Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hangs'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. As the title says, when I try to open the Technic Launcher for the first time it just hangs on the "Downloading Launcher Asset: Open Sans+... 0%" screen. I have tried rebooting my PC and reinstalled the software, and nothing seems to fix it. Any ideas? Specs: Nvidia GTX 970 Windows 10 Pro 64-bit 16GB Ram Latest Java 64-bit
  2. Hoping that some kind soul will help get me through this. I am admittedly very new to this. I have created a vanilla server from scratch, added essentials and working to familiarize myself with the in's and outs of running a Minecraft server. My son is dying to get into Tekkit so I am trying to get a local Tekkit server up and running fir us. I have a clean download of the Tekkit server .zip. I have java 8.0 installed Running on a macbook pro OSX El Capitain. I set up the start.command file and on startup I see some warnings and errors around Extra Utililities and ProjRed
×
×
  • Create New...