Search the Community

Showing results for tags 'connection'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 6 results

  1. HI there, suddenly my girlfriend and I (we are living in different cities) are not able to launch the Technic Launcher anymore. We haven't changed anything. Yesterday and all days before it worked like a charm. I took a look in the log, and there are not information about errors and stuff. The only strange thing is, that it tries to load some avatars (there's one which looks like my avatar, but there is one which looks unfamiliar). Here's the log (pre-formatted for you): [B#347] 2016/08/31 21:10:11 [INFORMATION] Console Mode Activated [B#347] 2016/08/31 21:10:12 [INFORMATION] Expected MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc Calculated MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc [B#347] 2016/08/31 21:10:12 [INFORMATION] Expected MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef Calculated MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef [B#347] 2016/08/31 21:10:12 [INFORMATION] Expected MD5: EBF34784444ABCB976F77C9E23692057 Calculated MD5: ebf34784444abcb976f77c9e23692057 [B#347] 2016/08/31 21:10:12 [INFORMATION] OS: windows 8.1 [B#347] 2016/08/31 21:10:12 [INFORMATION] Identified as windows [B#347] 2016/08/31 21:10:13 [INFORMATION] Starting download of http://crafatar.com/avatars/fa1bfac7f71d409597d86cdb83fd6218?size=100&helm, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:10:13 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/07b1950664b5569324a88727516e761d?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:10:14 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/4c9b9cd817e62d043070a821551c04f0?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:10:14 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/4c9b9cd817e62d043070a821551c04f0?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:10:14 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/417979e451a4ed37c22f5340a9c3cd4a?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:10:14 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/417979e451a4ed37c22f5340a9c3cd4a?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:10:14 [INFORMATION] Analytics Response [runLauncher]: 200 [B#347] 2016/08/31 21:19:39 [INFORMATION] Console Mode Activated [B#347] 2016/08/31 21:19:42 [INFORMATION] Expected MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc Calculated MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc [B#347] 2016/08/31 21:19:42 [INFORMATION] Expected MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef Calculated MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef [B#347] 2016/08/31 21:19:42 [INFORMATION] Expected MD5: EBF34784444ABCB976F77C9E23692057 Calculated MD5: ebf34784444abcb976f77c9e23692057 [B#347] 2016/08/31 21:19:42 [INFORMATION] OS: windows 8.1 [B#347] 2016/08/31 21:19:42 [INFORMATION] Identified as windows [B#347] 2016/08/31 21:19:43 [INFORMATION] Starting download of http://crafatar.com/avatars/fa1bfac7f71d409597d86cdb83fd6218?size=100&helm, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:19:44 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/07b1950664b5569324a88727516e761d?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:19:44 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/4c9b9cd817e62d043070a821551c04f0?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:19:44 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/4c9b9cd817e62d043070a821551c04f0?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:19:44 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/417979e451a4ed37c22f5340a9c3cd4a?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:19:44 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/417979e451a4ed37c22f5340a9c3cd4a?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:19:44 [INFORMATION] Starting download of http://www.gravatar.com/avatar/417979e451a4ed37c22f5340a9c3cd4a?s=60&d=retro, with 3 tries remaining [B#347] 2016/08/31 21:19:44 [INFORMATION] Analytics Response [runLauncher]: 200 Hope somebody can help us. That's pretty frustrating. Greets, Metalphreek
  2. Hi, I am trying to connect to my friends Tekkit Legends server, and other people can connect to it but when I try to it says logging in and then just connection timed out. Here's the thing, normally this is beacuse of your internet but everything else on my computer that uses Wi-Fi is running smoothly so I don't understand what is happening. Thanks for the help!
  3. As you can see from the title and image,this error keeps popping up whenever I join a server.This doesn't only happen to hexxit but other modpacks as well.Though this error doesn't show when I'm using the official launcher when joining servers there.I already confirmed it has nothing to do with my firewall as I disabled it while doing as above said but with the same result.I also suspected it was my anti-virus so i uninstalled it and tried to connect to a server with one of the modpacks using the technic launcher but there was no difference.I also checked my hosts file and reset it but still didn't work.I went to go into my router settings but there wasn't anything blocking technic or the servers.I did anything to solve it but it still wasn't fixed.
  4. Xsef

    Connection Refused

    Hey! I have a tekkit server. Yesterday i played on it with some friends, but today they couldn't connect. They got the error: Client refused connection. I can still connect. I have port forwarded and all that stuff but they can connect on my other servers for other games
  5. Hey, I created a reactor with the mod Big Reactors, filled it with this cryogen stuff and connected this one with a turbine. But my reactor always goes crazy with a temperature of 3-5k+ and produces only a max. of 120mB/T and I donĀ“t know how I should be able to rise it.. Long time ago I built reactors + turbines and produced a lot more steam, water and of cause more energy, but now I feel like an absolut noob.. I even built a reactor as shown in a youtube video but I never get above those 120mB/T even if my reactor is bigger than you would ever be able to build in survival.. Hope that someone can help me.
  6. Having an issue since I reset my computer where my bteam client cannot ping my server or connect to it. The console shows "SEVERE Reached end of stream for [iP] " when I attempt to connect even though my client can't see the server and then the connection fails about 10 seconds later. Noticed that there was a crash when trying to connect and found it was related to the DNA Breeder so I disabled the ID for it and restarted the server. The the best of my knowledge the only breeder in the world I have chunk loaded with a poppet shelf so it should be gone now regardless of whether I can connect or not. Only thing I can really think of is it's the host I'm with since a quick search doesn't find this issue. I'm with envioushost currently. Also, I'm using the latest java 7 since the 1 java 8 update issue is still fresh in my mind. Does anyone know if there are issues if the server is running java 8? Also, what is the latest java 8 build that doesn't have issues with the Technic launcher? Is anyone else seeing similar issues on other hosts?