Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'copper'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. so I made a tekkit server that runs fine, it has no issues loading all the items from the mods when creating a NEW world upon launch. I then deleted the whole world folder that it had made and replaced it with another that was on single player. I did ensure that the server will run this folder instead of making a new one by going into the server.properties using notepad ++ and (also a gr8 program for editing files check it out) changed the lv name to the one which the procreated world was called. The world loaded in fine, it got my player location right and my structures where still whole. the
  2. Hi all, First up, I'm a full blown Tekkit n00b so bear with me if I'm asking the bleeding obvious. We've been grinding away at our first Tekkit world and seem to be going alright but have hit a wall with copper, silver and tin ore. We have had three mining turtles going from level 70 down to bedrock 8 x 8 squares (basic excavate) without any luck as well as manual mining. However we have found quantum dust and ... I suspect it's a config issue but when digging around (no pun) I discovered that the various Tekkit mods have the potential to trip over each other when it comes to spawning various
×
×
  • Create New...