Search the Community

Showing results for tags 'disappear'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. I made a hidden custom modpack a while ago, and I'm playing it with friends. It's called Modders In Space: http://www.technicpack.net/modpack/details/modders-in-space.340368 And it happened to us several times, on my server, that ALL of the stones underground disappeared, and only bedrock, ores, and dirt were left, except the trees and houses we built and other stuff above the surface. I was lucky, because I make backups once some stuff is done. But it's still a very big problem. IMPORTANT: I'm pretty sure it's important, at the land I am there's "red granite" underground instead of normal stones, it's in one of the mods, and it's probably a problem with this block. Please help me, any help would be very appreciated. Thanks! EDIT: Please help! P.S: Maybe it's the wrong section? I'm not sure where I was supposed to post it, so please move it if needed. Sorry.
  2. Ive searched online and have found no tutorials or any assistance on voltz server explosives being defaulted to not work. Everything server wise I have done so correctly like port forwarding, but I cannot understand why explosives are disabled. I already tried to leave spawn and opped myself and none of the icbm explosives are staying once placed. i went into the server ICBM.cfg and checked that the disabled explosives are set to false. What else am I missing?