Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cmd'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 4 results

  1. For some reason my Tekkit server pauses after launching the console and then it dies instantly when i press any button, My pc is german so if you don't understand something just ask or google translate, your choice. Here's the Log: http://paste.ubuntu.com/12334451/ Mod edit: log moved to paste.ubuntu.com
  2. My Server Crashes once somebody joins it. Here is the Crash Report: http://pastebin.com/8Ug9AGX0 Then in the cmd prompt after it says the server crashed it says "end of stream" followed by my ip address How do i Fix this issue?
  3. Hi. I've been playing on this server with 2 of my friends and up until now it's been working fine. My server cmd is being spammed by something. Here is what it looks like: http://imgur.com/AkAlkkz That just keeps happening, non-stop. What is happening?
  4. I download the most reccomended version of a Tekkit Classic Server off of technicpack.net I've had many servers before. But I recently have wiped my hard drive and tried to put up a new server. I extracted everything from the winrar file into a seperate folder onto my desktop so the usual. I then run "launch.bat" and this error pops up. I've searched around and can't find anything on the web. Please help.
×
×
  • Create New...