Search the Community

Showing results for tags 'java error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 3 results

  1. When I run the TechnicLauncher.exe the first time I can install it and every thing is fine. But when I try to run the TechnicLauncher.exe after the installation it won't open. It doesn't even pop up an error dialog. When I look into the latest log file it show following error: > java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities. I googled for a few weeks now and didn't find a solution. Sadly I didn't even found somebody with the same problem. I currently have a java JRE 8u211 installed. previously I had some java 10 JDK but thought that would be the problem and deleted it. Since I'm not developing java on this machine I simply installed the 8u211 JRE and hoped this would fix my problem. Since AWTUtilities is a standard java class I didn't expect technic launcher to have any issue with it, as long as the launcher can find my java installation. But as far as I know, my environment variables are correctly setup and java should be installed correctly. I add the technic launcher error log, and some screenshots about my java installation. I hope you guys can help me, and I hope I didn't miss one of the forum rules. Thanks in advance techniclauncher_2019-05-31.log
  2. Hi, I've just rented a 4 slots server a few days ago, and I invited a friend to play on it for the first time today (I was the only one on it before). After 1 min playing, the game crashed and it did that each time we tried to reconnect after that. OpenEye gives me this : java.lang.NullPointerException: at openblocks.client.renderer.tileentity.TileEntityTankRenderer.func_76894_a(TileEntityTankRenderer.java:84) at net.minecraft.client.renderer.tileentity.TileEntityRenderer.func_76949_a(SourceFile:106) at net.minecraft.client.renderer.tileentity.TileEntityRenderer.func_76950_a(SourceFile:98) at net.minecraft.client.renderer.RenderGlobal.func_72713_a(RenderGlobal.java:536) at net.minecraft.client.renderer.EntityRenderer.func_78471_a(EntityRenderer.java:1160) at net.minecraft.client.renderer.EntityRenderer.func_78480_b(EntityRenderer.java:1006) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71411_J(Minecraft.java:946) at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:838) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(-2) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(-1) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(-1) at java.lang.reflect.Method.invoke(-1) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27) I've downloaded Java 7's last version, and installed it, I've inscreased the launcher's memory to 2 GB. Nothing changed. I tried reseting the two players, and even changing the spawnpoint by installing Essential. It still doesn't work more than a few seconds. My plugins are: ChestShop 3.67, Essential 2.13.1, EssentialSpawn 2.13.1, iConomy 7.0, LWC 4.5.0-Snapshot, BukkitCompat R22, SimpleChestLock 1.2.2, WorldEdit 5.5.8, WorldGuard 5.9. My OS Windows 8.1, memory 4.00 Go (3.69 usable), Java : Java 1.7.75. (x64). I hope you'll be able to figure out what went wrong.
  3. Hey guys, I've been trying to boot up a tekkit classic server and I have been troubleshooting all morning trying to get it to run. I've hit a wall now and have no idea what to do. PLEASE HELP. This is the error I get when I try to launch the server: java -Xmx3G -Xms2G -jar Tekkit.jar -d64 java.lang.NullPointerException at java.io.Reader.<init>(Unknown Source) at java.io.InputStreamReader.<init>(Unknown Source) at net.minecraft.server.AchievementMap.<init>(SourceFile:15) at net.minecraft.server.AchievementMap.<clinit>(SourceFile:9) at net.minecraft.server.Statistic.d(SourceFile:38) at net.minecraft.server.CounterStatistic.d(SourceFile:15) at net.minecraft.server.StatisticList.<clinit>(StatisticList.java:17) at net.minecraft.server.MinecraftServer.main(MinecraftServer.java:634) at org.bukkit.craftbukkit.Main.main(Main.java:136) java.lang.ExceptionInInitializerError at net.minecraft.server.LocaleI18n.<clinit>(SourceFile:5) at net.minecraft.server.Item.l(Item.java:293) at net.minecraft.server.StatisticList.a(StatisticList.java:124) at net.minecraft.server.StatisticList.c(StatisticList.java:59) at net.minecraft.server.Item.<clinit>(Item.java:361) at net.minecraft.server.Block.<clinit>(Block.java:1211) at net.minecraft.server.StatisticList.a(StatisticList.java:102) at net.minecraft.server.StatisticList.<clinit>(StatisticList.java:40) at net.minecraft.server.MinecraftServer.main(MinecraftServer.java:634) at org.bukkit.craftbukkit.Main.main(Main.java:136) Caused by: java.lang.NullPointerException at java.io.Reader.<init>(Unknown Source) at java.io.InputStreamReader.<init>(Unknown Source) at net.minecraft.server.LocaleLanguage.b(LocaleLanguage.java:33) at net.minecraft.server.LocaleLanguage.<init>(LocaleLanguage.java:21) at net.minecraft.server.LocaleLanguage.<clinit>(LocaleLanguage.java:14) ... 10 more Any ideas??