Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'forge.'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. Please do not ban me for this post. I believe this is a Technic bug and not a mod pack bug. My mod pack starts and gets to the main menu but forge is not loading at all. There are no forge logs either. I am using Minecraft 1.14.2 and I have the universal jar of Forge 1.14.2-26.0.33 renamed as "modpack.jar" and placed in the bin folder as usual. I get three severe's and a warning in my technic log. I am assuming it is something to do with the warning which reads: File version.json not found in C:\Users\User\AppData\Roaming.technic\modpacks\one-forteen-pack\bin\modpack.jar However, version.json is present in the bin folder but it seems to be searching in modpack.jar for the version.json file. For past mod packs Technic has always generated this file for me, I am very confused. I have attatched my technic launcher log and the version.json file and a file containing my system information. techniclauncher_2019-06-18.log version.json DxDiag.txt
  2. We run a tekkit server. We like to expand with more mods. MrCrayfish furniture require Forge. After we installed Forge the server will not boot proper and just get stuck in boot. No error message. Have anyone else see this and maybe solved it? Versions: Minecraft 1.6.4 Tekkit: 1.2.9F Forge: 9.11.1.1345 for MC 1.6.4
×
×
  • Create New...