right now I get java.io errors, but this does not happen on the vanilla client.. that said, some of the building I am doing requires the modpack for various reasons. Please help. Thank you!
  5. Hello, Whenever a certain player joins my server which is at 1.0.11(which i got here '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>) they will crash and the server will crash. If you could please help us solve this then I would really appreciate it. I have included a pastebin Crash Report. Thanks, Server Crash Report:http://pastebin.com/kaNE9cXx
  6. I have been having huge server problem to where it says I'm missing mods. The server is correct, updated, and should be working fine. I updated my Technic Launcher and reset it, re-installed it, nothing works. Here's a picture of my problem. http://prntscr.com/30m7op (EDIT: Won't let me post pictures so I had to give out a link)
  7. Hello everybody! My name is Freddy705 and i want to ask you guys in the community for assistance. Me and my girlfriend have a Local server. The Local Server is a desktop, not the BEST but decen Specs: 8gb RAM HDD 1tb CPU: AMD A6-6400k APU Radeon 3.90 GHz Our problem is, mainly one thing: Ingame fps. Normally in minecraft old versions i myself norally have about 200-350 fps aka everything before 1.6.4 Current fps in base 60-135 fps Have in mind this base is not big at all, not many light sources. Also it seems like, the more time we spend at the base the laggier it gets. (fps). Eventually we have to logg out, save world and reboot server. Then it helps for a while 1-2 hours. then lagg is coming back. Same comes to Tekkit and other modpacks. We cant play because our fps is falling to 20-60 fps (1.6.4) Is this server side problem or client problem? We have indeed set our ram at the launcher to 2-3 gb and not 1gb also server is running 6gb + 6 gb aka java -Xmx6G -Xms6G Is it a tool i need to install on the server or something i have missunderstood. Also i know a server needs much resources, but we are two people playing at max, which os really odd that the server cant (if its the case) keep up. Anyone know someting?