Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fixed'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 3 results

  1. I have been using the platform to service a self-constructed mod-pack for me and a few friends, we run roughly 140 mods. While I have decent experience hosting servers, especially ones that feature my own mod-packs, I do sometimes have trouble solving issues when my experience and research comes up dry. My research showed that the same error has occurred for people running AE2 (solved) and normally relates to problems with mobs. I cannot see either of these being the problem. Paste bins below contain the crash log, and the server log. I hope this is the right place to seek help for this issue,
  2. Hey all, so i've recently created a new modpack and wanted to share it with the community. I'm having an issue getting the pack to install correctly. Whenever I download and install the pack it goes smoothly, the pack downloads and shows that it installed. Thats great and dandy, but the pack didn't install correctly at all. I go to play the pack and vanilla minecraft loads up. I took a look at the directory folder for the modpack, and the Launcher unpacked the archive folder into the directory. So what it's doing is unpacking the zip like this /modpacks/Testmodpack/Testmodpack/bin...etc. Inst
  3. Server Name: Voltz Conflict Server IP: s3.ohgaming.org:25570 Voltz Version: 2.0.4 Website: http://ohgaming.org What makes our Voltz different? We're patched! Our server doesn't have any dupe bugs! We use Towny. A far superior system to factions. We provide player shops in spawn. These are protected from grief. Raiders can make money selling excess loot they've acquired. Got raided? With a little IGM you can buy yourself some base starter items. Basic Rules No Advertising No Spamming No Exploiting No Hacks... duh!
×
×
  • Create New...