Search the Community

Showing results for tags 'launcher bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 5 results

  1. Hello everyone, So I have a problem with Tekxit 2 on the Technic launcher. I tried to start Tekxit 2: the launcher will launch a black screen. I've tried reïnstalling everything a few times, didn't work. So maybe one of you wizzards can help me solve my problem. A big thanks in advance. You will find my log on Pastebin PS it launches minecraft and hexxit without any problem (a bit laggy in the first 5 seconds but normal after that)
  2. I am aware of all of the other subthreads of the relatively same issue, but I have been attempting to fix this problem relentlessly for the past 3 days Every single time I launch anything off the technic launcher, it will flicker and then close immediately. I have attempted to fix the issue but i have not fixed. https://pastebin.com/zx1aw0Aa This is the pastebin for the vanilla launch https://pastebin.com/bsteQ9Hg This is the pastebin for SevTech Ages I have also had this issue before but I never fixed it, unrelatedly I factory reset my computer and i still have the same issue. Happens 10/10 times Happens any time launching any modpack Expect modpack to appear, doesnt Launchers reopens after flickering
  3. I can't launch modpacks for some reason through the launcher. Not even vanilla Minecraft! I have checked crash logs, and I can't make heads or tails of anything except that there's something wrong with my OpenGL (whatever that is) and my language. I have attached the crash report for Vanilla. crash-2017-11-25_09.24.37-client.txt
  4. Hello all, I just recently downloaded the Technic Pack for the first time on my Macbook Pro laptop which is currently running on OS X El Capitan. I wanted to play Attack of the B Team, however, when I launched it I would always end up stuck or frozen on the Majong opener screen rather than going to the Minecraft homepage where it gives me the option of single or multiplayer. This has happened every time I tried. After some research I updated to Java 8 thinking this was the problem but still same results. Any idea what might be going on? Attached here is the log: Attack of B Team Log Thank you for your help, Luckiesttuna
  5. When ever I click on any gear icon the launcher the freezes and becomes unresponsive any ideas why? Edit: my computer is 64x and so is java and the log is here:http://pastebin.com/jpfBptGs