Search the Community

Showing results for tags 'crashing help!'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. right, me and some frineds are working on a modpack however i can not get it to work like at all, i've been in this endless loop of crashes and i need someone who knows their stuff to give me a hand. thanks modpack link: https://www.dropbox.com/s/hjx7dvmzf4j2ywa/Amped%20Industrial.zip?dl=0 (i do remove dl=0, user content etc) https://www.technicpack.net/modpack/amped-industrial.1505997 this issue i'm currently getting is when the mods begin loading, the game reaches stage 2/7 loads the mods then crashes back to the tekkit launcher.
  2. Hi, I have downloaded Technic Launcher and signed into my Minecraft account and have downloaded the modback that I wanted. Once I click 'play' the necessary files start to download and then the technic windows closes and then Minecraft starts to load. However minecraft freezes during the loading process and therefore does not load fully. My problem is that I cant play on the custom modpack but other, already pre loaded modpacks do work. I am not sure why and what the solution to my problem is. I would post the logs but then my post would be too long Any help is appreciated .