Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'directory'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 1 result

  1. Hey all, so i've recently created a new modpack and wanted to share it with the community. I'm having an issue getting the pack to install correctly. Whenever I download and install the pack it goes smoothly, the pack downloads and shows that it installed. Thats great and dandy, but the pack didn't install correctly at all. I go to play the pack and vanilla minecraft loads up. I took a look at the directory folder for the modpack, and the Launcher unpacked the archive folder into the directory. So what it's doing is unpacking the zip like this /modpacks/Testmodpack/Testmodpack/bin...etc. Instead of unpacking the folder inside the directory it creates another folder within the modpacks directory that then contains the "bin" and "mods" folders which should be placed directly into the directory. I have tried packing and repacking the zip to see if that was the issue and I can't seem to get the launcher to unpack correctly. Any tips would be greatly appreciated! Hopefully the image below helps to explain what I mean. "TestPack" contains the "bin" and "mods" folders from the zip archive Sorry if this is in the wrong section of the Forums. I looked through all of them and couldn't find a better sub-forum (maybe i'm blind). Felt like this could be launcher related.
×
×
  • Create New...