Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'loading error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
    • News & Announcements
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
    • Appeals
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Hexxit II Discussion
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Hexxit II Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers
  • Modes
    • Survival Mode
    • Creative Mode
    • Hardcore Mode
    • Adventure Mode
    • Spectator Mode
  • Multiplayer
    • Multiplayer Meetup
  • News and Events
    • Technic News
    • Minecraft News
  • Mods
    • Mod Discussions
  • Gamepacks
    • Gamepacks Discussion
  • Maps
    • Maps Discussion
  • Skins
    • Skins
  • Servers
    • Servers
  • Technical Help
    • Technic Launcher
    • Minecraft Technical Help
  • Show Off Your Creations
    • Videos
    • Photos
    • Fan Art
  • Off-Topic Discussions
    • Gaming
    • General Modding
    • General Off-Topic Discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 3 results

  1. hi see i recently made a modpack and everytime i start is is says installing assets, does that, then just doesnt start, no minecraft nothing, please help, i already made the 0 of the dropbox into a 1 and stuff like that dropbox: https://www.dropbox.com/s/oulmzhezhfw976b/Minecolonies.zip?dl=0 modpack: https://www.technicpack.net/modpack/modpack12-341.1703589
  2. Hey, so I've made a modpack for my gaming group and have followed all the steps closely that were provided on the guide. However, whenever I open the modpack on Technic it does not load forge, only vanilla minecraft. The forge version is: 14.23.5.2847 and works perfectly fine in the normal minecraft launcher (yes I used the universal version for the modpack and renamed it correctly). Furthermore all of the mods work and I'm able to connect to the server I host which also has the same version of forge which works there (and of course all of the mods). When I check the .technic folder and go to the pack folder everything appears to have installed correctly however forge does not load even though it's in the bin folder with minecraft.jar (this is automatically put there by technic). The modpack link is below, please can someone help me to get this to work... http://api.technicpack.net/modpack/resist-gaming The bin folder: This is the full contents of the modpack This is the config folder (it has 1 required customised file under CustomMainMenu - this works in the standard minecraft launcher): If you can help me with this I would really appreciate it. Mark (edit) here's the direct download of the pack... https://www.dropbox.com/s/kkfbn4gfahx8ul3/rg1.zip?dl=0
  3. I seem to have run into a hiccup, when I upload my pack-zip to the technic launcher when you download this pack it is just a vanilla instance of minecraft and is missing all configs and mod files. I feel I must clarify there is nothing wrong with my configs or mod-list, these things load fine and run in both my testing environment as well as my test server. any help would be greatly appreciated, thank you. https://www.dropbox.com/s/2i9h2knf66633ar/Pack-1.0.zip?dl=0 this is a non direct link to the file. Edit: I'm sorry for posting this as it adds no value to this forum, but I have failed to find a solution to this problem from what i can tell everything has been done exactly as instructed on multiple sources and making this post is my last resort.
×
×
  • Create New...