Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 1308 results

  1. Ok i tried to download a mod i did then i tried to play it {ps i'm on mac} and then it said i unsupported version and i can't switch my version to 1.12 so i need help fixing it to 1.12 instead of 1.13.2
  2. So I'm not really sure what even happened all I know is that I tired to run Tekxit 3 LE Official. When it didn't run a tested multiple other packs including Attack of the B-Team, Blightfall, Tekkit, ect. None have been able to even open. The launcher flickers then almost resets like it never was launching in the first place. I tried reinstalling the pack and launcher, even a complete check on my PC. Specs have nothing to do with it I have 12gb of RAM also nothing should be conflicting with the program. I'm honestly at a loss for words as this is nothing like I've ever seen. I've tried just about everything reinstalling Java was something I tested but to no avail. I tried researching my problems hoping someone had the same issues but I only find outdated sources and after updates I dont trust their solutions. It may also be well to inform everyone that the modpack did initially work but i tired downloading another modpack which was RLCraft but that didnt open and now im here(I now only have Tekxit installed and still wont run). Edit: Almost forgot crashes when "installing minecraft assets"
  3. When I press install on a modpack, I can't download the modpack because after I pressed install a button that says delete mod pack right beside the mod pack
  4. My modpack that i created is only loading vanilla and not forge and i've looked all over the internet and found nothing about it. https://www.technicpack.net/modpack/avatarage-of-the-blockbenders.1716798
  5. I'm not really sure what's wrong with my pack that makes it so it won't load - it's a custom pack I made, I tried to make sure that all the mods are valid (have version numbers and such) and that the forge file was named modpack.jar but it's still not working and I'm not quite sure where I went wrong Dropbox: https://www.dropbox.com/s/8sjm5qj8y8avbi9/modpack.zip?dl=1 Pack: https://www.technicpack.net/modpack/dndyspack.1713886 (Please let me know if neither of those work, I'll try to fix it)
  6. Hello everyone, I was hoping someone could help me determine the source of a crash I've been having. The report is attached (I'm still learning how to read them myself). Whenever I launch this world, the game crashes right to the launcher; other worlds load fine. No text like "loading world" or "initializing" or whatever else is usually says pops up, its an immediate crash. I'm using an unaltered tekkitmain modpack. Can anyone shine some light on this for me? crash-2017-06-29_00.28.39-server.txt
  7. Forge is not working for my modpack dropbox link; https://www.dropbox.com/s/0k6ouhjiggdmmk8/ISWEARTOGOD modpack.zip?dl=0 I've never made a modpack and im not too tech savy but i thought i'd make one for fun for friends and i but i keep getting an error each time i join saying "forge isn't installed". I've tried changing the name to "modpack" and still nothing. help?
  8. My friends and I made a custom modpack with all our favorite mods in 1.12.2. I was having some issues with the modpack.jar that made it run vanilla and I fixed it, but now the modpack doesn't even show a java client or loading screen before crashing. I posted a day or two ago on reddit and was told to delete some iffy modpacks, but that only makes it run vanilla again. Any ideas why this is happening? Crash Log: http://dl.dropboxusercontent.com/s/wkv06mn3wna9hbv/techniclauncher_2020-05-31.log Modpack: http://dl.dropboxusercontent.com/s/ndyuw1g8t38xkde/POGWORK.zip Technic Page: https://www.technicpack.net/modpack/dillons-cult-pack.1697994
  9. Every modpack is really laggy even when I am on the starting screen. Some of the modpacks with only two or three mods work okay but still gets a few lag spikes.Vanilla works perfectly fine no lag at all. Also this has not been like this forever I was able to play modded minecraft just fine before and all of a sudden it would not work it is unbearable to play with only a few FPS. I have allocated 3Gb RAM and other modpack launchers have the same problem.
  10. Hi guys this is my very first post here and i wanted to ask you what was going on with the modpack i have created recently!! Whenver i try ti run minecraft the mods won't load and it will just be a vanilla minecraft. I have no idea of what i am supposed to do, hopefully i will get some help This is the link so you can check: https://www.dropbox.com/s/r4iw536knz7vb9v/redengineforgestock.zip?dl=0 Sorry for my english since im not a native speaker.
  11. Hello, so today i got a new laptop and installed mc launcher on it and wanted to install some modpacks. When i clicked the modpacks section there was no info about any modpack as you can see in the picture I attached, nothing was happening if I was trying to install any of the modpacks. I tried searching for other modpacks but nothing as well. I hope there is a fix to this. Thanks!
  12. A few days ago I downloaded Minecraft Java Edition in order to to play with Shivaxi RlCraft, with my friends. I have been unable to launch RlCraft for this entire time, and have tried waiting up to 20 minutes each time. I currently have 64-bit Java downloaded and 3.5 GB allotted. I am not sure what else I can do to make this work, and I would love to know that I didn't waste $27 on this process. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
  13. I am very new to this platform, I got it today, so Version: 4.534 This is definitely a launcher problem. I sort of downloaded 4 versions of technic, which was probably my first mistake and sounds stupid, but here I am anyway. I opened up the first one I installed, and it was offline. It gets to the point where it says "Querying update stream 0%", stops there for a while, then opens the launcher. Upon opening, it says Discover is unavailable, news is a black screen, and it won't let me open modpacks on the launcher. I've read through like at least 8 different other columns on this help trying: -Uninstalling and reinstalling Technic. -Turning off my firewall for 10 minutes and restarting technic. -Using a VPN to install and boot up technic. -Running as administrator. -Restarting my computer/ Turning off my computer, waiting for 10 seconds, then turning back on. -Turning on beta streaming mode -A combination of any of these. My logs are really long, and I don't know where specifically I should be looking, so I can produce my logs if needed. I get this error every single time, and I just don't understand why. I've been searching through all the other posts about why this is happening, but nothing has worked. I had installed technic on a different computer a while ago that also ran windows 10, but now technic refuses to work.
  14. Hi, So today I came across this issue where my friends were suddenly unable to download my custom modpack this morning. Keep in mind I have not updated or changed anything about the modpack, it just stopped working. I attached the error in an image and this occurs when my friends try to update or download the modpack. Weirdly enough it does not affect me and I am successfully able to update my modpack. Any help understanding this error would be appreicated. Also I tested the download link of both dropbox and onedrive. The same issue persist.
  15. So I know that my Modpack isn't running forge for something to do with mod version however I am new to this and am currently looking for help. My modpack is White Winter Lite. (I linked to my dropbox of the modpack....) I also probably dont have all the coremods in the proper folder.
  16. Can someone help me everytime i click play on a mod the launcher closes then opens back a couple seconds later but the game doesnt open. heres the pastebin https://pastebin.com/nJxXe40S
  17. Hey everyone, I have been playing Hexxit for more then a week now and it worked perfectly fine untill today. I thought it was time to update the Java version that I have to the latest one, but after that Hexxit won't work anymore. When I launch Hexxit it give me this error that I pasted below. Everything else on my pc works fine and I already have tried many things myself: windows update, updating drivers, looking for help on forums and videos, restart pc, using older java versions, searching info about Advanced OpenGL, turning Advanced OpenGL on and off in the hexxit Options.txt, reinstalling Hexxit and Technic Launcher . Please help me out here and just tell me if you guys need to know something about my pc to be able to help me. Bad video card drivers! ----------------------- Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode. This can usually be fixed by updating the video card drivers. --- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 -------- Generated 15-5-16 19:38 -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.5.2 Operating System: Windows 10 (x86) version 10.0 Java Version: 1.8.0_91, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 797441744 bytes (760 MB) / 1037959168 bytes (989 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB) JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms1024m -Xmx1024m AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used Suspicious classes: FML and Forge are installed IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 FML: LWJGL: 2.9.0 OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread. Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge' Type: Client (map_client.txt) Texture Pack: Default Profiler Position: N/A (disabled) Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.)] org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:398) at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56) at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:733) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT ce96fc65 ---------- Thanks for all the help in advanced
  18. Hey I'm having trouble downloading Linux and I'm not sure what to do, I have both jre and jdk 8 installed and updated it starts and then stops and doesn't download any files I'm just not sure what to do, her are the content of the log file also I'm running the latest version of pop_os [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [INFO] Console Mode Activated [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] at net.technicpack.ui.controls.installation.SplashScreen.<init>(SplashScreen.java:84) [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:108) [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97) [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:201) [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.awt.AWTUtilities [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] at java.base/jdk.internal.loader.BuiltinClassLoader.loadClass(BuiltinClassLoader.java:581) [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] at java.base/jdk.internal.loader.ClassLoaders$AppClassLoader.loadClass(ClassLoaders.java:178) [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:521) [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] ... 4 more [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] Unhandled Exception in Thread[main,5,main] java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities at net.technicpack.ui.controls.installation.SplashScreen.<init>(SplashScreen.java:84) at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:108) at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97) at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:201) Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.awt.AWTUtilities at java.base/jdk.internal.loader.BuiltinClassLoader.loadClass(BuiltinClassLoader.java:581) at java.base/jdk.internal.loader.ClassLoaders$AppClassLoader.loadClass(ClassLoaders.java:178) at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:521) ... 4 more
  19. I was used to play modpacks on the technic launcher. But today i can't start the modpack. When i click on the play button, it closes the window like the modpack is normally loading. But after maybe 10 seconds it open the technic launcher window again. Here is my crash report. I don't know why is it not working. Can anyone help or know the possible fixes ? crash-2020-04-17_13.07.04-client.txt
  20. Hi, so I'm making a 1.12.2 modpack and have followed countless tutorials just to do so. Everything works fine until the moment where I open the modpack in the TechnicLauncher, where it does not load the mods but instead opens up a vanilla Minecraft. I am positive that the Forge inside my bin file is renamed to modpack.jar. Please send help. My modpack URL is https://www.dropbox.com/s/ymtnxptszvon02q/plz.zip?dl=0
  21. When i start my modpack it starts vanilla minecraft without any mods link to dropbox i am using forge 1.14.4 28.2.0 latest.log
  22. Howdy, I'm trying to set up a dumb little modpack for me to screw around with using the technic launcher, mostly so I can still use client-side mods on my main client without having to switch the mod folders constantly. Anyways, as the title suggests, it's opening up in vanilla. I understand this is a relatively common issue, and have spent the last 2 or more hours looking at other members' help requests to little avail. As far as I can tell, everything has been done correctly. The modpack is unceremoniously called Dat Survivor Boi, since Survivor was taken and I didn't feel like making something serious, as this was supposed to be a relatively private thing at first. Any help would be appreciated. I suspect it might have something to do with "coremods", but I haven't really screwed around with mods later than 1.7.10 before, so I am very unfamiliar with it. It's never been an issue in my past, and I'm doubtful it is now, but that's the only thing I can tell could be wrong. Thank you for reading.
  23. I updated a modpack last night and lost everything. Most of the mods that were in the pack I use all the time and they were removed. I tried to reinstall them, got Needs Newest Forge Update, tried to install that and nothing. I've even uninstalled and reinstalled the modpack several times. When I load the game it just loads the vanilla version. I asked for help in their Discord but there was nothing that they could really do. I've tried a few modpacks and they all load just fine. Is there a away to fix this?
  24. I'm trying to create a modpack for me and my friends to use, it's a modified version of the 1.12.2 pack, but I can't get any of the mods to load, and I'm not sure why. I've reinstalled forge, and tried clearing excess items but to no avail. Link to modpack Any help would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...