Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'crash.'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. right, me and some frineds are working on a modpack however i can not get it to work like at all, i've been in this endless loop of crashes and i need someone who knows their stuff to give me a hand. thanks modpack link: https://www.dropbox.com/s/hjx7dvmzf4j2ywa/Amped%20Industrial.zip?dl=0 (i do remove dl=0, user content etc) https://www.technicpack.net/modpack/amped-industrial.1505997 this issue i'm currently getting is when the mods begin loading, the game reaches stage 2/7 loads the mods then crashes back to the tekkit launcher.
  2. Hello, Whenever a certain player joins my server which is at 1.0.11(which i got here '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>) they will crash and the server will crash. If you could please help us solve this then I would really appreciate it. I have included a pastebin Crash Report. Thanks, Server Crash Report:http://pastebin.com/kaNE9cXx
×
×
  • Create New...