Search the Community

Showing results for tags 'help plz'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. hi, ive been trying to get my new modpack working all day and ive ran into problems at every point, my most recent stop has been trying to get forge to actually run when i upload the pack to test it. and testing in normal minecraft forge. the first has yielded no results and no idea where to go. and the second has lead me here, i has zeiminimap or whatever its called installed wrong or something so minecraft told me so i just got rid of it for the time being then i tried it again and it just crashes. at the end i will link to a zip that contains a crtl-c of the whole log during startup. unfortunately it is complete gibberish to me. i should also link to the mod pack itself: http://api.technicpack.net/modpack/spiritedspys-official-modpack crash log.zip
  2. i made a server to play with my friends and it works well except that none of the mods work btw this is a tekkit (galacticraft version) server i have tried reinstalling the mods multiple times but it doesnt change anything