Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lagg'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 4 results

  1. Hello, i'm a new user on this forum. I have a problem with attack-of-the-team, I turn 40/50 fps but little freeze spoil me. Sometimes they are very big freeze. I have 64-bit java. Here is my config: OS: Windows 8 64 Bit Processor: Intel PentinuimCPU 2020m @ 2.40GHz (2 cpus) Memory: 675 GB Ram: 4 GB (3.90 gb usable) Graphics card (I have two): Intel HD Graphics (for small games) and Radeon HD 7670M (for big games) I think my computer can not tour mod pack but I shoot 50 fps without a freeze on modpack 128 mods. Thank you for the information I am French.
  2. Sorry if Im posting this on the wrong part of the website! Im getting lag on a GAMING computer. Yes I have my MAX FPS set. Here are some specs. Intel I7 4th Gen cpu Nvidia Geforce GTX 760 with 1 gb. 1TB hard drive windows 8.1 pro 16 GBs of RAM (DDR3) Im getting fine FPS with any other game.
  3. every time i enter my friend server (1.0.8) is tell me "bad login" i read that i have to detelet and download the mod pack again and i did it and it didnt work. any one have a solution?
  4. Hello Tekkit community! This is Freddy705, which is about to start a thread about my super anoying FPS drop in tekkit. Sounds boring to read, put please bare with me and please if you know a good fix for this, please advice. I am going to explain the problem in general, with pictures and everything! haha Well Here we go This picture is to demonstrate my FPS ingame single player, when overdoing everything with a "big" power creator, consisting of Magmatic dynamo, and a few solar pannels. To top it of i put in additional harvesters (no planters) and sheep in the background
×
×
  • Create New...