Search the Community

Showing results for tags 'console'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 8 results

  1. I keep getting this error in the console when I hit 80% loading the tekkit classic pack. Help? Thanks! [B#347] [23:23:33] [Client thread/WARN] [FastCraft]: The sprite immibis_peripherals:rfw-cover-short caused the mipmap level to drop from 4 to 2 because it's too small (6x6 px).
  2. Hello, I want to play Tekkit Legends, but the launcher doesn't start the game. It's not just Tekkit, but all other modpacks too. When I open the launcher this is my console: http://pastebin.com/kn75cHyq When I click "play" to open Tekkit, this can been seen in my console: http://pastebin.com/PWG0jBXw Please help me Thanks.
  3. After scouring the internet for weeks, I finally decided to come to the source of the issue. My Tekkit Classic will not launch, instead I get a separate window as if it were to launch that is pure grey. I have tried everything that the internet has to suggest, and still nothing. I'm getting the age old error message in the console of: Exception in thread "Minecraft main thread" java.lang.RuntimeException: sidedDelegate null when attempting to getMinecraftLogger, this is generally caused by you not installing FML properly, or installing some other mod that edits Minecraft.class on top of FML such as ModLoader, do not do this. Reinstall FML properly and try again. and I have no idea what it means. ANY help whatsoever will be massively appreciated! Thank you in advance, Billy
  4. Hi, today when I went to go start my server, I noticed my console spamming me with an error, and I cannot connect to the server. Screenshots: https://gyazo.com/47a9240389565938f141762425415856 https://gyazo.com/47a9240389565938f141762425415856 I already googled this, searched it on minecraftforum, here on technicpack forums, and I found nothing. Please don't link me any other threads unless it directly will tell me a fix, because chances are, I've already seen any threads you will link me. Don't link me the common errors thread, I already tried, the link to the fix thread doesn't work anymore.
  5. Hallo out there, I am hosting a Tekkit Legends Server v.1.1.1 with 4 of my friends. A few days ago my console startet spamming out something which looks like an error, i guess, and our performance started gradually decreacing all the time. First, two of my friends noticed the microstutters and FPS Drops and yesterday I (the host) noticed them too. I dont really know what causes this but maybe the pneumatic tubes are overloading my PC. At this time around we started building 3 quarrys and 2 Item sorting Systems made out of transport pipes and pneumatic tubes. My Specs are: My Java version: Version 8 Update 73 for 64 Bit. And this is a small part of my console log (i get this messeage appr. every second) from the file "fml-server-latest"
  6. I've started a server using Akliz with some friends, now I am trying to add McMMO for everyone. I've put BukkitForge in the coremods file and McMMO.jar in a plugins folder. Loading up the console it tells me [bukkitForge] mcMMO- Enabled: false I've been looking in all my files to see if I can enable it. No luck with that, or the internet. I can feel it's like right under my nose. Thank you for your time and help.
  7. I have just created my own Tekkit classic server but when it starts up no server console appears. I want to have a console so i can save the server when im finished with my friends so any ideas would be helpful!
  8. Hey i run a new hexxit server and i need help setting it up and so on if any one want to give me some tips or some help am fine by that :3 thank you