Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'critical'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 1 result

  1. Hello! I've been working with modpacks for quite some time now, and everything has gone well until today, when I tried to update my modpack yet again (I've done that multiple times before). I pasted the new modpack URL into my modpack settings, saved and went into the Technic Launcher where I tried to install the update for my pack - it didn't work. It just gave me this error after a few seconds! Modpack URL: https://dl.dropboxusercontent.com/s/1xvcwtvwss1e2h4/YaoPackExtreme1.2.3.zip?dl=1 Error log: https://www.dropbox.com/s/kq87ng6gnee24p3/techniclauncher_2016-07-21.log?dl=1 I've never encountered something like this before, and I've tried to fix it by changing some things in the download URL, such as replacing 'www' with 'dl' and 'dropbox' with 'dropboxusercontent', and reinstalling the entire pack! I don't know which other host to use, since I have always been using Dropbox for hosting modpack files. I even tried to upload the file to another Dropbox account! The recommended Copy.com site is no longer available, so I am really lost right now. Any help would be greatly appreciated! Thanks in advance. EDIT: I tried to switch back to an older update of the pack (though I generated a new URL for that one), it didn't work either. ~Henriko
×
×
  • Create New...