Search the Community

Showing results for tags 'failure'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 5 results

  1. I cannot get my mod pack to launch correctly. Do you guys know what the issue is? https://www.dropbox.com/home?preview=Archive.zip https://www.technicpack.net/modpack/henry-and-maxxs-pack.995505
  2. Hello, I have tried over and over to load up the Blightfall mod pack however, it says i am only using 1GB RAM and i require 2GB. My PC has 12GB RAM and uses most of that for other packs. i have the same issue with a few other packs, can anyone suggest a solution. I have a 64-bit up to date Java and OS
  3. So, I have a problem. I've been trying to get my friends modpack. I've downloaded the pack, and in the .technic folder all of the mods he put in are there. The pack is fully installed. Here's the issue, however. When I click Play, it boots up as if it's about to launch the pack, but it just closes and reopens the Launcher. It's driving me insane, I have no idea what's causing it! There are no crash reports, nothing. It just closes and reopens within 5 seconds. I've left my computer sitting there for an hour, expecting it to just be a late opening of the game. Nope. So that's my problem. If it helps, this is the modpack. http://www.technicpack.net/api/modpack/fixxitt Beyond that, I'm not really sure what else I can do to help you. I've tried reinstalling the Launcher, so please don't suggest that. Other than that, all help is appreciated. PS: This is my first forum post, so if this is in the wrong area, please redirect me to the correct area. Thank you.
  4. Hey guys, I'm on a Macbook Pro running OSX Snow Leopard. This means that I cannot update my Java to 1.7 as it does not support my Operating System. Is there any way that I can still play Attack of the B-Team? When I try to play it now, it doesn't open, the launcher just disappears then reappears.
  5. Hi Everyone, im trying to make a modpack for 1.7.2 and i feel like i went the wrong way when testing the mods if they work. Iv been useing my vanilla minecraft with forge installed to test if the combinations work which they did but when i upload it to technic it doesint seem to want to work and i have had edited the configs when i read over the error log but iv reached the point of noobness and iv become stuck..... This is the current error log: http://pastebin.com/52LJJbMw If you need the list of mods or a download link aswell just ask and ill add it up here. and if im posting in the wrong section im sorry still trying to navigate this forum. EDIT: You dont have to do much, pointing me in the right directions is enough unless you wont to strictly point out certain areas which would be so helpfull!