Search the Community

Showing results for tags 'internet'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 3 results

  1. Post your speediest.net result here if you think you have the fastest data speeds. Here's mine: Lets see who can beat it!
  2. I need some help with my internet. Ive been running a server for a while and it just stoped working. Its not hardware its my internet. I have tried multiple pcs. I have ATT Uverse(not very good upload but gets job done). Ive done some digging around on my router and it says the ports are open but when i check they are closed. PLEASE HELP!!!!!
  3. Hey, Yesterday my friends decided they were going to find a Voltz server to play on, but as I loaded up my launcher it didn't take long to realize that it wasn't working. All the launcher displays is the normal launcher with you game profile, but it doesn't load any of the selectable modpacks at the side, it just says 'Loading', it also only comes up with the java logo on my hotbar. So I saved my Tekkit let's play and deleted the launcher and it's .jar to see if that would help, then reinstalled it, but still the same. It was working a few weeks ago so I'm not sure why it doesn't work now... Please help? MinePhysics Jay