Search the Community

Showing results for tags 'cross-platform'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. EDIT: I just did a fresh install of Ubuntu on one of my other laptops, with the most up-to-date version of Java 8, and the newest Technic Launcher available, and I got the same results, so maybe this isn't on my end? I don't participate in many modpacks, and those I do use, I cherish. I recently fired up Technic launcher on my Ubuntu laptop because I had to update the main modpack I use. The modpack author told me that he had updated it, but I did not see the update in the launcher. I switched to my Windows computer, same thing. I tried deleting the .technic folder on both machines, but afterwards, full functionality was lost. there are no modpacks listed when I search (all api links are broken), no news posts show up under the news tab, and all the fonts are messed up. About the only thing I can do, is log in. As far as I know, everything was working fine last month. Things I have tried: 1. Installing/uninstalling java versions (7_u45, 8_u25, 8_u45 64/32-bit) 2. multiple OS'es (Ubuntu 15.04, Windows 7, Windows 10 all 64-bit) 3. Different versions of Technic Launcher Here's the latest log from another fresh technic installation I did on my Windows desktop (the error logs from my other two computers are identical). http://paste.ubuntu.com/12903763/ I should probably also point out that all of my computers are connected to the internet, and all firewall exceptions for java are allowed.
  2. Hello, I have been experiencing strange lag recently across all platforms of Minecraft. Including: Technic, At-Launcher, and the Vanilla Launcher. I have scoured all forums and have found no threads that helped me. Paused I was getting 50-70 FPS and playing it drops down to a steady 1 FPS for up too 1 hour. Here are my Specs on my computer: Processor: AMD-A4-5000 APU with Radeon HD Graphics 1.50 GHz RAM: 4gb System Type: 64-bit Operating System Java: Java 8-64 bit.